Фудбалска репрезентација Србије

1. којом магијом митровић није први шпиц такође је непознаница

2. јебем бре маму у пичку

3. Не знам који курац се одазивају ови што играју по Енглеској, пусти бре говна нека нам играју Рнић и Психољуб Ђорђевић што пазари краставац на велико на кванташкој пијаци у Лесковцу.

4. хахаха лазовић

5. Ali kako ne voleti ovaj tim. Lade jaja 70 minuta i onda kad prime gol kao neka inicijativa. Tipični Srbi kenjatori lel

6. Hahaha da li je ovo moguće?!

7. Hahah sačuvaj bože

8. JEBITE JERMENI GLUPOG SRBIJOA

9. браво стојке. ал не вреди, и да изједначимо то није то уместо да газимо ове 3 0 минимум бре ми се ту нешто трудимо ајде

10. Bolje da ja igram umesto Lazovića boktejebo!

11. Verovatno što sam malo omatoreo i sad malo više gledam lični a ne srbski interes, ali uopšte me ne bole ovakvi porazi više. Čak mi zanimljivo posmatrati ovu tragediju sa neke socijalno-bihejviorističke strane.

12. Правићемо ми Михајловића од блата. #оригиналан

13. E znam ja kako ćemo. Ajd nabijamo ko majmuni loptu iz odbrane, al nećemo da trčimo, čisto da bude zanimljivo.

Lazovitch-ball contact 0

14. Jos Albanija da nas dobije u sred Beograda, sto je vrlo verovatno, i na kraju Jermenija i Albanija idu na Evropsko.
    EDIT: A mozda pa i bude nesto od ovih....

15. ајде сад још један јебем вас уста

16. браво. али и да победимо ово је бледуњаво и недовољно

17. Opa, otkinućemo im 2 boda.

18. Stojkova odbrana dobija na težini nenormalno sada. Albanija mora pasti.

19. Saće Danko da ga mune

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.