Фудбалска репрезентација Србије

1. БРАЗИЛЦИ НАМ НАПРАВИЛИ УСТУПАК ДА БИ МИ У ДОМОВИНИ МОГЛИ ДА ГЛЕДАМО

ЈЕБИ БРАЗИЛЦЕ ЗАТО ШТО СУ ОВЦЕ ЈЕБИ НЕЈМАРОА

Reprezentacija BiH za Svetsko prvenstvo:

Golmani: Asmir Begović (Stouk), Jasmin Fejzić (Alen), Asmir Avdukić (Borac Banja Luka).

Odbrana: Emir Spahić (Bajer Leverkuzen), Toni Šunjić (Zorja Lugansk), Sead Kolašinac (Šalke), Ognjen Vranješ (Elazigspor), Ermin Bičakčić (Ajntraht Braunšvajg), Muhamed Bešić (Ferencvaroš).

Vezni red: Miralem Pjanić (Roma), Izet Hajrović (Galatasaraj), Mensur Mujdža (Frajburg), Haris Medunjanin (Gaciantepspor), Senad Lulić (Lacio), Anel Hadžić (Šturm Grac), Tino Sven Sušić (Hajduk Split), Sejad Salihović (Hofenhajm), Zvjezdan Misimović (Gvižu Rene), Senijad Ibričić (Ersijaspor), Avdija Vršajević (Hajduk Split).

Napad: Vedad Ibišević (Štutgart), Edin Džeko (Mančester Siti), Edin Višća (Istanbul BB)

И да ли је могуће да ниједан Србин није хтео да игра за БиХ? (Добро, овај Врањеш је ваљда србин.) Или је нешто друго у питању?

2. И Звјездан је ту....
    Јеботе, каква труба од одбране....

3. I Zvjezdan Misimović je Srbin valjda, tako sam čitao i gledao neke intervjue davno...

4. Требао је за нас дигра заправо, ал' га је Жонпи отерао у младој репрезентацији јер му је био предебео.... Мада је Жонпија тад болео курац јербо је узео сребро на европском за младе....

5. Жонпија је увек болео курац лоло

6. Имамо много геј тим. Све неки педерчићи. Ко ће бре да стисне мудо, повуче кад треба, загалами у свлачионици? Једино Митровић и Коларов ми делују као ликови који би улетели кад би било неке фрке. Ови остали... пфф.

7. И да ли је могуће да ниједан Србин није хтео да игра за БиХ? (Добро, овај Врањеш је ваљда србин.) Или је нешто друго у питању?

Зашто би неки Србин играо за Бих?

8. i onaj stevanovic se motao tu.igrao koju tekmu,veliki talenat,ovo-ono

9. Na kom će biti prenos?

10. The Big Dipper

Требао је за нас дигра заправо, ал' га је Жонпи отерао у младој репрезентацији јер му је био предебео.... Мада је Жонпија тад болео курац јербо је узео сребро на европском за младе..

Čuo sam da je u pitanju neki drugi stručnjak/procenitelj, ali da je to greškom pripisano Pižonu.
    Ne znam da li je Srbin, svakako jeste igrao za naše mlađe reprezentativne kategorije i otac mu je Zvezdaš, na osnovu čega je dobio ime. Ne navodim ovo zbog navijačkih prepucavanja, nego zbog (ne)mogućnosti utvrđivanja etničkog porekla na osnovu imena. Čuj debeo, eh da nam je bar jedan takav znalac na sredini...mada Tadić sazreva u fenomenalnog igrača.

11. Tadić je u ovom trenutku miljama ispred Misimovića. Misimović i dalje ima mozak i lucidnost, ali je omatorio i još više se udebljao. Tadić je mnogo agilniji, a neverovatno je inteligentan. Ja bih voleo da se Kuzmanović vrati u reprezentaciju, ima pas, šut, i veliki je radnik. Sigurno zaslužuje poziv više od Raće Petrovića, nije da nije igrao u Interu.

12. misimovic prosecan igrac za nemacke klubove od 5-15og mesta.mogao je ,a i nije morao da igra za reprezentaciju.nismo mnogo izgubili sto ne igra.

13. Tadić nam je trenutno jedan od 3-4 najbolja igrača, ako ne i najbolji. Po mom mišljenju Raća nije ni približno loš koliko ga navijači pljuju. OK Kuzma je dosta bolji, ali nije Raća loš kao alternativa, tu je i Fejsa kad se oporavi kao još jedna opcija.

14. nema ni hrvata nešto u bosni

15. jedino onaj tino sven susic

16. ako mi dobijemo brazil a brazil osvoji svjeccko znači li to dasmo mi osvojili svjecko? msm da da

17. Nema bojazni da ćemo se baviti tim pitanjem...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.