Фудбалска репрезентација Србије

1. Evo po meni postava koja bi trebalo da prođe kvalifikacije.
    gk Stojković (mada ima jedan od 17 godina, ide u man utd sledeće god. al je mlad još).
    Bane,
    Subotić
    Kolarov
    Nastasić
    Matić (ključna figura),
    Marković
    Sulejmani
    Tadić
    Tošić
    Ludi Mitar

2. Ja bih reprezentativce birao još drastičnije nego Domenek za Francuze. Ako prezime igrača kada izgovoriš ne asocira iz prve na fudbalera, taj ne treba ni da igra, jer može imati krizu identiteta. Lepo si to, Dože, primetio. Znači kakvi Ljajić, Tadić, Marković, Mitrović, Subotić, Janković, Kahriman (bokser Bogoljub Kahriman, uspešniji od ovog pavijana na golu). Ok, možda Ivanović prođe nekako, ali se držimo li se pravila, onda i on otpada.

Kolarov - može, Žigić - može, Nastasić - može, Biševac - može, Šćepović - može (jedan od trojice, lolo), Jojić - može, Rukavina - može, Basta - može. Kapirate? Prva asocijacija na prezime je upravo fudbaler koji ga nosi. VIZIJONAR SAM!

EDIT: Kada već iznosimo svoje sastave, pa ako hoćete prvih 11 na ovaj zonfić, rad sam se pozabaviti.

3. Jamajčani uzeli droze u poluvremenu i odma nam ga munuli. lolo

4. necemo golmana udinezea,vec cemo golmana nekog grckog supackog kluba.

5. Agilares, kada je to s prezimenima tema, uvek se setim komentara jednog svog burazera po pitanju svojevremenog pozivanja Troboka u A reprezentaciju.
    -"Ma kakav Trobok, pa on nema prezime za reprezentaciju!"

6. Zelena Kockica

Stevane, šta pričaš ti brate? Ako je državljanin Srbije i smatra ovu državu svojom šta je problem sa himnom?

Написао сам већ, ел треба да сричем? Мож-да се чо-век не о-се-ћа ка-о Срб-ин. Химна је српска, што јесте нормално, али то не значи да мора да се допада грађанину ове државе који није Србин. Потрудите се мало, није толико тешко да се схвати.

enemyofthefreeworld

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=27&nav_id=853283

Овде у коментарима се види ефекат Михиног деловања, људи га оптужују зато што је рекао "том народу (погођеном поплавама)" а не "мом народу (погођеном поплавама)" иако је јасно на шта је мислио. Колико кретенски не могу да верујем.

...

Не вреди, људи су једноставно глупи ко курац.

7. Ова тема има иљаду страна, а кад год сам вирнуо да видим о чему се овде дискутује, то је било о химни. Дебилно правило које не да ништа добро није донело, већ само покварило све чега се тицало. Правило које служи да се лоши резултати сакрију иза патриотизма. Толико типично за нашу ближу историју. Правило доноси човек који је био велики противник химне и заставе државе за коју је наступао и нико му реч није рекао. Причате о правилу које треба да подигне екипу и оснажи патриотско осећање, а на гостовању највећем ривалу, највећем тесту правила, игра толико малокрвно као да су певали песме Дивљег кестена пред почетак, а не химну. Фала богу и алаху, укинуто је то правило и треба га оставити закључаног у некој Толетовој фиоци заједно са лажним фактурама.

8. Za promenu...ti o himni ;-))))
    EDIT: Kad smo kod muzike...niko da prokomentariše pevanje:" Tole lopove...", na utakmici protiv "Regebojsa" !?

9. Pa opet je prosto, ako se ne oseća ko Srbin i ne treba da igra za Srbiju. Nije himna toliki problem koliko njegov odnos prema igri. Lika boli kurac i za klub za koji igra, moš misliti za reprrzentaciju. Takav je čovek jednostavno. Takvima bih ja pustao Panteline snimke pred spavanje. Ne može i ne sme jedan čovek da bude važniji od ekipe, pogotovo reprzentacije, nek se napuši kurca lagano.

10. Dobro, Mihajlović je kreten i hvala Bogu ta priča je iza nas.

11. Mihajlović je kenjao sa tom himnom, a on prvi (dok je bio igrač) nije pevao, nego je češao jaja za vreme himne.
    Samo se bojim da će opet Ramadani da nam sastavlja reprezentaciju, a ne selektor.

