Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ne sviđa mi se prezime
Лолчина, најуриће га као и Друловића и довешће неког Ратка Достанића као стално решење.
Najuriće ga posle Grčke jer dolazi Deki
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=15&nav_id=924210
Hahahaha Ćurčić???? Hahahahahaha
Au jbt gore do goreg.
Ako je Advokat u vukajlijaškom univerzumu ispao Cara recimo, onda je Ćure u celoj toj priči definitivni bogalj, odnosno Fender.
Stvarno koja fenderizmom obolela osoba je u pitanju, pa to je skandal. Jebeni Ivanjički hajlender koji na predavanju za A licencu dođe i vodi predavanje crtajući libera na tabli.
LIBERA....
2014 - Ljudi lasiraju robote u svemir, Nemci nabijaju Brazil na sveckom i plene igrom
2014 - Srbija dočekala Šešelja i budući selektor voli da odigra sa liberom.
ako stankovic dodje ja vise fudbal ne gledam
Treba da dođe Stanojević, kapiram da bi on bio ok. Mada me boli kurac zakleo sam se sinoć da reprzentaciju u fudbalu više ne gledam. Oni mene da jebu nećeju
Haha, koliko sam se puta ja zaklinjao... Ipak, napredujem, sinoć mi je bila komedija gledati.
Ma brate ne mogu više evo života mi, preozbiljno nekako ulazim u to. Ko dete
OOOOO VRATI KUMARUUU, OOOOO VRATI KUMARU, OOOO VRATI KUMARU, VRATI VRATI KUMARUUUUU!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&dd=15&nav_id=924210
Stvarno koja fenderizmom obolela osoba je u pitanju, pa to je skandal. Jebeni Ivanjički hajlender koji na predavanju za A licencu dođe i vodi predavanje crtajući libera na tabli.
a dobro sta, jos da imamo igraca tipa bekenbauer, sto isto dobro igra i kontre i odbranu, pa da pricamo nesto.
mada, ko zna, mozda bi ovaj matic bio kul na poziciji bekenbauera :)
gore od ovog sad ne moze, jebes ga.
optimisticno gledanje na srpski fudbal. gde ne moze gore, ovo protiv danske nije u top 100 nasih najgorih utakmica.
kapiram da nam sad sledi podmladjivanje repke.
Uvek moze gore. Zivi bili pa videli. Ja ih vise ne gledam taman da osvoje ovo EP. Jednom se crta mora povuci.
SAN MARINO 0:0 ESTONIJA!
San Marino bolji od nas, mi smo pukli od Estonije!
Hahaha Tole opet baca kosku kmetovima, evo vam Stankela radujte se malo.
stvarno treba biti mazohista da gledas ovo sranje.
ajde sve ali na kurac mi ide ovo povedes pa se kao branis. pa ne igra se dok neko ne povede vec dok se ne zavrsi. koja picka treba da budes kao "e dao sam ti gol, sad cu da igram bunker 90 minuta"
Све бркаш, Бушидо, јебали те Кинези тако глупог. Да л' си могао га смислиш па... шаљивију компарацију? Прави си Кристић, павијане.
Mister no šta si ti, Norvežanin? Kao kul si, pametan i iznad svega?
Popušiš kmetovima kurac.
говорили су ми да сам луд кад сам хтео да михајловић остане. саће да дође деки, па ћемо да се непласирамо али да изградимо нешто солидно и онда ће и њега да најуре и тако у круг.
Popušiš kmetovima kurac.
Ako ćemo pošteno u te kmetove ubrajam i sebe. Evo da preformulišem.
Opet nam baca kosku kao sa Mihajlovićem i Advokataom, jer nas smatra za budale, ne bez osnova, koje će opet da se popale na veliko igračko ime i da zaborave da je najveći uspeh svoje vladavine proglasio za neuspeh i oterao Antića.
Bolje?
Pametan jeam, u kul onako, iznad svega nisam pošto sam se nervirao sinoć. Ne bih imao ništa protiv da sam Norvežanin.
i meni.