Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovaj Filip Kostic je odigrao mnogo dobro. I Causic. I Mitar. Ne mogu da dobiju duel sa njim.
E jbg sad mi žao što nisam gled'o. Evo prebacih na zadnjih 5 minuta sad.
Nemam zamerki stvarno. Bio koji kiks, ali generalno bolji smo prilicno.
Valjda će i ovi matori dodrade dobar posao protiv Iraca.
Djuricic je bio onako malo u nekim situacijama spor i davio je. On mi se doduse svakako ne svidja preterano kao igrac i Petrovic i Spajic moraju malo koncentrisanije, ali dobro je ovo.
Videcemo za matore, mada bolji smo od Iraca. Trebalo bi da ih pojebemo.
Ja sam prezadovoljan
И ја. И само ми није јасно шта се деси са овим момцима кад заиграју за А тим.
Ах да, менађери..
Kako god, cini mi se da imamo lepu buducnost sto se tice reprezentativnog fudbala. Odavno ovako dobro nismo stajali sa igrackim kadrom u nekoliko vezanih godista.
То стоји, само опет кажем, треба избећи петљање тих менађерских гована у селекцију играча и уз добру атмосферу у екипи стварно можемо далеко, типа 1/4 финале без проблема. Да не кажем и нешто више, што да не.
Ja se samo plašim da ne izmuljaju opet nešto oko izbora selektora. Onda je posle džabe sve.
Da, cesto su nas neke stvari koje nemaju veze sa potencijalom sputavale, mada ne znam da li se tripujem, ali mi ovaj put potencijal deluje kao strahovit. Vise nego u poslednjih 10 godina.
Што се мене тиче може и Друла да остане, само да не направи неки харикири потез као Петко ономад. Мада сам слушао неке приче да он ту није био ништа крив, неко са стране јео говна. Епилог знамо.
Drulovic je odlican bio sa ovima do 19. Dobra preporuka za dalje. Videcemo. Ja sam svakako za njega ili Stanoja. Na duze staze da probamo. Okuke, Rajevci i Tumbakovici su ptevazidjeni.
Ja bih vermeza da hipnotiše ljajuća ovim pogledom da peva himnu
http://srbijadotokija.com/pics/vermez3.jpg
Једно име један жир, Дујковић Ратомир!
Радио је добар посао са Ганцима, волео бих да га видим на клупи репке, мада од тад не знам ди је и шта ради.
Имал неђе пренос? Ал да је на телевизорима, манте ме слинковима.
Ne znam ni ja sta je radio posle Gane. Svakako treba videti kako ce Drulovic odraditi posao dok je V.D. Mozda to bode dobro. Veceras mu je audicija broj 1 :)
Na RTS-u 1 ili 2 nemam pojma tacno.
Na RTS 1 evo kreću.