Фудбалска репрезентација Србије

1. Видео сам ја хаха

Дај неки крштен линк, на 5 страна сам покушао и нигде неће фулскрин јебени

2. Видео сам ја хаха

3. Видео сам ја хаха

4. јебем ти баг да ти јебем баг

5. Jebiga, baguje ovo. I meni je krš slika, al' bar ne secka.

Cimaj ga da ti pošalje dres da se kurčiš lolo

6. Cimaj ga da ti pošalje dres da se kurčiš lolo

Ма јок, нисмо се дружили уопште после, сад би било баш јадно да му се јавим са причом "де си, друже стари". Али драго ми због лика, ок је скроз за једног фудбалера.

7. Napravi izmenu neku jebem ti kuću.

8. BOLI ME KURAC, NEK MI VRAĆA POSTOVE 3 SATA UNAZAD, PRIČAĆU SAM SA SOBOM.

Nije mi jasna koncepcija, jebeno isti igrači igraju. One koji nisu počeli od prošlog puta sad ubacuje. Očekujem Pejčinovića umesto Mitrovića.

9. Gleda li neko?

Koji fristajl od himne lol

10. снашао сам се, морао сам адблок да искључим

слика је срање, али шта да се ради

ишао сам годину дана у школу са овим митровићем штопером, јеби им мајку, стефане!! лоло

11. Химна нам је спрдња жешћа, свако пјева како му се 'оће. Боље Марш на Дрину да нам је химна.

12. Ова Панама је најговњивија репрезентација коју сам скоро видео у комбинацији са најдебилнијим судијом ког сам скоро видео.
    Сваких 30 секунди јебени фаул, и то или судија свира непостојећи фаул или се дивљак панамшки залети са две ноге у цеваницу.
    Није да браним наше, и они су играли ко курац, али оно...

И штос тиче игре, видим ту неке Друлине тактичке форе и свиђају ми се до јаја. Прво онај високи пресинг, а друго лопте у празан простор које су наши најзад сконтали да постоје. Не знам, мислим да бих задржао Друловић на основу виђеног, само мора то још много много боље.

13. Па нису нам криви Панамци што им ови наши нису лепо увалили 3-4 комада у првом полувремену. Видели људи да имају 10 минута пре краја нерешено, па почели да одуговлаче и симулирају. Митровић и Лазовић су промашили две шансе на крају које нису смели да промаше. Против Бразила очекујем да ћемо прво полувреме да одиграмо добро, мало ће сви да буду наложени што играју против Нејмара и компаније, а у другом следи пад и пораз од 2-3 гола разлике.

14. сад сам одгледо последњих 15ак мин, невера какви циганчићи, сад ћу их мрзети цео живот.

15. Имам осећај да ће неко од наших бекова да улети са обе ноге и да поломи цеванице Нејмару. А онда ће да нас бомбардују.

16. Koje su to panamske šiptarčine.....

17. Данас сам сконтао да ће ми ипак недостајати ови наши папци на СП-у. :'(
    МИХОЈЕБЕМТЕУУСТА

И ЈЕБИ НЕЈМАРОА У ПЕТАК!"!!"
    Је л' у петак беше?

18. Шестог, јашта.... Само не знам је л' нека чука после поноћи ил' пре тога....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.