Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
E moji stručnjaci...
Neće da igra seljak, pičkalimumaterinaretardirana! :) Oprostio se od nacionalnog dresa. Oprostim mu se od keve.
Ma ne tog Lazovića. Darka, iz Zvezde. Mi bre nemamo driblera, kreativca, a ni napadača.
Nikad manje zemlje, a nikad više selektora
Бата Ђора нови селектор, помоћник онај алкос што је патентирао игру без нападача, Раћа капитен, Зека лопов прецедник ФСС. ИИИИДЕЕЕМОООО!!!!!1111
RB Srna
CB Savić
CB Ćorluka
LB Kolarov
LM Pjanić
RM Perišić
CM Krančar/Pranjić
CM Modrić
ST Džeko
ST Vučinić/Jovetić/Petrić/Kalinić/Ibišević/Pandev/Mandžukić/Eduardo
Trener Tumbaković NDRJ ako bude sreće prvak sveta 2018
Moj izbor
Odbrana: KOLAROV KAPITEN, Subotić, Rajković, D. Tošić, Volkov, Ćosić, Nastasić, Milan Milanović
Sredina: Luka Milunović, Nemanja Gudelj ,S. Marković, Ignjovski, Lazović, Medojević, Ljajić, Sulejmani, Tadić, Nemanja Matić, Luka Milivojević
Napad: Lazar Marković, Kaludjerović, Milić, Ubiparip, Ognjen Mudrinski, Nemanja Kojić
Igrači koje sam navela za reprezentaciju Srbije gore su jedina budućnost srpskog fudbala uz par izuzetaka i medju njima 2015 može doći samo još dva, tri nova. Osim ako naravno srpski fudbal ne nastavi gde je stao i Pantelija sa 37 i 103 tekme ne bude kapiten
Lucija muški rod lololo
Луција, проваљен си ;-)))))
Šta će nam bokser kad imamo Vuka Kostića angažujemo ga da im pripreti i ima da trče ko opareni
Ovo ide u omiljene komentare lololololo
Mica ispravio/la se :)
Zašto nama Bajko ne brani?Lik arči baš!
Ma Jorgan je najbolji. Ono sinoć bio loš centaršut, pa se zajebao.
Zašto nama Bajko ne brani?Lik arči baš!
Zato što je raspala tatina i mamina crnogorčina sa Cetinja koji se zarad 5 minuta slave preoubukao u srpsko ruho i crta crkve po sebi a dok je bio talenat jurio je da jebe Kseniju i Cecu ne pitajući kol'ko pička košta
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/sportske-price/Profesionalizacija-zauvek-razdvojila-sportiste-i-navijache.lt.html
@Lucija97 Kobejnuj se Pantelinim kulenom u vuglu.
Nisam čitao gornje postove, pa da pitam
jel smenjuju ovog debila pižona el jok.
Fala.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zaprepasceni-selektor-53612.html
TAKO JE ŽONPI NAVIJAČI SU KRIVI
ALEALEALE HAPSI BRANKICE
ЖОНПИ ОСТАНИ!
Lepo sam govorio da treba ostaviti Antića, dok su oko mene govorili da ga treba oterati i kada je Pižon došao, govorili su da je bolji od Antića i razne druge gluposti, ali ionako o tome, kao i o sastavu reprezentacije ne odlučujemo ni vi ni ja već fudbalska mafija i ostale sumnjive institucije, pa nam je zbog toga i fudbal ovako očajan. Bilo bi dobro da narod ( pošto je reprezentacija od nacionalnog značaja ), tj. ljubitelji fudbala iz cele Srbije glasanjem preko neta, novina ili bilo čega drugog biraju tim Srbije i siguran sam da bi tad bio koliko - toliko bolji, kao i rezultati, mada se takva glasanja nikad neće uvesti, pa će nas i dalje pobeđivati ko stigne.
Шта лупаш? Жонпи је врхунски стручњак. Ми тренутно бољег немамо. Јеси видео какву је анализу меча дао?
@Gusti sok Misandrstending. Iako sam veliki Zvezdaš, mislim da on nije taj kalibar. Ok za klupu, da se malo isproba, sa tim bih se složio jer objektivno niti je za više niti je za manje. Lucija, trolu, prestani da smaraš, izvaljen si pre Hrista.
Dube,koji baraž za SP u Nemačkoj?
BORA MILUTINOVIĆ!!!