Фудбалска репрезентација Србије

1. Dik Advokat pije drogu pre biranja sastava

2. Brate ako ubaci lazovica stvarno necu gledati pa jebem mu mater nije realno ni da bude pozvan

3. Trebao je staviti i Lazovića i Mitrovića u napad

4. sacam hteo to da okačim...
    prvo poluvreme x2, kraj x
    ukupno golova 0-2

jebiga, verovatno će se gurati ramadanijevi igrači sve dok je karadžić predsednik

5. Kako to mislis trebao je staviti Lazovica u spic? :D

Lik nam pisa u oci bukvalno. ALO! DJURICIC I LAZOVIC U SPICU, OSVESTITE SE!

Pa Rakić i Despotović su bolja opcija, jebeš mi sve...

6. Meni je možda i veći problem Stefan Mitrović na štoperu.

7. Ne znam zašto ne pozove Škuletića, za Lazovića je Pele lično. Čovek se zajebava sa nama očigledno.

8. sjajno.tosic-covek sa jednom nogom ce da hrani loptama tunjavog i letargicnog djuricica koji ce pokusati da igra iza lazovica koga fudbal ne zanima vec godinama.banja.a po levoj strani ce da nam dela karleusa tosic.banja!

9. Ljudi moji dal je ovo realno... Pa majku mu jebemupičku pa zar je toliko teško spojiti one koji trenutno raskidaju u evropi i plus oni što su mačke iako ne igraju i da sklopiš tim.
    Aj ja sam uvek konto da sam glup i da nije sve tako jednostavno u fudbalu kao na igrici. Poredaš najboljei rokači.. Al ovo je za "IS THIS REAL LIFE?"

10. E'o na brzinu, iz glave, koga trenutno ne pušta da igra (ne računam ove što dobijaju neke minute) a standardan je u svom klubu
    Milivojević
    Kostić
    Škuletić (bolje nego Lazović svakako)
    Ljajić
    Tomović
    Biševac
    Pejčinović
    Janković ('ajde, on je sad imao neku saobraćajku pa kao ne bi svakako mogao)

11. Pa i ne treba da idemo na evropsko. Bolje da smo prebili sipce i a u kurac.

12. Danko u startnoj! JEBI DANCE!

13. Ja sve razumem ali Đuričića ne mogu, ne mogu majke mi...

14. Sramota da je prazan stadion, stidite se!

Viđi ga Lord što se sprda, sad da čujemo kako će da pevaju ovi naši.