Фудбалска репрезентација Србије

  1. Pakao, zajebo si se, ovo je tema o fudbalskoj reprezentaciji, ne transfer blama, pa da kačiš to govno. A i tamo je već bilo.

  2. попили смо класичног трола, а фора је била до јаја, стварно кул

  3. Velika je sramota što niko neće odgovarati za napad na mitrovića
    Govna

  4. Čuće se ta truba opet.

  5. Sudeći po izveštaju Uefa, čini mi se da će biti ili ponovljen meč bez publike, ili 3:0 za nas. Bilo bi dobro ako je istina da su delegat i izveštač Uefe zaista procenili da su postojali uslovi da se meč nastavi. To je onda sigurno 3:0. Mislim da ćemo dobiti meč,dva bez publike, i novčanu, a Šiptari samo novčanu. Bojim se da Xhaka, Lila i ostali majmuni koji su nasrnuli po zastavu neće biti sankcionisani, a po meni bi trebali na par utakmica, čisto da se nauče pameti da se ne mešaju u politiku. Sportski pozz

  6. Па постојали су услови да се меч настави. Зато УЕФА и терети Шиптаре за одбијање наставка утакмице.

  7. Dal nekad da nam se isplati Karadzicevo pusenje kurca Platiniju, moglo bi sada a?

    Po ovome, mislim da cemo biti kaznjeni novcano i utakmicama bez publike, da ce biti 3-0 za nas, a da ce se igrati na neutralnom terenu kada gostujemo. Ili bez publike, ali ce gledati da se izbegne odlazak u Siptariju..

  8. http://i.imgur.com/NhZVDJe.gif

    uletanje u tunel uvesti kao olimpijsku disciplinu

  9. Bilo bi do jaja da nam ubace 3:0 za nas. To i jeste realno.
    Pizde nisu smele da izađu na teren a umeli su mučki da provociraju.

    Nisu morali ni dolaziti u Bg, mogli su odma da predvide da će da se useru.

  10. Најјаче ми што се на снимку види како фрка престаје и смирује се и они одједном се сви заједно затрчавају у тунел у фазону куку мене заклаће ме срби. А да су заједно са нашима кренули ка тунелу не би имали проблема.

  11. Stojković
    Ivanović
    drvo
    drvo
    drvo
    Matić
    drvo
    drvo
    drvo
    drvo
    drvo
    ovo bi bila najbolja postava, ovako Matić ima bar sigurnu povratnu

  12. Платинијева изјава ме храбри да ће можда бити поновљена утакмица. Осим ако не буде жестоког лобирања. С тим што ми лобирамо слаткоречиво, евентуално нудећи Станију, а они лобирају мало агресивније лолол.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.