Фудбалска репрезентација Србије

1. Šta kurac, moramo da vodimo Ljajića i Sulejmanija u Tiranu da igaju. Da vidiš kako će posle da grizu za Srbiju, k'o Šiposi za Švicu. Ima najglasniji da budu pri pevanju himne.

2. Mi mnogo lepši fudbal igramo kad se igra na Marakani, nego na JNA. Na JNA sve deluje nekako tromo, mračno, majke mi izgubim volju za fudbalom. Listam malopre sportklubove, gledam one terene po Nemačkoj i Mađarskoj jebote, uživanje igrati fudbal po onim tepisima, pa se vratim na RTS, a ono lopta ne može da predje dva i po metra a da ne odskoči.

3. Тај неки зон. Попуните упитнике ако имате неку идеју пошто се ја нисам сетио бољих.

Стефи Шћеповић, може и неки клинац типа Вељковић, Гаћиновић некад да улети...

4. Sve u svemu OK je, samo da ne zove više Đuričića i da mu u starterima ne bude Gudelj.

5. Јојић Игњовски/Фејса/Гудељ/?

Ni Radovanović iz Kjeva nije loš.

Марковић Костић/?

Sulejmani kad nije povređen lolo

6. gosti jermenima, kuci sa albanijom, kuci sa dancima. to je sve za ovu godinu

7. Jebote, Bambi Tošić ja ne pamtim kada je odigrao dobru utakmicu za repku. Generalno, kurton je od igrača i ne treba nam. Jedino što zna da izvede korner, al' jebiga, ne mož zbog toga da igra celu tekmu. A i jebeš kornere, ionako možemo samo iz slobodnjaka gol da damo.

8. Dobijamo Dance i Albance, sa Portugalcima igramo X, od Jermena gubimo, jebiga, kad smo srbi, lolo

9. Meni deluje kao siguran prolaz na evropsko. Nekako smo u grupi najbolji. Imamo dobrih igrača.

10. gosti jermenima, kuci sa albanijom, kuci sa dancima. to je sve za ovu godinu

9 bodova.

11. Fejsa je povređen, a Sulejmani ne igra za Benfiku, nije registrovan za LŠ.
    Treba Basta da igra umesto Gudelja po mom mišljenju.

12. може и неки клинац типа Вељковић, Гаћиновић некад да улети...

Ма шта имају ти клинци да играју за први тим. Кад буду постали довољно квалитетни нек' их онда зове.

13. Ni Radovanović iz Kjeva nije loš.

Де није бокте, Радовановић је рупа какве нема. Ајмо и Раћу да зовемо онда. И Смиљанића ако може.
    ЕДИТ: И КОВАЧЕВИЋА!!

14. Па да, Баста може да игра и бека и крило и везњака, лол. Само не знам у каквој је форми тренутно.

15. Meni deluje kao siguran prolaz na evropsko. Nekako smo u grupi najbolji. Imamo dobrih igrača.

Ono što teši je što imamo stranca za trenera, pa valdja neće biti instant zaražen srbovanjem i stavom "ma lako ćemo". Uvek smo imali daleko bolji tim od Azerbejdžana, Jermenije, raznih polutimova poput Farskih ostrva (naši klubovi od Nefčija, raznih Petah Tikvi i govana), al nekako se jako često dešavalo da izgubimo od takvih, jer unapred upišemo bodove.

16. Ајмо и Раћу да зовемо онда

Pazi, ja navijam za Zvezdu, ali iskreno neosnovano svi pljuju Raću. On je odradio uvek ok posao i realno više gotivim da vidim njega nego Tošića (znam da nisu ista pozicija). Raća > Ignjovski.

Па да, Баста може да игра и бека и крило и везњака, лол. Само не знам у каквој је форми тренутно.

Pa to, šaznam, došao je u Lacio i igra prvu.

17. Баста човек мислим да никад није испао из форме лоло.

18. Raća je pouzdan lik, nikad nije napravio veliko sranje i dobar je kada se čuva rezultat. Zna da doda loptu na dva metra, da skrlja protivničkog igrača i to je to. Svakako je korisniji od Tošića koji je umišljena zvezda koja je privatizovala loptu, a zapravo je zadrigli kosovar rumunskog porekla. A od Ignjovskog da ne pričam.
    RAĆA FTNJ.

19. Баста је позван ал' није улазио у игру.

Иначе, мени је најсмешније што је и АНТОНИО РУКАВИНА на списку. Јебем ти живот.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.