Фудбалска репрезентација Србије

1. Ma da vratimo Antića i problem je rešen. Ili neki lik tipa Bore Milutinovića.

2. Ko je sada bez angažmana od tih vrhunskih?

Ja ozbiljno pomenuh Rajkarda na prethodnoj strani. Hidink? Hehehe, Mojes :)

Savez stvarno treba da pljune lovu za čoveka koji je autoritet za sve naše, a da pritom ima i znanje.

3. Trenerska komisija, boktejebo! :)

4. Pa Hidink je bez posla, mada zadnji angažman Anži, jebem li ga kolko bi nam uzo. Niko drugi mi ne pada na pamet da je bez posla, ok i Rajkard, lego bi nam neki Holandez za ovaj tim.

5. Mislim da Kapelu ističe ugovor sa Rusijom posle SP. Jup Hajnkes, možda Kuman nije loš, Oto Rehagel, Karel Brukner (bio je selektor Češke kad su imali najviše uspeha).

6. Rajkard bas i nema neko znanje, imao je rezultate al sa ONIM timom a i tu je pravio ogromne greske.
    Trebali bi da damo sansu nekom od nasih perspektivnih trenera (zapravo 2 sale i sale) jbg ne moze gore od ovog. Ako je mogo Milan da pruzi sansu Sedorfu i sad Inzagiju, mozemo i mi Stanoju ili Jankovicu...

7. Sven Goran Erikson, da se malo razmrda, dosta je prdio u fotelju.

8. Ćiro Blažević, treba nam ta mlados', Toletova generacija.
    EDIT:Arle, sve sve, samo ne srpski Murinjo!!!

9. Stanoje je za Jankelu, tata.
    Meni se bez zajebancije, do ove polusezone Marko Nikolić činio kao neko ko nije loš...

10. Da dovede Tole Hokinga da nam izračuna sve to i Nika Vujičića da motiviše igrače i voala, može selektor da bude ko god hoće :)

11. https://pbs.twimg.com/media/BotbpENIQAAyXCi.jpg

Lol, zamisli da ovo pokažu onim našim nepismenim fudbalerima.

12. Dokle više domaći treneri?

Nama, vrlo jednostavno, treba faca na klupi. Stranac. Ali ne prevaziđeni Klemente, tunjavi Grant. Treba nam FACA, šmeker, a da pritom zna i fudbala, jelte.

13. Lol, zamisli da ovo pokažu onim našim nepismenim fudbalerima.

Или енглеским.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.