Фудбалска репрезентација Србије

1. E,a meni treba objasnjenje oko ovog sranja sa Francuskom? Sta su kao u grupi sa nama, a ne racunaju im se bodovi, nego igraju umesto prijateljskih te utakmice? I placaju nam put tamo-amo?

2. Možda što su domaćini?

3. to nam je dobro sto imamo tekme sa francuzima.jace tekme,al ne moramo da se cimamo oko rezultata.a i da ne dangubimo.tole bi nam u tom terminu organiozvao priajteljske sa zimbabveom i holandskim antilima.

4. Pa nisam debil majku mu, znam da domacin ne igra kvalifikacije. :) Nego me zanima otkud sad to koji kurac, oklen ideja, i nesto vise o tome ako neko zna?

5. oni bi svejdeno igrali prijateljske u tim terminima,pa im je ovo ta varijanta.nije tu sada nista komplikovano niti cudno.;)

6. PuppetMaster
    Moze li mi neko reci, zvanicno, koji je bio razlog nepozivanja Matica u reprezentaciju kada je Mihajlovic bio selektor?
    Ljajica nije zvao jer nije hteo da peva, to je bio razlog. A Matica?

Матић је у почетку био позиван, али му није давана шанса, али уопште. Миха је у почетку имао оне три припремне са Шведском, Французима и Шпанијом, и онда су кренуле квалификације. У та три пријатељска меча и у утакмицама у квалификацијама, Слиниша је на позицији где игра Матић редом мењао Радовановића (????), Игњовског(а?), Раћу Петровића (Шта бре?), Фејсу (сад још и ваља, тад је био распад), Мијаиловића (оног балавог из Звезде који не игра више тамо ваљда) и још неке чини ми се. Ваљда и Кузму. Матић није добијао минуте малтене ни у пријатељским, и на крају је рекао да неће да игра више док је Миха селектор.

bvdlga
    E,a meni treba objasnjenje oko ovog sranja sa Francuskom? Sta su kao u grupi sa nama, a ne racunaju im se bodovi, nego igraju umesto prijateljskih te utakmice? I placaju nam put tamo-amo?

Не знам шта ту није јасно. Французи су домаћини, и не играју квалификације, већ су аутоматски квалификовани. Уместо да сами себи заказују пријатељске, они ће играти са екипама из наше групе у време када би играли да су заправо у нашој групи. Тако ће рецимо моћи сами да направе за себе табелу, да виде где су отприлике.

7. Tzv. projekat Week of football, gdje će se igrati od četvrtka do utorka, turili France u grupu gdje je 5 reprezentacija zbog prijateljskih, kao da igraju centralizovane prijeteljske, da ne idu po Hondurasima, pičkama maternama.

8. Najjača je Toletova teroija da je prerano i previše podmlađena reprezentacija, a okosnicu tima čine tridesetogodišnjaci.

Miha je otišao kada je igra konačno počela da liči na nešto.
    Ljajića ne bih zvao, jer ne poštuje znamenja države koju bi trebalo da predstavlja, a objektivno u prvoj postavi sigurno nema mesta za njega.
    Pošto smo svi mi Srbi selektori evo mojih 11:
    Stojković-Ivanović-Subotić-Nastasić-Kolarov-Matić-Basta-Miloš Ninković(Jojić)-Tadić-Tošić (Sulejmani/L.Marković) - Mitrović

Biće problem sa štoperima, jer su obojica trenutno povređeni (Subotić teže, a ne znam da li je on ljut na Mihu, ili je uopšteno izgubio elan da igra za Srbiju). Ne bih voleo da Biševac (večita kiksara) igra, a ni Bane štopera, mada bi u toj varijanti Rukavina bio sasvim solidno rešenje na desnom beku. Bane je bek, a centralni je samo za pomozi Bože. Trajković mi se sviđa, jak je kao bizon, a nije previše spor...
    Ne znam ni kakav je zdravstveni bilten Rajkovića, valjda je i on povređen. Nadam se da nisam nekoga zaboravio. Đuričić sa početka prošlih kvalifikacija bi mi bio u 11, ali sad nije u dobroj formi. Od špiceva, za rezervu - Đorđević (kada se oporavi), a ne prihvatam bolnu činjenicu da će jedan ili oba brata Šćepović možda biti nužno zlo. Od "domaćih" špiceva Škuletić je u dosta dobroj formi, a čini mi se da bi za vezni red trebalo uzeti u razmatranje i Drinčića koji doživljava "drugu mladost" u Partizanu.

9. Drinčić igra za Crnu Goru, koliko znam.

10. E jebi ga! Kad to reče, sad se i meni tako nešto čini.

11. Pff Drincic. :D Da li se zajebavas Doze? Pa imamo 18 boljih igraca na toj poziciji.... Iz nase lige, eventualno mogu da igraju Nine, Lazovic, to je to iz Zvezde, iz Partizana mooozda Trajkovic, ali s obzirom kakve imamo stopere, on je druga klasa. Skuletic ne moze da se poredi sa Mitrovicem, a ni Djordjevicem, ali definitivno su nam napadaci problem. Tu je Zigic. :)

Ne treba zaboraviti ni Kostica onog iz Olandije, a Tosicu bih se zahvalio i rekao mu da ne dolazi vise. EM je sebican, em vise nije to onaj igrac, sada su i Sulejmani i Markovic i Tadic i Lazovic bolji od njega. Kuzmanovic opet igra, za Ljajica svakako ima mesta u repki, a ni Boska Jankovica ne treba otpisati, mada imamo dobrih igraca na toj poziciji.

