Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Mihajlović je na početku opasno jeo govna, i taman kad je postavio sistem i krenuo normalno da igra oni ga otpuste.
Najjace sto je posle drulovic igrao u istom sistemu i sa istim igracima...
I posle Miha nije valjao
Miha je bio kurcina od selektora, to sto je advokat jos veca kurcina, to je druga stvar. Ja priznajem samo Antaru.
+1
Ljudi, reprezentacije ne igra dobro još od 1997. godine, kakav Mihajlović, Antić i kurci?
Šta je to Antić uradio da zinemo?
Šta je ikako ikada urađeno dobro?
ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA
http://www.b92.net/news/pics/2012/01/6212384514f060f6f5cb13853729494_orig.jpg
Odigrali smo one neke kvalifikacije sa nešto sitno primljenih golova, to je kao bio hit. Onda smo na to prvenstvu primili jedno 10 golova u 3 tekme. Kad pominješ 97mu, jel tad bio onaj baraž s Mađarima kad smo ih šutnuli jako i kod njih i kod nas? Mijat izdominirao...
Jeste, to je bilo tada. Baš smo usrali Mađare.
Ми од кад се распала СФРЈ имамо репрезентацију за топ 20 а ретко идемо на првенства.
Антић је бар добијао оне које би сваки крштени тренер добијао - слабије од себе. Са изузетком светског, исто тако и Илија Петковић, опет са изузетком светског. Па Вујадин Бошков човек кога су сви оплакивали као највећег нашег тренера икад, је попио шест комада од Холандије.
Срања се дешавају и то је ок, али ако тренер добија слабије од себе он је добар тренер ин мај бук.
Pa pazi, "dobili" smo mi Albaniju. I 1913. i 2014. ... ili tako kažu.
Narod se prima pa i ta SFRJ je preskakala svako drugo takmičenje.. Odeš na svesko pa ne odeš al zato odeš na euro al ne odeš na sledeće...
Па знам, ал сам издвојио тај период да не буде еее тад су били рвати босанци ови они... С тим што сад има више места на првенствима а ми пропуштамо богами већ треће такмичење.
Pa normalno da propuštamo kad sada nemamo ni trenere ni igrače.
U suštini, mi nikada nismo imali krštenog trenera. Uvijek tu bude neki 'stručnjak' koji se poklopi sa bandoglavim fudbalerima koji vazda nešto tripuju da su muda a obični su kurac.
I vazda neka tripovanja časti, obraza, poštenja, ludila, čuda i na kraju PODMLAĐIVANJE REPREZENTACIJE.
Mi smo jedina reprezentacija koja se podmlađuje 14. put u poslednjih 10 godina.
ako ce te o antari.sta je,sta nije.
znam da nas je odveo na svetsko.
antara gud.
Прижељкујем да дође Деки Станковић, не наравно због резултата, лол, да би био успешан тренер мораш макар мало бити продуховљен, него зато што би то било још смешније за гледати.
Унапред ми је смешно јер ће пре текме изјављивати бомбастично и сељачки ''не зове се за ђабе репстација, ту морају да играју најбољи, за ово парче црвене тканине морамо да гинемо''. И кад нас унереди Јерменија кући изјаве ''фудбал је коцка, може много да ти да, или много да узме, данас је узео''.
Све у свему, биће то смешније од Иц олвејс сани ин Филаделфија и Арчера заједно, оцена 9.8 имдб.
едит још ако поведе кума са собом, жјоооој. Па гледаћу са већим жаром него да смо типа пети на фифа ранг листи. ЖИВЕЛА КОМЕДИЈА
Deksina izjava sve govori. Lepo čovek napravio ogradu. Nadam se da će se držati podalje od svega ovoga i ostati gospodin.
Mi zaslužujemo Ćureta, Piždru i ostale Fendere u repki. Za bolje nismo.
бушидо брате јеси ти то реко да је ''декса'' господин лоло :)
Brate, to što voli da popije, izjebe kuravu, naruči Cecu na gedoru da mu dođe, to je samo njegov put. Čovek mora imati put. Inače je Fender. Nema sredine.
Za mene je gospodin jer ga još uvek nije ukaljao foteljaški šljam ovde. Dokle će to biti, videćemo.