Фудбалска репрезентација Србије

1. Kolko cenite rezultat? Ja nikad ove drogoše nisam gled'o u životu al' cenim jednu rutinski dobijenu tipa 3-0.

2. 7-0, ако наши буду хтели да товаре надрогиране чамуге.

3. Jel će dima prenos na rts-u ili prvoj?

4. AJMO! JEBI DROGOŠEEEEE!

5. сви певају химну то је то

6. jebaćemo im jamajku

7. Kao Maikon protiv Severne Koreje onomad.

8. Koja je smorčina od igrača ovaj Matić.

9. Je l' gledao neko ovo smaranje?

10. Jebace nam brazilci maiku.

11. Neće, igraće Mrđa, Lazović, Vulićević i Lukač kekeke

12. Koji bol u kurcu imaju naši. A i Raća Petrović, ja ne znam kako se on uvek i svuda uvuče. Pa Kuzma je za njega bog i batina

13. Iz tvojieh usta u bozje usi hehe

14. Realno Gusti, šta je pokazao Matić u odnosu na ono što Raća pokazuje? Mislim, ok, jeste on neuporedivo kvalitetniji, bla bla, al' čovek dodaje samo prvom do sebe, ne šutira, ne znam koja je njegova uloga na terenu.

15. Da se ne lažemo, nije ovo meč po kom možeš bilo šta da vidiš. Osim da im se jebe što igraju. Matić je naš najbolji tehničar uz Tadića. A još radi veliki deo posla pozadi. Jbg, nervira me što neće da šutira češće. To je onaj tip igrača koji ima dobar šut, a uvek bi da doda. A Raća, lik koji ne igra u Turskoj puno, ne radi ništa, a nije i da ne zna ništa, i opet je tu. Žao mi je samo što se Kačar izgubio.

Protiv Brazila ćemo videti kakvi smo. Mada, čini mi se da imamo potencijala za sledeće neko prvenstvo.

16. Mi cemo Brazilu biti generalna proba pred SP?

17. Pa taj fazon neki. Menjamo kroate

18. Ма боли их курац да играју са северним корејама јамајкама јужним ирскама и говнима, мсм није да ми се свиђа тај став али чини ми се да је то. Тестираће се моја теорија већ против Бразила.

19. Protiv Brazila ćemo videti kakvi smo. Mada, čini mi se da imamo potencijala za sledeće neko prvenstvo.

Izgleda tako, ali i dalje je preveliki bol u kurcu.
    U pravu si da nije relevantan protivnik, al' ne smeju oni tako da se istrčavaju ni u prijateljskoj ako hoćeš da budeš ozbiljna ekipa.
    Ali eto, nek me demantuju protiv Brazila, biću presrećan.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.