Не знам који курац се одазивају ови што играју по Енглеској, пусти бре говна нека нам играју Рнић и Психољуб Ђорђевић што пазари краставац на велико на кванташкој пијаци у Лесковцу.
Verovatno što sam malo omatoreo i sad malo više gledam lični a ne srbski interes, ali uopšte me ne bole ovakvi porazi više. Čak mi zanimljivo posmatrati ovu tragediju sa neke socijalno-bihejviorističke strane.
Jos Albanija da nas dobije u sred Beograda, sto je vrlo verovatno, i na kraju Jermenija i Albanija idu na Evropsko.
EDIT: A mozda pa i bude nesto od ovih....
којом магијом митровић није први шпиц такође је непознаница
јебем бре маму у пичку
Не знам који курац се одазивају ови што играју по Енглеској, пусти бре говна нека нам играју Рнић и Психољуб Ђорђевић што пазари краставац на велико на кванташкој пијаци у Лесковцу.
хахаха лазовић
Ali kako ne voleti ovaj tim. Lade jaja 70 minuta i onda kad prime gol kao neka inicijativa. Tipični Srbi kenjatori lel
Hahaha da li je ovo moguće?!
Hahah sačuvaj bože
JEBITE JERMENI GLUPOG SRBIJOA
браво стојке. ал не вреди, и да изједначимо то није то уместо да газимо ове 3 0 минимум бре ми се ту нешто трудимо ајде
Bolje da ja igram umesto Lazovića boktejebo!
Verovatno što sam malo omatoreo i sad malo više gledam lični a ne srbski interes, ali uopšte me ne bole ovakvi porazi više. Čak mi zanimljivo posmatrati ovu tragediju sa neke socijalno-bihejviorističke strane.
Правићемо ми Михајловића од блата. #оригиналан
E znam ja kako ćemo. Ajd nabijamo ko majmuni loptu iz odbrane, al nećemo da trčimo, čisto da bude zanimljivo.
Lazovitch-ball contact 0
Jos Albanija da nas dobije u sred Beograda, sto je vrlo verovatno, i na kraju Jermenija i Albanija idu na Evropsko.
EDIT: A mozda pa i bude nesto od ovih....
ајде сад још један јебем вас уста
https://www.youtube.com/watch?v=3h7AqRdKQLA
браво. али и да победимо ово је бледуњаво и недовољно
Opa, otkinućemo im 2 boda.
Stojkova odbrana dobija na težini nenormalno sada. Albanija mora pasti.
Saće Danko da ga mune