Фудбалска репрезентација Србије

1. Niklas nam je očitao bukvicu.
    Grci su sjebali protiv Farskih Ostrva, jer ih Ranijeri vodi.

2. Uspavao se u šes' još i nisam gledao blamažu srećom, popišali nas baš, a? Tole iskusno namestio prelaz kad je vid'o da nema kurca od EP.

3. NEĆEMO U EVROPU I TO SU OVI MOMCI KVALITETNIM ZABUŠAVANJEM I MRCVARENJEM LOPTE LEPO POKAZALI RUSI DA LI STE GLEDALI NAŠE FUDBALERE KAKO NEĆE U EVROPU???

4. @aleksandarkg

Ma oprali nas samo tako. Tekma je dosta ličila na onu protiv Estonije
    u Pižonovo vreme, čak smo i gore odigrali od toga...

5. Po meni ekipa koja bi trebala da nas predstavlja:

01. Boban Bajković
    02. Aleksandar Miljković
    03. Jovan Krneta
    04. Voja Stanković
    05. Duško Tošić
    06. Nemanja Gudelj
    07. Predrag Luka
    08. Darko Brašanac
    09. Danko Lazović
    10. Filip Đuričić
    11. Darko Lazović

Slektor: Pižon

Što je najtužnije, ubeđen sam da bi oni odigrali borbenije i ne bi se povukli posle deset minuta.

A Subotić je ispao najpametniji, opet da kažem.

6. Ličila je na Azerbejdžan sa Dejom.

7. Адвокат мора да буде смењен истог момента, шок терапија ово оно.

8. RAZAPINJI NACIONALNI TEEM LOOOOOL

DEECK NETJE OCXEKIVATEE OVAKAV PREETEESAK JAVNOSTI, PA IPAK JE TO SAMO JEDAN PORAZ SHTA

PAZITE SAD NA KONFERENCIJI KAD ISKULIRA LIK, PORAZ KO PORAZ, SHTA IMA VEZE, PRITISAK JAVNOSTI JE NEOCHEKIVAN

9. Nista nejasno... Prosla ekipa bila Ramadanijeva kombina, ova ekipa je Lemićeva. Vrlo jednostavna računica.

10. Toliko o tome da je Advokat tu neki faktor.

11. Ložimo se da nam je odbrana među najboljim u svetu, a u stvari najgori deo tima.

12. Prvi put posle dugo godina sam bio optimista. Najlakšu grupu u istoriji kvalifikacija ne možemo da prođemo. Danska je kurčina od ekipe, imali su posed lopte 95% trebali su da nam daju 6 golova.

13. Ali ovi Danci su bre obična osrednja ekipa. Da je Evropa Premijer liga oni bi bili tipa Aston Vila. Samo što smo mi Akrington.

14. Akrington bar ima navijače na stadionu.

15. sve je bilo jasno već kad je najavljeno ko će da igra. samo što sam ja patriotski jurio X :(
    i to im iz nekog razloga nije igrao šane iz ajaksa, njihov najbolji igrač uz eriksena...
    i statistika je zanimljiva: mi 5 a oni 17 šuteva

jebiga, izgleda da će se kod toleta zauvek forsirati menadžerski igrači. mada nije ni nebitno što ih advokat nije uklopio. doduše, makar se ne nerviram, samo se smejem...

16. Морам поновити.

фудбалска репрезентација Србије = кошаркашка репрезентација Хрватске

17. e da, najjača fora što nećemo proći ovu jadnu grupu, koja pored toga što ima 5 jadnih ekipa, ima samo PET ekipa od kojih TRI prolaze

18. Ispadamo mi i estonija

19. Battle of the titans coming in 4 days. Serbia fresh off a pathetic display vs Denmark takes on heroic Greece who lost to Faroe Islands today

lel

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.