Фудбалска репрезентација Србије

1. Дао је и прошлу текму, почињем да се бринем.

Ma, čitao postove na Vukajliji, definicije, postere... Rešio da nas natera da pojedemo sopstvene reči. :)

2. Naš mali retard u ofsajdu na centru.....ccc

Sta 'oces bre, covek je morao da namesti onaj konac na glavi :)

3. Пантелић је јебени цар. Толико о томе.

Тошић наш најбољи играч, добро је пробијао по страни, активан у нападу, свака част. Јовановић лоше, Коларов је имао она два кикса, али биће боље. Добро је што смо дали гол у првом, јер да нисмо било би јако зајебано.

4. Pantelinjoooooooooo....... Ako ostane ovaj rezultat, sve ti je oprosteno.
    Jovanovic izgubljen u vremenu i prostoru, Miralem u drugom bi trebao.

Bog i Srbi

5. Jovanovic kao da je na klupi a ne na terenu, veci kontak sa loptom imao je cak i pomocni sudija od istog.

6. U pravu ste za Jovanovića, ne vidi se, trebalo bi se probati sa Sulejmanijem, ili sa Branom...

7. Ja samo da kažem da se ovaj komentator na radio bgd 1 toliko uživio da sam i ja skočio kad je rekao gol, i proderao se i ja :DD PANTA KRALJUJE!!!

8. Sta je ono Panta rekao u kameru, kad je dao gol?

9. Pa kako ce Jovanovic kad od fudbala vidi samo trening, jebo ga Liverpul!

10. Sta je ono Panta rekao u kameru, kad je dao gol?

-Zapamtićete Srbiju!

11. madafaka, ne huli!!

12. Imamo pas igru, znamo šta hoćemo i do izražaja dolazi naš mnogo mnogo veći kvalitet reprezentacije... Ko je ovaj spiker, on je moje oči...

13. Petrović, Milijaš i Jovanović, neko od njih mora da se menja što pre!

14. Sjajno Pantelić, čista osmica za njegovu igru...

15. Dub, pa ono, na trenutke je u pravu, ali se mnogo gubimo ponekad... I Estonci su sve opasniji.

16. Joj, jebeš TV, svako dodavanje je kao da se spremam da skačem bandži..

17. ЖИГАРАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.