Фудбалска репрезентација Србије

  1. Bravo. Sace Mali da primi veliki

  2. DAJTE BRAZIL DA SE IGRAMO

  3. vucicupederu

    Nacija koja izabere nepismene, psihopate, konduktere, keramicare i pecenjarce da joj vlada, ne moze da se cudi kad puca po svim savovima. Ukljucujuci reprezentativni sport.

    Sad videh i klinci igraju, za njih me ono realno zabole, ali ih ne mrzim, deca su nek se zaraduju. Kasnije ce svejedno izrasti u debile.

    Koja ste vi Srbi komedija.

    Sigurno nismo veća komedija od osobe koja je opterećena picoustim, borbom protiv botova i skidanjem amova sa očiju drugih ljudi.

  4. ово им је за бомбардовање

  5. Champy
    Nisam Srbin, pa zato.

    Pitaj đeda hahahaha

    Š U K D O B R O N A M I J E R A N ;o)

    Kad ćemo na pivo nekad do 22og?

  6. Rajkovic kao mudonja, sreca pa je odbranio posle, jebali bi mu majku...

    Inace, Sergej me nervira uzasno, vidi se da zna fudbal, ali glumi, hoce da prodaje fazone, umesto da igra konkretno (recimo na Matica da se ugleda), gleda samo kako nekog da zajebe, fintira..i kasne mu pasovi generalno. Ako se iskontrolise, tj ako mu neko zvekne cusku, bice dobar.

    Bolji smo bili, mada je u odbrani povremeno zujalo. Saponjic se opet vratio u normalu...Iznenadio me Mandic sto je onako sutnuo, bas sam mislio da je stabilan..

    Inace, ne znam jel citao neko fazon u Blicu posle Madjara, intervju sa Saponjicevom kevom,sestrom i caletom. Znaci kakav jebeni pakao. Od toga da je do mraka sutirao u zid, da ga je sestra vozila na treninge, preko toga da je keva ''znala'' da ce da da cim je usao... Fazon zena ne zna kojim se sportom decko bavi, sestra ga jednom poslala na bus za trening, a cale mu kupio diadora patike i uz njih dobio loptu, sutnuo u zid pored kuce, izbusio na ekser i to je to... Vec od malih nogu ih prave debilima, nije ni cudo sto kad odu u A selekciju, izgube taj talenat koji imaju... Ali moze da bude dobar mali, samo na efikasnosti da poradi.

    Antonov za sada po meni najbolji. Dobar je i Rajko, priseban, sem sto je usrao ovo sa penalom.

    EDIT: I koji je kurac ovo Stojanovicu vise, znam da je mongoloid, ali jel realno sta radi covek? Osecam da nije spavao sinoc zbog Danaca, ne bi preziveo da smo ispali i odavde.. :) UUuuuuu tOOOOO. Jebeni kreten. Zadihao se kao da je on igrao celu tekmu.

  7. Lepo je što šutiramo

  8. Bvglup prosipaj to grobarsko jajarenje negde drugde

  9. DAJTE SLIKE UPLAKANIH AMERA

  10. Stojanovic prso kad sam cuo ono vuhuuu prestao sam da se radujem jer se ne mogu radovati u isto vreme sa nekim ko vice vuhuuu i tooo

  11. Bvglup prosipaj to grobarsko jajarenje negde drugde

    Decko, sta nije u redu? Odjebi.

    Inace, svidja mi se kako Mocart pise.

    http://www.mozzartsport.com/vesti/jednostavno-najgori-ste/108101

  12. Neces se izvuci sto pljujes toleta idalje isijavas onim klasicnim grobarskim smradom ko i zivkovic

  13. Imamo pobednika jebenog.

  14. E nek su im rekli

  15. Cestitke Brazilu za prolazak u polufinale omladinskog takmicenja. Inace Brazil je veliki favorit za osvajanje, Mali nema sta da trazi protiv njih.

    Brazil je zemlja sambe i nacista i fudbala, sjajna zemlja.

  16. Najlosiji trol ikada

  17. Mnogo dobar tekst na mocartu. Sve na mestu.
    Meni je najveći fenomen, pored selektora naravno koji se u savez pre koju dinu ušunjao tako što jebe Đorinu sekretaricu, definitivno Bambi Tošić.
    Livadar jebeni...
    Da li je moguće brate da je čovek naš najstandardniji reprezentativac? Mislim da nije propustio tekmu još od kada su ga svinjarskim kamionom dopremili na armijski pašnjak da cevanicama zabada loptu u roze kopačkama. Jebem ga u usta nosata.
    Nisam video mnogo gorih igrača od njega, a da mu se pritom daje toliko prostora. A da mu se daje uopšte prostora. Mnogo mi je drago što smo ispali, zbog takvih govana.