Фудбалска репрезентација Србије

1. a ove price "uefa imala u vidu nase prethodne ispade" kao da mi za te ispade nismo vec zestoko kaznjavani.

2. Nismo mi te srece!

3. Čitajte ljudi tekst a ne samo naslov. Lepo piše da je Karadžić samo ponudio ostavku, normalno ostavku će da odbiju jer su svi njegovi ljudi u odboru.

4. interesantna je ta pojava da su uefa, fifa, fiba i ostali puni luksemburzana, finaca, i ostalih nacija operisanih od bilo kog sporta uopste.

5. http://www.vaseljenska.com/misljenja/dronom-u-glavu/

Сетите се Ђенове, када је већ поменути Богданов са цвикцанглама у руци зајахао ограду трибине. Нико нас није звао ни молио да се вратимо на терен, судија (нам) је експресно свирнуо крај, а епилог се зна: драстична казна која нам је додатно сасекла и оно мало паперја на орловским крилима.
    Нико тад није питао где су били карабињери, како је маскирани грмаљ унео цвикцангле на стадион и зашто је заказало обезбеђење. Јер, карабињери и жандарми нису исто, ови први су Италијани, а ови други Срби.

6. JEBI JEBI JEBI ORLOVEEEEEEEEE OROLOVEEEEEEEE ORLOVEEEEEEEEEE!

7. lepo onaj rece "da koljemo, i onako ce da prica da smo je klali" kad nas vec jebu bar im treba dati razloga

8. Kapiram da je stigao i da pomisli "e jebo me centaršut, da me jebo".

9. nije muska reprezentacija al svejedno:
    http://www.alo.rs/sport/fudbal/ne-branim-za-srbiju-zbog-muske-frizure/73715

zenski fudbaleri ne fauliraju protivnika, nego se naljute i nece da pricaju sa njim :)
    zajebavam se, gledao sam par puta, prljavije su od muskaraca ponekad. samo mi vest kul.

10. Jedva cekam da vidim sastav!!

Kahriman

Tosic-Bisevac-Maksimovic-Rukavina
    Ivanovic
    Matic-Gudelj -Z. Tosic
    Djuricic
    Lazovic

Da iznenadi DANCE i pokloni im 3 boda!

11. Hahaha, sa Ivanovićem na zadnjem veznom, to, to, a da Matić bude kreator igre i nosilac-vedeta ovog mladog tima.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.