Фудбалска репрезентација Србије

1. јел љајић на списку уопште?

2. Добар је Тошић ове године био у Русији, мада генерално је пре смарао.

Баш ме занима како ће Мрђотели да се снађе у репрезентацији, издоминирао је јсл ове године.

3. иначе за матића, ако нешто зна то је да стане на лопту, загради се, сачува је, смири игру, окрене се, погледа, дода слободном саиграчу или спроведе брзу контру. јак је, прилично експлозиван и брз за своју висину и масу, добар ударац, сигруан пас, добар предглед игре, добра антиципација, уме да уклиза, по мени одличан дифензив мидфилдер, чак идеалан.

4. Zviždaće i Stojkoviću. Koliko znam tu je Ljajić. Mrđateli daje 3 komada Brazilu i odlazi u real

5. ne verujem da bi mu iko zamerio da nije potpisao taj famozni ugovor, mislim ako se svi slože da pevaju himnu debilno je da samo on odbije ali ajde, glupo je i terati bilo koga da peva ako neće

sa druge strane ako se neko toliko gadi himne, zastave i ostalih obeležja države za koju nastupa onda ne vidim stvarno poentu ni da igra za tu državu, ima bosnu/tursku(kao jahović i turkoglu npr) pa široko mu polje

nepotrebna drama zaista

6. Баш ме занима како ће Мрђотели да се снађе у репрезентацији

savršeno, kao što i priliči najboljem igraču planete

7. реално двајте, тачно то. а друга ствар љаја је клиња а тада је баш био клиња и при том фудбалер, и по мени несвестан уопште целе те политичко соц верске приче, цела ствар ми је изгледала као да су му ћале и неко из породице рекли да не пева и да му је било глупо због другара из новог пазара. буквално.

8. а друга ствар љаја је клиња а тада је баш био клиња и по мени несвестан уопште целе те приче, цела ствар ми је изгледала као да су му ћале и неко из породице рекли да не пева и да му је било глупо због другара из новог пазара

ima i toga sigurno. mlad, seljober, ušao u ozbiljnu kintu, pri tome glupav i povodljiv i onda se kurči i dobacuje treneru, glumi ludilo u reprezentaciji itd

nadam se da će se unormaliti u budućnosti, kao i da će ga stariji pravilno usmeravati, očigledno ima talenta samo je neotesan

9. Та ставка у том правилику је апсолутно непотребна. Мене не би чудило да пола њих није то ни причитало, него овлаш бацили поглед и као "блаблабла... дај да потпишем".

Можда не жели да пева јер не доживаљава себе као а)Србина б)верника ц)и једно и друго.

И да, химна нам је СРАЊЕ

Поред Востани Сербије, Марша на Дрину и Аве Сербиа изабрати ову тужбалицу...

10. Najjače što je Rasim rekao da je pogrešio, i da je trebao da peva himnu

11. savršeno, kao što i priliči najboljem igraču planete

Брате не сери, лик се надавао голова и голова из разних ситуација, то што си гробар не значи да је овај лош фудбалер.

цела ствар ми је изгледала као да су му ћале и неко из породице рекли да не пева и да му је било глупо због другара из новог пазара

Управо то, неко од ортака му је реко издо си крај пичко ако будеш певао изнабадаћемо те главом и ножем и дилдоом и он се усро, ћале се после јављао и покушавао да га оправда.

12. бабовић је кидао за младу не знам што су га уништили као фудбалера кад је одрас`о
    http://www.youtube.com/watch?v=mIs7nm8e1NQ

13. Можда не жели да пева јер не доживаљава себе као а)Србина б)верника ц)и једно и друго.

Ako sebe ne doživljava kao a)Srbina koji kurac uopšte hoće da igra za reprezentaciju?
    A ako ne doživljava sebe kao b)Vernika mogao je to tako i da objasni. Šta bi bilo da je ateista?

14. Ako sebe ne doživljava kao a)Srbina koji kurac uopšte hoće da igra za reprezentaciju?

Зато што је држављанин Србије можда?

15. Брате не сери, лик се надавао голова и голова из разних ситуација, то што си гробар не значи да је овај лош фудбалер.

ne znam odakle si izvukao te zaključke, ja se gospodinu draganu mrđi divim i smatram ga vrhunskim fudbalerom

što se tiče himne, slažem se da bi marš na drinu ili vostani serbije bilo daleko bolje i da tužbalica u kojoj se moljaka nije primerena ali to je državna himna i dok se ne promeni nema druge

a on može da se smatra čime hoće, ako je potpisao i složio se sa nečim red je da ispoštuje. ako ne zna ili neće da čita šta da mu radim, ima menadžere koji mu mogu protumačiti

16. Не знам, уопште ниси звучао иронично па зато. хњоо

17. Зато што је држављанин Србије можда?

Niko mu ne brani da uzme drugo državljanstvo.

18. nisam ironičan enemi, samo ponekad umem da (u ovom slučaju jako malo) preteram :D

19. Хахаха, сасвим си мало претерао :Д
    Мени он готиван играч, има ту неку чудну особину коју нисам виђао пре код наших нападача - погађа јебене зицере. лоло

И свиђа ми се још једна ствар у том целом позиву Мрђи - одустајање од принципа "ма нека је говно само да ми подмладимо репрезентацију!"
    Пусти бре чоека да игра, видиш да је у форми, шта фали...

20. slažem se, ume da prati igru, da se postavi, mana mu je što voli da carini loptu a nije ni toliko agilan niti naročiti dribler ali osećaj za gol je tu

bio je on u odličnoj formi i pred prvenstvo u južnoj africi ali je dobijao šansu na kašičicu, zaista šteta. nadam se da će sada bar imati veću minutažu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.