Фудбалска репрезентација Србије

1. i ja sam bio zadovoljan njegovim imenovanjem, ali od prvih prijateljskih mečeva vidlo se da škripi, onda misliš da će da bude bolje sa vremenom itd. Svi znamo priču.

I ja. Tripovao sam disciplinu neku da će uvesti, ali ne onaj fazon kao sa Ljajićem, nego ono što je Čolo (ma koliko ga lično ne vol'o) uveu u Atletiku. Međutim ništa. A bio sam siguran da će biti odličan.

Ali Tole nije napravio jednu grešku, nego niz grešaka i uvek je pokušao da ih proda kao da je to jedino i najbolje rešenje. Sranje oko Antića kome je on dao tu platu na koju se posle žalio, niz kontradiktornih izjava od kojih me zaboli mozak koliko mi vređaju inteligenciju, neko je već spominjao pra par strana to.

Ja ne sporim da je Tole zasrao sa Antićem. I da je smešno okarakterisati Antićevo selektorovanje kao neuspeh, jer odlazak je uspeh, a igrali smo OK. Možda ne na prvenstvu kao u kvalifikacijama, ali dobra je bila igra. Tole je tu zasrao. Može i da ide što se mene tiče ima razloga da ide odmah i to dosta, ali za ove kvalifikacije jedina i isključiva krivica je na Mihajloviću.

Govorim u svoje ime, jesam zvezdaš, ali nije moj problem s Toletom vezan za to, nego isklučivo za poteze oko repke, jedini dobar potez mu je bilo imenovanje Antića.

Ne kažem da je to kod svih. Niti da je izraženo u fulu kod bilo koga, ali ima toga malo. Ima Tole svojih grešaka koje samo slep ne bi video, ali kao što rekoh, Mihajlović je konkretno zasrao kvalifikacije, a Tole je doveo selektora koga smo svi podržavali i za koga smo svi bili sigurni da je pravi. Ne samo mi laici, nego i stručnjaci i "stručnjaci".

2. Predsednik saveza samo u Srbiji gde postoji ozlojeđena strana može da bude krivac. Doveo je trenera koji je imao ogromnu podršku i fudbalskih ljudi i naroda,

Čekaj, čak i da je to istina, a izgleda da nije, imajući u vidu da najmanje polovini vas, smeta insistiranje na pravilima, koja su bila preduslov da isti prihvati selektrorsko mesto. Pretpostavljam da nije imao vašu podršku (pa samim tim ni ogromnu), ae da premotamo 4 godine unazad.
    Zašto je predsednik FSS-a, smenio Antića trenera koji definitivno JESTE imao ogromnu podršku i fudbalskih ljudi i naroda ?
    Moguće je da u većini zemalja predsednik saveza nije odgovoran (uostalom to i nije njegov posao), ali svi znamo da kod nas jeste, jer je predsednik saveza sve i svja kada je reprezentativni fudbal u pitanju. Ovo važi za Miljanića, i više nego za Toleta.
    EDIT: Jbg, manje-više odgovor na moj post, je dat, u ovom tvom gornjem postu.

3. Kapiram šta hoćeš da kažeš i slažem se sa tobom. Ne raumem šta nije jasno. Antić više nije selektor. I to nije selektor fazon 4 godine. Ajmo onda još unazad. Kriv je Terzić jer je dozvolio da ga Tole pobedi na izborima za selektora.
    Kapiram ja šta hoćeš da kažeš i ne govorim da nisi u pravu, ali kakve Antić sada ima veze sa bilo čim?
    Sad idu nove kvalifikacije i šta treba i 2016. da spominjemo šta je Tole uradio 2010. Ja smatram da je kriv tu i da je zasr'o. Ali ne pričam o tome. Pričam sve vreme o proteklim kvalifikacijama.

4. ali svi znamo da kod nas jeste,

Nije. Da je doveo nekoga uz kurac, protiv svih, da su mu svi kenjali, a on ga ipak doveo, OK, kriv je. Ovde je doveo čoveka koji je imao široku slobodu, podršku i sve preduslove za uspeh.

5. Кога бисте иначе предложили, сем Друловића, на мјесто селектора?

6. Кога бисте иначе предложили, сем Друловића, на мјесто селектора?

Ja sam se nadao Stanojeviću. Znam kako zvuči, ali i to bi moglo da prođe kao sa Mihajlovićem, ali ako ne bi, onda bi na duže staze imali trenera. Dobro, ima tu i da mora još da se kali, ali odavao je utisak u Partizanu kao da ne trpi puno sranja i da mari dosta za disciplinu. onu pravu.