Evo vam i mojih 11 u formaciji 4-2-3-1....

Stojkovic-Ivanovic-Subotic (Bisevac)- Nastasic-Kolarov, Matic-LJajic, Markovic-Tadic-Lazovic, Mitrovic. Na klupi da sedi Basta, da ulece na beka ili gore na krilo ako je Subotic teze povredjen, Sulejmani, Djordjevic, Ninkovic, Jojic, Djuricic i jos jedan levi bek ili Kuzma. Mlada repka, puna elana, vihorna krila, lucidan napad, jaka sredina, odlicna odbrana!

12. Ljajića ne bih zvao, jer ne poštuje znamenja države koju bi trebalo da predstavlja

Чиме не поштује? Стоји човек мирно док се интонира химна, мислим да је то начин којим се исказује поштовање, нигде не пише да мора да се пева. Осим у правилнику великог педагога и стручњака за понашање фудбалера током интонирања химне Синише "патриота сам, али деца ми не знају српски" Михајловића.

13. E da mali Lazović obavezno, kako sam njega zaboravio???
    Boška i Kuzmu bih ja uvek zvao, ali ne znam kakvi su tu odnosi sa savezom, kanda postoje neki problemi...Za Bambija bih mogao delimično da se složim po pitanju sebičnosti, ali opet realno ima mesta. Žiga bi meni bio na spisku uvek, ali teško da će ga Drulović zvati (a jebe ga i godina proizvodnje 1981. ako se ne varam, kao i Vidarina).
    Za Drinčića se ne slažem, bar ovo malo što sam ga gledao u Partizanu bio je meč viner maltene u svakoj utakmici, ali pošto je "Crnogorac" onda nije ni bitno.

EDIT: Stevane, ne poštuje jer je potpisao nešto, pa napravio od toga politički marketing.
    Da je odbio da potpiše, ne bih ga voleo, ali bih možda mogao da razumem. Ovako - MARŠ! Pitam te šta bi se desilo da Srbin (recimo Dado Pršo) odbije da peva "Lijepu Našu", na primer? Na stranu što je Ljajić Srbin islamske veroispovesti.
    EDIT2: Pun mi je kurac tih što sada pljuju Mihajlovića zbog famoznog sporazuma (među njima je naravno i Tole), a kada ga je objavio nisu regovali ni u savezu, ni novinari, ni javnost, ni igrači (a među njima i Ljajić). Posle se odjednom povela debata i od toga napravio problem.
    Ja ne bih igrao za reprezentaciju zemlje čiju himnu nisam spreman da pevam.

14. Žiga bi meni bio na spisku uvek, ali teško da će ga Drulović zvati (a jebe ga i godina proizvodnje 1981. ako se ne varam, kao i Vidarina).

Covek moze da igra jos 3 godine, da kad ne ide, ili jurimo, u poslednjih 15 min udje, da gol ili spusti loptu na tacnu. To ce moci i sa 40. Da ne pricam koliko je opasniji po gol od 90 posto napadaca koje imamo. Voleo bih da se vrati u Zvezdu. :D

15. Voleo bih da se vrati u Zvezdu. :D

Isto.

A kako je samo bio koristan kod Antare, kada nije igrao najisturenijeg...Nađu ga dugom loptom, a on može da je spusti ili nazad veznjacima koji se ubacuju, ili Panteli da izdominira...
    Da ne pričam da se nad njim na svakoj tekmi realno pravi penal, ali sudije to ne sviraju.

16. Маркетинг је себи направио Михајловић и то стављајући клинца од 20 година у јако незгодну ситуацију. Навукао на њега бес, а себи симпатије 90% глупе спортске јавности. А што се тиче потписивања, ја стварно верујем да је већина играча овлаш бацило поглед на то, контајући да је то само неки правилник где обећаваш да нећеш правити срања.

Ево ти, селектор и четворица играча (од којих је један Јосип Шимунић хах) не певају химну.
    http://www.youtube.com/watch?v=_nUVjWuOOWs

Колико је људе лако изманипулисати, страшно, чак и један Синиша Михајловић може, само потпали "патриотска" осећања.

17. Kako meni ide na kurac konstantno kukanje za mihajlovićem na nekim sajtovima to je neopisivo

18. Meni ne potpaljuje Mihajlović patriotska osećanja, hvala lepo, niti mi je on potreban za takvo nešto.

Što je nezgodna situacija? Mogao je da mu kaže pre utakmice, potpisao sam ali neću da pevam. Kako je ocu rekao u telefonskom razgovoru da ne zna šta da uradi? Pa je l' znao šta je potpisao ili nije?

I kako se sve slomilo na tako divnom momku, jedan ga trener šamara, drugi mu krši ljuCka prava?

Je l' neki od te četvorice Srbin (selektor znam da nije) ili tzv. Bošnjak ?

Nemam dalje ni volje ni snage da pokušavam bilo šta da ti objasnim...Uostalom ja kao monarhista po ubeđenju, i od tzv. demokrata izmenjeni deo himne pevam kao "srpskog kralja", a ne "srpske zemlje".

A Ljajića Drulović poziva u reprezentaciju tako da dalja debata ni po tom osnovu nema smisla.

19. Ja sumnjam da je iko od njih pročito taj pravilnik.Verovatno su samo preleteli pogledom blablatrućtruć disciplina tamovamo i staviš potpis.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.