U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja ne pamtim kad smo odigrali goru utakmicu u skorije vreme. A bilo je nekih poprilično bednih utakmica tu.
Danicma svaka čast, solidna ekipica, ništa posebno par, dobrih igrača i ostalo osrednji, ali dobro organizovani i motivisani, igrali pošteno svih 90 minuta i zgazili nas. Zasluženo.
Sramota je da sa ovim igračima izgledamo ovako bedno.
Karleuši da se zabrani pristup na stadion sa Bogdanovom zajedno.
Matić se mislim pita u sebi šta je koj kurac opet dolazio u repku, jer nema sa kim da igra.
Tošić je idiot.
Koji je smisao postojanja Nece Gudelja?
Odbrana nam je jadna.
Tadić neprepoznatljiv.
Kuzmanović pored Gudelja i Matića u timu je potreban koliko i kolera.
Žali bože kreten Lazović je bio još i dobar.
Gledao sam prvo poluvreme. Kad su u poluvremenu pustili Strajnića sa INFORMACIJOM DANA DA JE BEKO UPUCAN, zgroženo sam prebacio na drugi kanal. RTS uživo sa sportskog zbivanja, u ovom slučaju fudbalske utakmice, prenosi informacije o zdravstvenom stanju tajkuna?! Fudbal i sve u vezi sa fudbalom u ovoj truloj državi i društvu je kriminalizovano. Fuj.
Evo ovako.
Advokad dolazi iz Holandije gde Lemara pušta kišu...
Željko Petrovic - kum Vlade Lemica , inace prvi asistent Dika
S. Mitrović - Lemićev igrač. Odigrao 3 utakmice u Frajburgu, jednu ušao sa klupe. Inaf sed.
Matić - Lemićev (najjači igrač ,ali ajde treba spomenuti da bi se stavio na finalni konto njegovih klijenata)
Gudelj - Lemićev
Tadic - Lemićev (ista prica kao za Matica)
Djuricic - Lemicev
Lazovic - Lemara ga odveo u Holandiju onomad, sad ga opet gura da ga zavalja
Анте Томић је најбољи играч у Еуропи на својој позицији. Дарио Шарић је дечко кога Америка са нестрпљењем очекује. Бојан Богдановић је већ послије неколико утакмица у НБА почео забијати 20 комада по текми. Марио Хезоња будући главни играч Барцелоне. Дајте ми реците ко у Европи има овакав потенцијал? Идемо на медаљу на Еуропском!
Ја нисам знао да је владa лемић тол'ко јак семе му јебем. Мада јесу му преписивале оне велике трансфере са етоом, модрићем, хунтеларом итд., ал' реко' шта знам, млате људи празну сламу. Је л' и сулејмани његов? Чудо не игра онда миралем у овој репрезентацији, није срамота, што, могао би.
Иначе, текст је објављен неколико сати пре утакмице, онако, може се прочитати:
http://www.mozzartsport.com/vesti/prelazzi-selektor-na-sluzbenom-putu/89464
Gledao sam prvo poluvreme. Kad su u poluvremenu pustili Strajnića sa INFORMACIJOM DANA DA JE BEKO UPUCAN, zgroženo sam prebacio na drugi kanal. RTS uživo sa sportskog zbivanja, u ovom slučaju fudbalske utakmice, prenosi informacije o zdravstvenom stanju tajkuna?! Fudbal i sve u vezi sa fudbalom u ovoj truloj državi i društvu je kriminalizovano. Fuj.
хахахах и ово је било? е штета што сам преспавао.
шта те чуди, ономад преноси лигу шампиона, одмах после утакмице страјнић каже нешто у фазону "само једна вест, премијер вучић телефоном постигао договор са путином о гасу", па лолчина. ваљда га прозивају за оно што му је упао онај лик у кадар па сад мора мученик да каже шта наруче.
Njegov je Modricev transfer u Real, Luizov u PSŽ, Banetov u Čelzi, Etoov u Anži, Kežmanovi svi transferi.
Naravno da je jak kada mu je drugi kum Pedja Mijatovic bio direktor Reala :) Sve ok, samo nek ne gurA Gudeljaja i družinu
Мишко Ражнатовић је светац у поређењу са фудбалским менаџерима.
гуд уан
Pravo je vreme da zovu Klea, ne može biti veći invalid od ovih sigurno.
Pravo je vreme da se ugasi tema.
LOL
Ne može da zove Klea, odavno ispričana priča. A i nešto ne vidim da on rešeta.
Pa dobro, nije loše 9 golova na 17 utakmica.
Ali, gledam onu bruku, gde na većinu centaršuteva skače Tošić koji je 170 cm visok i Danko kog boli kurac za sve.
Mislim da bi trebao možda da opet proba sa Šćepotelijima, vidim da ne igraju toliko loše sada.
Isto tako, ako nema pravog napadača, treba da uradi sa Matićem ono šta su u Sitiju uradili sa Jaja Tureom na par utakmica i ispalo je dobro. Lepo staviš visokog igrača da igra lažnu devetku, da spušta lopte nekim drugim igračima, a možda uspe i sam da utera neki gol glavom.
Ljudi, možda je malo offtopic, ali šta bi ste rekli na to da jedan Peru već godinama ne može da ode na Mondijal, a u timu ima Pizara, Farfana, Gerera, Vargasa? Jesu li to bolji igrači od ovih koje mi imamo? Ja bih rekao da jesu...
Isti kurac realno. A i drugačiji sistem kvalifikacija.
Jeste drugačiji sistem kvalifikacija, ali da li je recimo realno da Ekvador ode pre njih?
On ima još levlje igrače...
kako moze peru da bude offtopic
Ugasite temu pls stoph
G
U
D
E
LJ