Фудбалска репрезентација Србије

1. Buskeca bi triput pljunuo, a Navasu noge izlomio.

Postoji ta mogućnost i velika je, ali nekako postoji i mogućnost da bi nas iznenadio. Seti se Derbija, prošle godine Jojić što je rešio i one situacije sa Maksimovićem. Mada, povoljan je rezultat bio, ali opet, veoma zrelo je reagovao.

2. Ma, znam to, DžK, ali još uvek je on daleko od pouzdanog startera. I Italijani sad imaju problema na špicu, iako Baloteli ima strašno znanje, ali niko njegove igre ne uzima zdravo za gotovo.

Drago mi je što posle godina i godina imamo klasičnu devetku. Još da Jojić postane ozbiljan igrač i ovo će biti jebačka ekipa. Lazar obećava, Nastasić je već ozbiljan igrač i jebaćemo Skenderbega u Tirani!

3. Albanci godinama važe za izuzetno tvrdu reprezentaciju kući. Svi će tamo imati probeleme. Mada ja mislim da će Mitar da ih jebe i da opet odradi "pičkoliz" kada da dva komada.

4. ogavni djuricic.juce se kurcio na utakmici,par puta nam kontru sjebe.mnogo dodira,ulazi kroz sredinu kroz njih 5.
    a selekcija igra fudbal koji se igrao pre 30 godina na momente sa uplivima modernog brzog fudbala.sve kroz sredinu sa puno dodira.kako krenu da igraju na prvu odma se nesto i desi.tosic ima jednu nogu!

5. Da, ona situacija kada je pokušao levom...baš me je razočarao tu.

6. kolarov ce nas opet kostati nekog gola.

7. Da, mnogo je nekako opušten. Suviše.

8. Svi su juče proveli veći deo meča ladeći jajca. Baš smo ga odigrali prijateljski. Bane im je bukvalno poklonio gol al kontam da će to da se ispravi.

9. Bane im je bukvalno poklonio gol al kontam da će to da se ispravi.

Jel si ti vido kako je AFRIČKI TIGAR reagovo? Nije samo Bane kriv.

edit: Matić -> DOKTOR!

10. Bane je kriv 100% za gol.

11. Jbga dešava se i njemu.

12. Al' pazt'e Tole mi se nešto juče čudno smeškao dok se pozdravljao sa igračima pre tekme. A još došlo iz 2 u 1. Ima tu nešto. :)

13. Da, Bane je kriv 100%, neki kratež dao Stojković ništa mogao nije. Jesmo mi sad pobedili i sve ali lično ja nisam oduševljen nešto igrom. Mislim da može mnogo bolje. Nemojte Mitra da upoređujete sa Ibrom i Balotelijem, rekao sam najbolji Srpski ne Svetski. A i može da pročita ovo pa da stvarno krene njihovim stopama. Daj Bože da sve t bude kako treba da se ne brukamo više.

14. Nadam se da će do svjetskog sve pasti na svoje mjesto.

15. Šta ti imaš da se nadaš? Imaš tvoje Salihamidžiće pa za njih navijaj jebali se u dupe.

16. Mislim, teško će ići to. Drulović sad došao a nije puno ostalo do početka šampionata.

17. Moze li mi neko reci, zvanicno, koji je bio razlog nepozivanja Matica u reprezentaciju kada je Mihajlovic bio selektor?
    Ljajica nije zvao jer nije hteo da peva, to je bio razlog. A Matica?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.