Фудбалска репрезентација Србије

1. Banetov gol a sad vidim da im poništili čist gol.

2. Šta je bre ovo, 3 desna beka u elipi?

3. Ofsajd je bio prvi njihov. Pipnuo je luk loptu. Opravdano ponisten.
    Gol primljen glupo, Banetova greska i primetna je kurcobolja na pocetku utakmice.

4. Brate sad bio usporen snimak onaj naš je bio kod gol aut linije i u trenutku vraćanja bio je bliži golu od onog Irca.

5. Nije bio ofsajd, ostao je Basta, ali svejedno jako loših 15 minuta.

6. Moguce, videcu opet kada bude bilo. Svakako losi smo, ali mi deluje da je pristup njah, dok ovi grizu.

7. Stojke nas izvadio sada.

8. Ajde cigani poljubite Mustafi kurac svi odreda lolo

9. Matic i Fejsa ne treba da budu u isto vreme na terenu. Kolarov mora da pocne da prestane da ga bole kurac.

10. Katastrofa koliko bedno igramo.

11. Brate ne mož to bez Mitra, njega kad dvojica čuvaju odma ima prostora kolko ti je volja. A i brate koj kurac dva zadnja vezna, isteraj Fejsu u kurac bre.

12. Mislim da ce izvesti Fejsu na poluvremenu. Ne igra on lose nego dovoljan je Matic za tu ulogu samo.

13. Mislim da ce izvesti Fejsu na poluvremenu. Ne igra on lose nego dovoljan je Matic za tu ulogu samo.

14. Pa nepotreban je uz Matića, samo smeta i pritom nema nikakav doprinos. Treba nam centralni vezni a ne zadnji vezni.

15. Koji namazan sut Tadica.

16. дру ло од ла зи дру ло од ла зи

17. Koji namazan sut Tadica.

оно је покушај центаршута

18. Jebote imam deža vi, i mnogo dugo traje

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.