Фудбалска репрезентација Србије

1. dobar izbor igraca

http://www.quickmeme.com/img/90/906dd59b2c01371777c9b682016c31c07c72a7a698d7013542e6b53371a8fbb2.jpg

И наравно да није проблем само у селектору, али сваки који је дошао на то место и пристао да му менаџери састављају екипу је једнако говно као и Толе и компанија.

2. Ekipa koja u timu ima Matića i Radosava ne sme da primi gol nikad.

3. И наравно да није проблем само у селектору, али сваки који је дошао на то место и пристао да му менаџери састављају екипу је једнако говно као и Толе и компанија.

Samo mi nije jasno kako se ne pobune igrači tipa Ivanović, Kolarov, Matić i slični. Šta koji kurac Lazović da igra. Šupičkumaterinu ko te dovede.. Ili i njih jednostavno boli kurac jer su i oni nekad morali malo preko veze da se izlaktaju za mesto (iako su ga zaslužili, al to kao što vidimo kod nas nije neko merilo).

4. Stec, osim ladjenja matica kojeg igraca bi/ne bi zvao?

5. Samo mi nije jasno kako se ne pobune igrači tipa Ivanović, Kolarov, Matić i slični. Šta koji kurac Lazović da igra. Šupičkumaterinu ko te dovede.. Ili i njih jednostavno boli kurac jer su i oni nekad morali malo preko veze da se izlaktaju za mesto (iako su ga zaslužili, al to kao što vidimo kod nas nije neko merilo).

Matic je posle danske izjavio da nisu pozivani najbolji igraci.

6. Ćurčić je Toletov projekat, adut karta da ostane grobar srpskog fudbala. Ali dobar trener. Juče pijem kafu sa Jevtićem i pitam ga na koji fazon on se nije gurao u reprezentaciju a znam koliko jake ljude ima. I šta mi kaže: "na reprezentaciju mogu da se lože samo glave kao što su Mustafa i Kolarov, moj posao je fudbal a cilj da zaradim jebe mi se da li igram u Čačku, Zvezdi ili Kini" Inače Duško Karleuša je gej.

7. Inače Duško Karleuša je gej

on je lezbača

8. pseto88

Stec, osim ladjenja matica kojeg igraca bi/ne bi zvao?

Радовановића, Стевановића, Шћеповића, ту тројку без икаквог двоумљења. Плус му је првих неколико утакмица Суботић био на клупи, не знам из којих разлога. Мени је сулудо то што уопште треба да се расправља о Михајловићевим одлукама...

Загреб:

SRBIJA: Brkić, Ivanović, Nastasić, Subotić, Kolarov, Ignjovski (Petrović 75'), Radovanović, Tošić, Đuričić, Stevanović (Tadić 57'), Šćepović (Đorđević 9').

Скопље:

СРБИЈА: Бркић 6 - Томовић 5, Бишевац 5,5, Настасић 5,5, Коларов 6 - Игњовски 6, Фејса 5,5 - З. Тошић 5, Тадић 5,5 (од 68. Ивановић 6), Л. Марковић 5 (од 74. Сулејмани -)- Ђуричић 5 (од 59. Лекић 5,5).

9. Матић је наш најбољи играч.

10. Stojković je naš najbolji igrač nubovi.

11. Stec, ispravio se posle. Meni je bilo zao kada je otisao miha.

12. Stojković je naš najbolji igrač nubovi.

kad tad taj će stati na go Turske

13. Neće, igra u izdraelu.

14. dobro, al neki obrezani mora da bidnu

15. pseto88

Stec, ispravio se posle. Meni je bilo zao kada je otisao miha.

Нисам знао да си тако душеван лол

Мени га није жао и никад га не бих враћао, зато што се не ради о грешкама које су настале због неискуства, али из најбољих намера. И код њега и код Адвоката и код многих наших селектора је у питању занемаривање резултата због интереса менаџерских агенција.

16. http://mondo.rs/a746220/Sport/Fudbal/Evo-zasto-su-Holandjani-ljuti-na-Zivkovica.html Bila ovdje iznad obdaništa neka žena za koju se pričalo da se jebe scrncem, al nisam viđo ovog malog po komšiluku. Znači lažu. Kako god, ne treba ni nama, imamo dovoljno probisvijeta, bitangi i splavara.

17. Вас што кукате за Михајловићем треба везати за столицу и пуштати вам 3 дана без престанка снимке утакмица из Загреба и Скопља, да вам се трајно урежу у сећање састави са тих мечева и игра. То што се испоставило да је и Адвокат састављао тим по укусу неког менаџера не чини добрим Михајловићеве катастрофалне одлуке, аман.

Jebao vas raspon pamćenja zlatne ribice da vas jebe svi što kukate za Mihom.

18. nema se kinte za strance(a i ne trebaju nam).dovedu nekog propalog trenera.sada bi verovatno doveli hektora kupera.takvi ljudi nece da rade za male pare.mislim da je curcic trenere zato sto trazi manje para nego drula.to je to.nase 2 jedine opcije trenutno.

19. http://www.mozzartsport.com/vesti/arena-sport-filip-ordjevic-rekao-zbogom-orlovima/89851
    почело је почело. нешто ту много не штима, само се чека следећи коме ће да прекипи. ја ценим да је тадић близу да каже шта има.
    а и ако, кад игра лазовић испред њега, у праву је јебига. да је шкулетић макар, па и да разуме дечко.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.