Фудбалска репрезентација Србије

  1. Иначе, док судија Видићу није дао жутаћа за играње руком, ја сам мислио да је у полувремену заборавио картоне у свлачионици.

    У првом полувремену само иде и дели картончиће, а у другом и када је требао није давао...

  2. Ja Acu i nisam ni slušao šta jede govna, mnogo sam se nervirao, toliko sam se ubacio u tekmu da je to nenormalno.

  3. Pobeda je zaslužena! Tišina!

  4. "Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." by Gary Lineker

    Gari, važi al juče :)))

  5. Колико сам срећан!!!

  6. Ja bih pojedincima, za sledeću utakmicu, obe ruke odsekao. Za svaki slučaj.

  7. Aplauz za: Črč, Slavka, Stivena...

  8. Retko kad sam oslobodio"navijačko biće" kao danas. Srećom(i nama jednom da se posreći) dobili smo i ostade ta pozitivna energija sa kojom mogu da ruše kengure. Uz sve dosadašnje zanebancije i moju "skromnu" želju da zature negde Stojkovića na aerodromu sa prtljagom, čovek danas, konačno blesnu u pravi čas... samo da opet ne previše rašire krila pred tu treću utakmicu i da se ne zaborave...

  9. Fala grofe, aplauz za lika sa tvog avatara, svaka mu čast za ovo danas :)))

  10. Ево и ја нешто да кажем.

    Што се тиче тога да смо усерски добили Гану, тачно је колико је и то да је "много боља" Гана победила нас. Веома две сличне утакмице, јер је тим који је имао играча мање нападао, али само што су овде Швабе добили пенал, а не ми.
    Клосе је оба картона заслужено добио, а што се тиче оног пенала, мислим да није постојао, јер Видић је можда само малчице закачио лопту(а можда чак и није), а лопта уопште није променила путању. Подолски шутира, Владимир "бацам се увек на исту страну" Стојковић брани пенал и онда тај моменат ломи утакмицу.
    Гол постигнут из лепе акције и заслужена победа наше репрезентације.
    Красић се био поправио у односу на претходну текму, Жигић је био бољи у скок игри у односу против Гане, а остали су сви одрадили свој посао. Једино што ме Петровић изнервирао кад се играо са противничким играчем на 5 метара од нашег гола. Иако је он успео да превари Швабу, то се никако не сме радити на СП.

    Сада се треба фокусирати на Аустралију и требамо се мало спустити на земљу, јер још нисмо прошли даље, али су нам се шансе повећале.

  11. Није страшно што смо се сви напалили, само да се играчи не наложе превише. Али, 'ајде, верујем да неће, смириће их Антић.

  12. Ма смириће се они, само не треба у новинама да се прави нека слика као пре Гане, јер то може да нас пољуља. Само полако, хладне главе против кенгура и да прођемо даље. :)

  13. E što kaže Gianfranco Zola, Krasić se izuzetno popravio, skoro svaki dobar napad je išao preko njega, na prošloj utakmici nije stizao gomilu lopti, sad je bio mnogo precizniji i brži, možda je samo skratio šiške :)
    Šalu na stranu, stvarno me je oduševio danas!!!
    Jedino što bih ja danas drugačije odradila je to da bih Žigića izbacila i uvela Lazetića početkom drugog poluvremena...

    Sve u svemu \o/ \o/ \o/

  14. Мислим да није хтео да изведе Жигића, јер је он био потребан код прекида. Мада сам се изненадио кад је увео неискусног Петровића у игру.

  15. Сад сам се вратио, било је славље на тргу у Нишу, ликови се купали у фонтани :) Видели сте видео бим на ТВ-у. Много је лепо направљено, против Аустралије гледам тамо са друштвом. Иначе, у пола славља сам се сетио да морам да идем на свој родитељски тј. на доделу диплома матураната. Једва сам стиг'о онако знојав. :))

  16. Јој што волим пиће које има мехуриће јој.

  17. Tako je, iskusni! :)

    Jao kako sam lepo psovao ovog jevrejskog fensera Leva, uf kako mi milo...još kad ga kamera ufatila, a on: Nein, nein! :P

    Btw, čitam malo komentare na FIFionom sajtu, mnogo mi lepo...jes da smo ko govno igrali, al barem smo pokazali da umemo i da se ne obrukamo, da odbranimo penal, da sevnemo stativu, prečku i damo lep gol. Kako se ponosim što su zapušili usta nekim stranskim paljevinama sa svetskih sajtova koji su Nemce dizali u nebesa!

    Inače, ima da bacim bombu na RTS što će da reprizuju tekmu, samo pale narod...

  18. Ja sam očekivala da ovaj Lev pocepa ovaj fensi džemperić / blejzer / kartigan šta god :D onako pure-rage-style!!! :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.