Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Stevane, šta pričaš ti brate? Ako je državljanin Srbije i smatra ovu državu svojom šta je problem sa himnom?
Džoni, da li si ti gledao Zvezdu, i koliko, ove godine? Eto ja baš namerno nisam spomenuo Ninkovića (Miloša) da ne bi bilo klubašenja. On je odigrao za svoje standarde prilično lošu prolećnu sezonu, ali je u jesenjem delu odskakao, ne samo u Zvezdi, nego u celoj ligi. Jedan moj brat sudi našu ligu, i rekao mi je kada sam ga hvalio, i čudio se šta mu to treba da se vraća u ovu našu jadnu ligu, da se i na zagrevanju vidi koliko je po klasi iznad svih svojih saigrača (doduše tada je Lazović bio povređen...lolololo). Lukač odbranio 2 penala Zvezdi, i sad je Bufon, ne zajebavaj! Stojke nema ozbiljnu konurenciju, a krivo mi je što je Zvezda da bi prodala onu rupetinu Bajka, ugušila jednog mladog i potencijalno dobrog golmana, Rajkovića. Mrđa može da bude tek treća opcija u napadu, posle neprikosnovenog Mitrovića, i bar malo boljeg Đorđevića.
Koja je korist od Bambija? Navedi mi neki dobar potez od juče, ili iz kvalifikacija za SP. Lazović je svakako prodorniji i konkretniji igrač, možda i brži, ali i ako nije, jači je u duel igri. OK, nije Bambi baš toliko loš koliko sam ga ja napljuvao. Slažem se sa Agilaresom, mogao bi on da unosi energiju sa klupe. Trenutno mislim da nije za prvih 11, ali ne tvrdim da sam u pravu.
Ljajića ne priželjkujem zbog "dobro poznatih razloga", a Jojić čini mi se češće igra u svojoj respektabilnoj ekipi u odnosu na Ljajića koji je češće rezerva nego starter, i kojeg Roma pokušava a ne uspeva nekome da zavali. Objektivno (ako sam u stanju to da budem) Ljajić je bolji tehničar, ali Jojić je mnogo korisniji za ekipu.
Kada treba da igraju za A tim ako ne sada? Pa najbolje da Mitrović zaigra za A repku sa 25! To je greška napravljena sa Dankom Lazovićem. On je debitovao za A tim sa 24-25 godina, neka grešim neka je i sa 23, a trebalo je u tom trenutku da ima najmanje 5-6 godina reprezentativnog staža.
A propo Bambija, i Miki Sulejmani (kada se bude oporavio) je bolje rešenje.
ko vise gura onog tosica...leb te jebo,pa kako onako bez duse neko moze igrati,neverovatno!ljaljic i ne treba da igra za reprezentaciju,ne zbog himne,vec zato sto nema volju.da se razumemo,on generalno nema volju da igra fudbal,da li za klub,da li za reprezentaciju.kada se oporavi sulejmani,valjda ce igrati umesto onog monstruma nosatog,alavog,budjavog...
Gledao sam dosta. Dovoljno da znam kako on nema snage za ozbiljniji tempo ili utakmicu. Derbi, Černomorec....nije ga bilo. Ni jedan ni drugi Derbi.
Meni mladi igrači ne bi igrali za A nego nabijali lepo samopouzdanje i atmosferu sa svojom generacijom. Kao Bane što je, Kolarov, Tošić, Krasić....Ima vremena. Ja sam već rekao da bi mi Žigić, Lane i Bošeko Janković igrali ove kvalifikacije što smo poduvali, a on je uveo Darka Lazovića koji škotskog beka nije uspeo da prođe.
Zato i kažem ono....nemam pojma...eventualno....ali ne bi mi ni on video reprezentacije.
EDIT: Žigić, Lane i Boško Janković bi prebili makedonce, a ne izgubili 1:0.
EDIT 2: Ne trebaju nam nove kvalifikacije gde će igrati klinci koji će da izgube od Albanije.
Nisam znao da imamo temu za ljubitelje SF.
da se vrati piksi u reprezentaciju!
Da je igrao Piksi prošle kvalifikacije bolje bi odigrao od Đuričića.
To za Makedonce je Miha sjebao. Napušio Baneta i Kolarova pre utakmice, tj. posle utakmice sa Belgijom. Još Baneta zalepio za klupu, a čovek je bio najbolji protiv Belgije!
Pazi kada je moja keva pitala, jesu li ovo oni isti momci od pre par dana?
Mislim, nije to opravdanje, jebiga igraš za svoju zemlju, a ne za Mihu i Toleta, ali eto bi šta bi.
Boško je generacija sa Bastom, Banetom i Kolarovom, ako je u dobroj formi, ne vidim zašto ne bi i sada igrao?
Realno, više nepoznati nego mladi - Alen Stevanović, Aleksandar Ignjovski, Ivan Radovanović...
Drugo okosnicu su činili skoro 30-ogodišnjaci Stojke, Bane, Kolarov, Bambi...imam utisak da nekoga zaboravljam.
Ne bih ja otpisivao ni Kuzmu...čovek ima "tek" 26-27.
Od klinaca je najčešće igrao Filip Đuričić koji je u prvom delu kvalifikacija bio odličan. Posle je samo "nestao", i u reprezentaciji, i u Benfici. Sada je valjda i on povređen...
