Leri, to ti je naš mentalitet. Mi ćemo odigrati 1:1 sa Fidžijem i sa Portugalom. Jer tako smo u mogućnosti. Da smo ko Švabe lakše bi bilo, ali nešto smo lenji
realno, miha je bio paljevina i seljačina ona mrtva ali je bar furao muški i šibao do kraja. ljajić pičkica oće da šenimo oko njega i njegović krhkih osećanja samo zato što mu je prađed batalio ikonu i počeo da klanja, pa boli me kurac pederčino za tvoja kvazibošnjačka osećanja
nije njega delio rosi džabe tukao
Какве везе има то какав је био играч, када је у играчкој пензији већ годинама? Направио је фрку и натоварио проблемчину на врат фудбалеру који би могао да буде доста користан за репрезентацију.
A jbg, može biti koristan koliko oće ako je degenerik. Što je potpisivao onda ono. Da je lepo rekao, neću, mislim da bi se rešenje našlo. I još kao smeta mu himna zbog ne znam čega
Бразилу глумимо Хрвате, генерална Папете.
Leri, to ti je naš mentalitet. Mi ćemo odigrati 1:1 sa Fidžijem i sa Portugalom. Jer tako smo u mogućnosti. Da smo ko Švabe lakše bi bilo, ali nešto smo lenji
Razbice nas Brazil. Lagano.
Ne mora da znači, u pravu je Gusti.
Има ту квалитета и потенцијала да се на следећем Европском првенству засере у 1/8 финала.
Је л' играо Љајић?
Jok, Drulović mislio da je zvanična, tri izmene napravio.
Kako iskusno ne stavlja Ljajića u 11, zbog himne
Да је Синиша био паметан и он би тако радио, јебем га у уста.
Da je Ljajić bio pametan, ne bi potpisao ono. Ne bi ga tukao ni onaj iz fiorentine lolo
Синиша отишао, али остаде проблем који је без потребе створио. Мајмунчина.
Обојица павијани а цела земља се расправља око њих. лолол
I ovaj Tošić je smor od igrača, nekako su mi mnogo dosadni skoro svi naši fudbaleri lololo
Miha je bar znao da zvizne bombu, digne kragnicu i pljune nemca usta. Ljaljić je pizda.
Tošić se raspao, bar tako meni izgleda. Ne znam zašto Kostića nije zvao
realno, miha je bio paljevina i seljačina ona mrtva ali je bar furao muški i šibao do kraja. ljajić pičkica oće da šenimo oko njega i njegović krhkih osećanja samo zato što mu je prađed batalio ikonu i počeo da klanja, pa boli me kurac pederčino za tvoja kvazibošnjačka osećanja
nije njega delio rosi džabe tukao
a tošića mi je muka samo kad vidim u sastavu
Какве везе има то какав је био играч, када је у играчкој пензији већ годинама? Направио је фрку и натоварио проблемчину на врат фудбалеру који би могао да буде доста користан за репрезентацију.
Значи, није засрао само једне квалификације, него и увалио коску будућим селекторима.
Misliš da zbog toga nije igrao Ljajić večeras?
A jbg, može biti koristan koliko oće ako je degenerik. Što je potpisivao onda ono. Da je lepo rekao, neću, mislim da bi se rešenje našlo. I još kao smeta mu himna zbog ne znam čega
Немам појма, али већ видим како му звижде на Маракани и слично.