7. Toleta, pa da konačno BUDE odgovoran.

Ozbiljno, Antića. Ako ne može on, Muslin.

EDIT: Džoni, oterao je Antića, doveo Pižona, oterao Pižona, doveo Mihu. I šta, za nešto je kriv, i odgovoran, a za nešto nije, samo zato što je Miha tobože imao podršku svih? Meni to što tvrdiš, nema logike.

8. Pižon je dobio otkaz. Kao i Mihajlović. Jer je reprezentacija igrala loše. Meni nema logike da to spominješ kao teranje neko. Jedina greška mu je Antić. I to je to.

9. Ja sam se nadao Stanojeviću.

Не може неко из ове наше несрећне лиге. Увијек би се ту нашла нека "играчина" да му каже "Шта сереш ти, иди причај то оним својим из шаолин екипе". Нема ту ауторитета, а самим тим ни резултата.

Шта је са Муслином сад, нисам баш одавно чуо ништа за њега?
    ЕДИТ: Ђони, иста прича као са Звездиним Јанковићем...

10. Ne znam baš za Stanoja...tanak mu je CV.

11. Rajkarda. Ozbiljno. FSS budžet ima, garant.

12. Jeste tanak. Kao što rekoh, moglo bi da ispadne na bilo koju stranu i deluje da mu treba kaljenja i to podosta. Mene je onako lično zanimalo kako bi to izgledalo jer je pokazao određene dobre osobine. Više sam se u tom smislu nadao, a da je tanak, tanak je.

13. Вратити Клементеа, то је био тренер...

14. ЈАООО НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА МИ ЈЕ ЈЕДНА ОД ОМИЉЕНИХ ЖИВОТНИХ ЗАБАВА ОВАКО СЈЕБАНА ЈЕБОТЕ УМЕСТО ДА СЕ САД МАКСИМАЛНО ИЗЛОЖИМ И ПРЕТВОРИМ ЖИВОТ НАРЕДНИХ МЕТАР ДАНА У СВЕТСКО ПРВЕНСТВО САД ЖАЛИМ ШТО НЕ ПЕВАМО НЕКЕ ПЕСМИЦЕ НАВИЈАЧКЕ КО САД ХРВАТИ И БОСАНЦИ

15. Не може неко из ове наше несрећне лиге. Увијек би се ту нашла нека "играчина" да му каже "Шта сереш ти, иди причај то оним својим из шаолин екипе". Нема ту ауторитета, а самим тим ни резултата.

Pokazao je da to njemu ne može da se kaže, ali poenta je što bi se onda naljutili neki igrači i ispalo bi sranje i tako to. U principu hteo sam da vidim kako bi ispala ta situacija, jer ne trpi on mnogo.

Neko od tih naših mladih trenera tipa Stanoje, Đukić, Janković.....očajnički nam treba da napravi neku karijeru i da stekne neko zajebano iskustvo, kako bi jednom to mogli da upotrebimo za reprezentaciju. Od mase ovih zastarelih matorih prdara nema leba.

16. A vi tripujete da će odlaskom Toleta sve da postane bajno i sjajno? Truo je sistem, ceo taj sistem je truo. Jbt toletov protivkandidat je Terzić alo bre čovek koji je radio isto što i Tole i još je pritom i zvanično kriminalac. Ili Čović, Kokeza, Tončev, Vesić i ostali?

Tole je mnogo sranja napravio i kriv je za svašta ali za ovaj neuspeh je kriv isključivo i samo zadrigli seljak Sliniša.

17. ТОЛИКО САМ СЕ СМОРИЈО ДА МИ ЈЕ ДО ЈАЈА ДА СЛУШАМ ЧАК И ОВЕ УСТАШКО БАЛИЈСКЕ ПЕСМИЦЕ ПУНЕ ЕНТУЗИЈАЗМА АААХААА ХУЕЕЕЕЕ :`(
    https://www.youtube.com/watch?v=9KIU9cgRaxc

18. Gus Hidink, ja bi voleo da jednom pljunemo lovu za stvarno kvalitetnog trenera.
    Može i Živa za 20e i da spava na stadionu.

19. Uh, Gus Hidink, možda za moj ukus najbolji trener (bar je pre par godina bio).

20. I zna sa tako skoro pa vrhunskim reprezentacijama.
    Od naših Đukić, ne računajući Drulovića, koji mi dobro deluje.
    ZA Piksija ne znam kolko je stvarno dobar.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.