Фудбалска репрезентација Србије

1. JEBALI SMO ZELENE DETELINE!!!!

2. Vrljavo ali pobedismo.
    Jebi ircoa!

3. ДАЈТЕ ШКОТЕ ДА СЕ ИГРАМООО

4. Dajte Gibraltar da ga napunimo!

5. Sledeće tri tekme JAMAJKA, PANAMA I BRAZIL. Tu karamo Panamu i Brazil i pucamo od Jamajke. Jebaće nas ova moja druga država :)

6. Gibraltar odigrao čvrst meč protiv Estonije, izgubili samo 2:0. Bolji su od San Marina sigurno.

7. Јеботе а јесте видли како се Митровић радовао мимиком лизања пичке против Белгије?

https://www.youtube.com/watch?v=Hh1IdlHUPJo na o.50

8. Радовао се тако за оба гола, ал не знам што коју пизду материну, некако ми сељачки.

9. Хаха какав је цар Митар, обрн'о круг.

10. Bane se malo na štoperu pogubio, Marković obećava, Stojke brani odlično, a Matić rastura na sredini. Prosto je greh što nemamo pleja i špica, ova bi ekipa bila za top 15 na svetu, realno.

11. kako nemamo špica, onoliki mitar

12. Prvo, Mitar je '94-to godište. Drugo, Mitar je prevelika budala već u mladim danima, tako da moramo imati dugoročnu rezervnu opciju.

13. pa šta ako je 94, ima već 20 godina. može itekako da iznese kvalifikacije i da bude vrlo dobar igrač za euro. već sad kida. osim toga, to što je on debilčina van terena ne znači da je i na terenu. dok se igra fudbal čovek je maksimalno ozbiljan i ne zajebava se nimalo. nek ima frizuru kakvu hoće i nek se ponaša kako hoće, dok god grize na terenu jebe mi se

14. Moram se složiti sa Provironom, na žalost. Mali je trenutno najbolji igrač Srpskog porekla od svih u svim svetskim ligama. Otvoreno to tvrdim kao Zvezdaš a dobro je poznato da je dečko Partizanova škola. Jedini problem je ovo što gore pomenuti nekadašnji Proviron a sada izvesni Mickey Savage kaže, Mitar može da postigne 2 pogotka, čak i 3 i da reši utakmicu a može na Jebem ti mater opasku protivničkog igrača pesnicom da uzvrati u drugom minutu i dobije direktan crveni karton i tako ugrozi reprezentaciju a rekao bih i dalji plasman iste. Sportski pozdrav.

15. Pa jebiga, jeste ludak, ali ipak nemamo boljeg. Možda Šćepovići jedino :)

16. Ja se ne sećam bitnog meča u kom je Mitar napravio sranje i zaradio direktan crveni. tu gledam Partizan i repku za Andrleht kontam da ga boli đoka. Jeste on budaletina ali razmišlja sve više. Ali to je on, ne bi on bio takav da je kojekakva pičkica ko Đuričići, Đorđevići i slični. Ibra je lud celu karijeru pa šta mu fali koj moj.
    Što kaže Džoni nama je jebena alternativa u napadu Šćepoteli, eto mala je šansa da on dobije crveni al zato još manja da postigne dva gola i reši meč.

17. Da. A deluje mi mirnije, to što kaže Tucani, kad je baš bitno.

18. U redu je to, Sube, ali kažem: još je on na početku puta zrelosti. Dobra je stvar što imamo par super mladih igrača, ali je na Mitru enorman pritisak. Kapiram da sutra odigra protiv španske reprezentacije, Buskeca bi triput pljunuo, a Navasu noge izlomio.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.