Фудбалска репрезентација Србије

1. Баста човек мислим да никад није испао из форме лоло.

Doveo na PESu Bastu u Atletiko i uzeo Ligu šampiona, Primeru i Kup Španije. Basta svuda u najboljih 11, lolo

2. Баста може опуштено и шпица да игра не би се обруко.

3. Ma Rukavina je tu kao treći desni bek, fazon neće imati više od 90 minuta u kvalifikacijama (bar volim tako da verujem).

Treba zvati Stefana Šćepovića ako bude nastavio da daje golove i u Seltiku, što da ne igramo protiv npr. Albanije sa dva špica, malo su samo Đorđević i Mitrović a i manje-više su sličan tip igrača.

4. Баста човек мислим да никад није испао из форме лоло.

Испао је после тешке повреде још док је био у Звезди. У ствари, био је добар и кад се вратио ал' ТО НИЈЕ БИЛО ТО. Касније је још више прс'о у Италији али се вратио победнички на старе стазе славе после прве сезоне.

5. Ма боље Томовић уместо јебеног Рукавине. Јесте просек ал' бар је сигурнији у одбрани, а и уме да скочи кад је прекид. Једино што зна да киксне, лол. Али може да покрије и све позиције назад, то је увек корисно.

6. Zato sam i rekao ,,treći desni bek'', Tomovića računam kao drugog. :)

7. Испао је после тешке повреде још док је био у Звезди. У ствари, био је добар и кад се вратио ал' ТО НИЈЕ БИЛО ТО. Касније је још више прс'о у Италији али се вратио победнички на старе стазе славе после прве сезоне.

Jeste, ali i kad se vratio, onako kilav, je bio bolji od svih ostalih bekova koji su igrali u Zvezdi posle njega. Ali realno.

8. А Нинков? :) Додуше, Павле је кидао у много лошијем тиму. Кад смо већ код њега, он је и даље добар. Стандардан у Тулузу, не знам што га нико не спомиње. Ето, као четврти десни бек би био одличан. Није да неће требати.

9. Ninkov je malo ispao iz ritma u Tuluzu, ne znam da l' je imao neke povrede, al' nije bio baš standardan ako se dobro sećam. Ali je svakako bolji od Rukavine koji bleji na klupi u Viljarealu.

Sad videh, nije igrao Ronaldo za cigane.

10. Чекај, ако је Бане први, Томовић други, Рукавина трећи и Нинков четврти, где је онда Баста? :)
    Може се дефинисати ладно Баста - лик који га увек издува иако је до јаја.
    Такви ликови као што је Баста што играју све позиције, то једино у Италији има... Баста и Родриго Тадеи су ми цео живот најготивнији играчи у Калчу.
    Иначе, није лош Рукавина, ишчупо је Ваљадолид из гована небројено пута прошле сезоне. Чак је дао гол Реалу на Бернабеу лоло

11. Ma Bastu u vezu, može komotno na krilo mesto Tošića bangavog. Tošić klasičan šestar, desnu nogu da mu amputiraju ne bi bilo razlike.

12. Mi smo nacija desnih bekova jebote.

13. Ја не знам који ће нам курац Тошић у било којој поставци. Имамо 4 боља крила од њега у сваком тренутку.

14. Može i bane na štopera, a Basta na beka. Lolo vazda smo imali jaku odbranu.a

15. Svaku utakmicu imamo velika očekivanja od Lazara a on ne uradi ništa. Ne mogu da se setim kada je on zadnji put uradio nešto korisno za reprezentaciju ali mlad je valjda će se popraviti. Mislim da će Adem Ljajić u ovim kvalifikacijam pokazati da je trenutno naš najprecenjeniji igrač. Mitar treba da nam bude starter svaku utakmicu jer nemamo boljeg napadača. Vidim Ronaldo nije igrao za Portugal, kakve smo sreće protiv nas će igrati obe utakmice i postići ukupno 4 gola.

16. Хахах ма спрдам се за десне бекове, који ће нам курац. Мада би' и ја бацио Басту у везу.

17. Pa naravno da če igrati, ne igra protiv ovih banana reprezentacija gde računaju da lagano dobijaju i bez njega.

18. И Љајић је тренутно наш најкреативнији играч, колико год да је прецењен или не. Једноставно, немамо десетке, шта да радимо.

А Марковић је класични тркач, ту је на тренеру да му нађе место у тиму.

19. Problem sa Banetom na štoperu je što je on jedan od najopasnijih u napadu inače. :(

Mada, kad se oporavi Subotar, moglo bi tipa

Stojke

Basta - Ivanović - Subotić (Nastasić) - Kolarov

Matić - Kuzmanović

Ljajić - Tadić - Kostić (Jojić? Lazović? ovo je najproblematičnije mesto)

Mitrović (Đorđević, Šćepović)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.