Фудбалска репрезентација Србије

1. druga stvar, price kako pre treba da igra tosic karleusa i lola smiljanic jer bi ginuli, okacite svojoj mami u picku.

Koji kurac ima bilo ko od njegovog truda??? kao da dovedes dete ometeno u razvoju i das mu da upravlja avionom, a putnicima se pravdas sa, pa znate, on to mnogo voli, trudice se da vas uspesno prizemlji, al ako pogresi oprostite mu, jednostavno nije sposoban...

moraju da igraju najbolji, al jebeno mora da postoji autoritet i hijerarhija u timu u vidu trenera.

I vodja na terenu ima pravo da se dere na svakoga, pod uslovom da on ostavlja svoj zivot na terenu...a ne da glume neku velicinu i autoritet samo na osnovu toga sto imaju uspesnu internacionalnu karijeru... ja licno da igram u jagodini, i da sam u repki, i da mi bane ili kolarov prodaju te mangupske fore licno bi im prosuo zube u svlacionici.... da ode napred i da nece da se vrati nazad, nego traze da ih pokrivaju ''manje face'' od njih iz sredine terena...pa za usi bi ih odvukao nazad.

da bi reprezentacija bila uspesna, na prvom mestu mora da se ostavi ego i sujeta onog trenutka kad krenes na okupljanje reprezentacije.... to sto imas uspesnu karijeru samo te obavezuje da se jos vise dajes i pruzas timu, a ne da glumis velicinu, a pri tome pruzas slicno ili samo malo vise od ostalih

2. Ja samo jos jednom da pozelim perjanici nasoj koja nema dobar centarsut poslednje 2 godine da slomi nogu 3 puta do ponoci.

baj d vej, vratite Zigica, on bar zna da sutne glavom, i navuce na visinu bar dvojicu, ovi ostali su bogalji ocigledno.

Kolarovu bih jebao mamu i oterao bih ga, pa makar mi levog beka igrao onaj Obradovic. Nije imao podrsku, pa nisi mamu ti jebem spojio dve dobre utakmice u reprezentaciji.

MIJAILOVICA NA BEKA!

3. Ej, bolje nego da zovu Krnetu koji je bio najveći talenat generacije 92/93. Znam u mlađim kategorijama da su treneri svršavali na njega i na njegovu kompletnost u igri. Msm to je bilo 2008. kad je imao 16 godina. Pričali su da će da bude novi Maldini kurac palac i ništa. Isto tako je bila gomila takvih igrača, a neke i vrednije i talentovanije su izgurali da ne igraju. E zato i treba repka da nam zavisi od umobolnika. Ceo sistem ne valja. Od petlića do omladinaca.

http://www.youtube.com/watch?v=2f_a0qrkLCU

4. lolololo

Nažalost, nisam kao novinar bio svedok toga, nego kao fudbaler u pokušaju xD

5. srbija 0:0 albanija

6. Sad odgledah neke klipove Zigica, jebote kako bi nam legao, kakvi smo mi magarci, pa samo da spusta lopte ako nista drugo, majku vam jebem amatersku, bitno da ono govno moze da igra jos 5 godina u reprezentaciji...

7. Žigić nije igrao mesecima fudbala.

8. mali djavo ljalja je nezainteresovan za fudbal.
    stojkovic je krs golman.a i ljudska je splacina.

9. Ма добијамо Албанију три нула, отворила их Данска сад су пукли. кеке

10. Samo vi piskarajte svašta, kad vidi Kolarov najebali ste.

11. Zigic da ne igra 3 godine fudbal, korisniji je od Djordjevica, Lazovica i Mitra zajedno.

12. I Lane da se vrati. Pa da deremo šipce k'o rumune onomad.

5 : 0
    :
    0

13. Zigic da ne igra 3 godine fudbal, korisniji je od Djordjevica, Lazovica i Mitra zajedno.

aahahah preistinito

14. Ништа специјално се неће десити ни за време текме, ни после ове текме, без обзира на резултат. Мада прогнозирам следеће: Звиждање Стојкету, псовање кућног прага Толету јер ће бити 0-2 и тачан резултат 1:1. Неће бити нереда, јер смо пичке, Шипоси ће ликовати као да су освојили Светско, у нашим новинама наслови ''АДВОКАТ ИЗГУБИО И ДРУГИ СПОР'' и једна свеопшта класика, учмалост и сивило као и пре.

И да, одиграћемо до јаја против Кристијана лоло

Умало да заборавим, једини навијачки чент ће бити КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ

15. Ja ih pljujem, ali sam iz fazon da ce dobiti 3-1, 4-1 i kao bice vau, i onda cemo da zaboravimo koliko su jadni ustvari, dok nas ne olupa Danska tamo 2-0. Kada bi izbacio recimo, Tosica...

Citam Karadzic kaze, prodato 18000 karata, ocekuje 25 soma. Ako bude 10 hiljada, da pevaju, i to ce da dodje polovina da jebe majku Albancima.

16. Jebo vas žigić.Jebote ne bi me čudilo ni da oćete bobana u fudbalsku reprezentaciju.Šta ima dva i po metra može da spusti glavom nekom looooooool

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.