Фудбалска репрезентација Србије

1. Бразилу глумимо Хрвате, генерална Папете.

2. Leri, to ti je naš mentalitet. Mi ćemo odigrati 1:1 sa Fidžijem i sa Portugalom. Jer tako smo u mogućnosti. Da smo ko Švabe lakše bi bilo, ali nešto smo lenji

3. Razbice nas Brazil. Lagano.

4. Ne mora da znači, u pravu je Gusti.

5. Има ту квалитета и потенцијала да се на следећем Европском првенству засере у 1/8 финала.

6. Је л' играо Љајић?

7. Jok, Drulović mislio da je zvanična, tri izmene napravio.

8. Kako iskusno ne stavlja Ljajića u 11, zbog himne

9. Да је Синиша био паметан и он би тако радио, јебем га у уста.

10. Da je Ljajić bio pametan, ne bi potpisao ono. Ne bi ga tukao ni onaj iz fiorentine lolo

11. Синиша отишао, али остаде проблем који је без потребе створио. Мајмунчина.

12. Обојица павијани а цела земља се расправља око њих. лолол

13. I ovaj Tošić je smor od igrača, nekako su mi mnogo dosadni skoro svi naši fudbaleri lololo

14. Miha je bar znao da zvizne bombu, digne kragnicu i pljune nemca usta. Ljaljić je pizda.

Tošić se raspao, bar tako meni izgleda. Ne znam zašto Kostića nije zvao

15. realno, miha je bio paljevina i seljačina ona mrtva ali je bar furao muški i šibao do kraja. ljajić pičkica oće da šenimo oko njega i njegović krhkih osećanja samo zato što mu je prađed batalio ikonu i počeo da klanja, pa boli me kurac pederčino za tvoja kvazibošnjačka osećanja
    nije njega delio rosi džabe tukao

a tošića mi je muka samo kad vidim u sastavu

16. Какве везе има то какав је био играч, када је у играчкој пензији већ годинама? Направио је фрку и натоварио проблемчину на врат фудбалеру који би могао да буде доста користан за репрезентацију.

17. Значи, није засрао само једне квалификације, него и увалио коску будућим селекторима.

18. Misliš da zbog toga nije igrao Ljajić večeras?

19. A jbg, može biti koristan koliko oće ako je degenerik. Što je potpisivao onda ono. Da je lepo rekao, neću, mislim da bi se rešenje našlo. I još kao smeta mu himna zbog ne znam čega

20. Немам појма, али већ видим како му звижде на Маракани и слично.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.