12. Ja Mihailovića gledam nekim drugim očima tj liči mi na Tadića na političkoj sceni evo i zbog čega. Tale je bio tu kad su počela jebena pitanja da nam se bije o glavu, morao je da potpiše za Kosovo, pridruživanje EU i narod ne može da ga gleda ko Nemca. Tako i ovaj, tu se zadesio kad je moralo da se preseče, moralo. Preseko, podmladio tim jbg, tavorilo se neko vreme ali sad će to da funkcioniše i nekih 6,7 godina će da imamo ekipu koja neće da se menja, igrač gore dole. A ti kad imaš neki tim tako, puno toga možeš da uradiš. I da, veliki njegov plus je što nije jebao zvezde u timu, igraj za državu i ćuti. Svi se sećamo prošle generacije kad su u reprzentaciji imala 3 klana bukvalno, Savićević, Milošević i Mijatović pa ovamo Stojković, Mihailović i Jugović pa ostali. To ne vodi nigde. Ispravite me ako grešim :)

13. Znojko ekipe koje je on izvodio nisu imale smisla uopšte. Tu sada priču što furaju za njega kako je on žrtva toga je meni pomalo smešna. Niko te nije terao da podmlađuješ, a niko te nije ni terao da dovodiš Alena Stevanovića, Radovanovića, Ignjoskog, Đuričiića i tako dalje.....čovek je kreten običan i usr'o nas je. Direktno zbog njega nismo u Brazilu.

14. Zbog Toleta smo mi ispušili (i za Brazil, i prethodno za Poljsku/Ukrajinu)...on je oterao Antaru. Mihajlović je samo pion.

15. I ja mislim kao Dog, Miha je gurnut u vatru jbg. Al ko ga jebe, sad se nadam da je sve ok.

16. Direktno zbog njega nismo u Brazilu.

Kriv je i on, ali i oni dobri igrači su ispali pičkice. Kolarov kad igra za Siti igra jako dobro, a protiv Hrvata je dodao loptu onom hrvatu umesto da je ispuca.

17. Da, Tole mu je birao i pozivao igrače baš.
    Tole nema veze sa tim. Najlakše je Toletu sve da se prišije.

Sam je pozivao igrače, sam je svoju taktiku furao i bilo je katstrofalno, ružan fudbal, masa igrača koji ne zaslužuju da nose dres, glumatanje patriotizma i generalno neuspeh od prvog dana njegovog selektovanja do poslednjeg. Čovek je unazadio srpski fudbal i reprezentaciju. On je jedan obični sujetni ljaljan i jako loš trener.

18. Jes Tole je kriv, on je "taktički" iznenadio Hrvate sa Stevanovićem i Radovanovićem u prvoj postavi. Nije to uradio Sliniša. Isto je Tole kriv što najbolji zadnji vezni u Evropi nije igrao za nas, nego su vrsna imena u vidu Ignjovskog i Fejse i Radovanovića zauzimala tu poziciju.
    Mihajlović je debilčina i najveći krivac za ovo. Tole je kriv za štošta al za Brazil je najviše kriv zadrigli seljak Sliniša.

19. @Johnny Kurajber
    Ko je smenio Antaru, pa doveo više se i ne sećam, Pižona...pa potom Mihajlovića ?

Čovek je unazadio srpski fudbal

A bili smo klasa? Hehehehe
    Čak je i igra pod Mihajlovićem bila bar malo bolja nego kod prethodnog selektora. Naravno da sam i ja nezadovoljan pre svega zbog sportskog neuspeha, pa zbog pozivanja Ramadanijevih ispodprosečnih igrača, i zbog zanemarivanja Subotića, Matića, Tadića..., a igrom najmanje (čak je na kraju to počelo da izgleda vrlo dobro).
    Nikada ne mogu da zaboravim da je Tole ocenio neprolazak grupe na SP kao neuspeh, postavio novog selektora i izjavio kako plasman na EP nije imperativ. I nije Tole kriv ?
    Ne slažem se.

20. Ne bih se džoni složio sa tobom u svemu. Iskreno bilo je mečeva sa Mihom koji su bili uživanje za gledanje. A bilo je i onih poput Makedonije, gde je opet isplivao neki naš mentalitet. Za Đuričića se isto ne bih složio. Bora Cvetković nam je pričap da takvog talenta od Piksija nije video. Sa zgrade da mu baciš loptu, on štopuje. I kad pogledaš njegove poteze, vidiš da dečko ima nešto, ali jbg, to se negde izgubilo, nadam se da je na određeno vreme.

Alen Stevanović je debitovao kao klinac kod Murinja u Interu. Ne bi da nije talenat, ali on je dileja. Od prvih para je kupio Ferarija, i Murinjo popizdeo i ode u kurac i ovaj.

Nisam pristalica da se mladi ne guraju u repku. Belgijanci su tako uradili, gurnuli, žrtvovali par kvalifikacija, i pogledaj im sad tim.

Imamo perspektivu. Neki tim po meni bi ovako izgledao: Stojke(Rajković u budućnosti)- Kolarov, Bane, Nastasić, Subotić - Matić, Jojić(iako navijam za Kačara da se vrati iz bule) - Marković, Tadić, Kostić - Mitar

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.