Sulejmani, Fejsa, Đuričić...Portugalci šta nam radite, što nam sakatite reprezentaciju?
od djuricica bi i moja baba bolje igrala.
Vidi, kao da sam znao da si aludirao na Đuričića.
Piksi bi svakako i danas da se skine bio naš najbolji igrač. Toliko o kvalitetu reprezentacije, veznog reda pogotovo.
Posle utakmice sa Islanđanima i bez ikakvih priprema mogao je da uradi recimo ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=6JT8I4R78i0
A na derbiju bude glavni "krivac" jedinog/pobedonosnog gola. Ako je to ništa, onda jebiga. Daleko od toga da je najspremniji, ali je spreman, isuviše spreman za prijateljsku utakmicu sa Jamajkom u Americi. Spreman da prvi deo sezone izgura sam, ne na fizičku spremu već na tehniku.
Meni bi mladi igrači igrali. Ne bi igrali prvu ili svih 90 minuta, i ne bi sigurno uvodio klinca da bude "najmlađi debitant u istoriji", ali bi igrali. Mi poslednjih 10 godina pričamo o podmlađivanju reprezentacije, 10 godina. I onda uzmemo zamenimo 90% igrača mlađima, jednostavno ko sekirom presečemo. Umesto da zovemo 2 po 2 igrača, i da ih asimilujemo, a izbacujemo 2 matorca. I onda se pitamo kako to da ne prođemo kval. kako nas jebu jebeni Makedonci i slično. Nema veze talenat koji imaju/nemaju, ako zameniš sve igrače mlađima, koji do sada nisu igrali zajedno, to je kao da pokupiš s ulice decu koja se ne znaju, i zato gube od ispodprosečnih ekipa. Nijedan od njih nema toliki talenat ili superiornost da može sam da reši utakmicu. Bar još uvek nema.
I bez obzira što sam Zvezdaš, meni bi igrao pre Lazović nego Tošić. Imam odbojnost prema Tošiću, ne kažem, mislim da igra dobro za CSKA, ali mi se ne sviđa u repki.
Ekipa:
01. Stojković
02. Basta
03. Ivanović
04. Subotić
05. Kolarov
06. Kuzmanović
07. Tošić
08. Janković
09. Žigić
10. Ljajić
11. Danko Lazović
Bi protutnjala kroz kvalifikacije za Brazil.
Какви бре клинци, какве пичке материне. Сере ми се кад чујем да неко спомене "подмлађивање" екипе и сличне ствари.
Јбт, ЕП је за две године. Пусти најјаче играче тренутно и то је то. Ако ови млади ваљају, развиће се у клубу.
To ja tvrdim da je graška najveća. Sekira. Ne kažem da mi ne bi igrali, ali eto konkretan primer Lazović pre Bambija. Ne još. Nikako.
+1
Ništa on nije uradio za taj gol. Što je on sebe predstavio kao nekoga ko je uradio nešto magično da bi taj gol pao, to je drugo.
Ja se nadam da se to neće dogoditi. Meni bi Boško Janković i ove kvalifikacije igrao pre Lazovića. Lazović je za mladu reprezentaciju.
Џони је још у нервном растројству што је Звезда првак Србије у фудбалу, не замерите му.
Da u velikom sam nervnom rastrojstvu. Ti bi se onda već uveliko ubio kada bi se zbog takvih stvari upadalo u nervno rastrojstvo. Ovo nije Zvezdina tema tako da idi tamo i piši budalaštine, nije ceo sajt mesto gde ćeš da lečiš komplekse.
Лазовић је бољи од Тошића, и треба да игра уместо њега. Мрђа дефинитивно, а Нинковић да улази са клупе, реално.
едит: Милијаш имао одличну сезону, можда и он, кад се ломи резултат да умува неки из слободњака.
sulejmani,markovic,basta su bolji od obojice.za nosatog nema mesta ni na klupi,za lazovica da bude druga izmena,krilnom tandemu sulejmani-markovic.ninkovic mozda,milijas nikako.tu ljudi igraju u nasoj ligi.nikovic je za nasu ligu vrhunski,al u reprezentaciji mesta gde bi on mogao da igra su popunjena(skoro).kuzmanovic,zigic,jankovic,jovanovic i ostali su zavrsili sa reprezentacijom.van forme definitivno.jedini koji tu moze da se vrati je kuzmanovic,ovi ostali nema sanse.jankovic odlican igrac,al malo ga povrede sjebale,a i vise mu se ne igra.a i ne treba nam.ima tih krila koliko hoces.
Ja sam jos ranije pricao da Zigic mora da igra, makar 20 minuta po tekmi. Bambi odavno nije za reprezentaciju, bar po igrama koje pruza u istoj. Markovic se malo zalaufao, ali bice ok. Po meni, fali ovde par igraca, starijih, ali generalno, i sa ovim timom, ako se postavi normalna taktika, moze da bude ok. Matic, Ljajic, Tadic u sredini, sa strane Markovic, i na drugoj Sulejmani ili mali Lazovic. Ili Matic i LJajic u sredini, Tadic i Markovic sa strane, a Zigic i Mitrovic u spicu.... Kad vec ne igraju Jankovic i ostali ''matori''...
Odbrana nema sta da se kombinuje, na svakoj poziciji imas najbolje igraca, samo treba ovo napred da se ukomponuje.
Ljajić, Tadić, Marković... jbt ovo zvuči k'o skupštinski sastav, samo im Vučić fali.