Ma, čitao postove na Vukajliji, definicije, postere... Rešio da nas natera da pojedemo sopstvene reči. :)
Sta 'oces bre, covek je morao da namesti onaj konac na glavi :)
Пантелић је јебени цар. Толико о томе.
Тошић наш најбољи играч, добро је пробијао по страни, активан у нападу, свака част. Јовановић лоше, Коларов је имао она два кикса, али биће боље. Добро је што смо дали гол у првом, јер да нисмо било би јако зајебано.
Pantelinjoooooooooo....... Ako ostane ovaj rezultat, sve ti je oprosteno. Jovanovic izgubljen u vremenu i prostoru, Miralem u drugom bi trebao.
Bog i Srbi
Jovanovic kao da je na klupi a ne na terenu, veci kontak sa loptom imao je cak i pomocni sudija od istog.
U pravu ste za Jovanovića, ne vidi se, trebalo bi se probati sa Sulejmanijem, ili sa Branom...
Ja samo da kažem da se ovaj komentator na radio bgd 1 toliko uživio da sam i ja skočio kad je rekao gol, i proderao se i ja :DD PANTA KRALJUJE!!!
Triatlon?
Sta je ono Panta rekao u kameru, kad je dao gol?
Radujte se Srbi...
Pa kako ce Jovanovic kad od fudbala vidi samo trening, jebo ga Liverpul!
-Zapamtićete Srbiju!
madafaka, ne huli!!
Daj ga jebem te u nogu!
Imamo pas igru, znamo šta hoćemo i do izražaja dolazi naš mnogo mnogo veći kvalitet reprezentacije... Ko je ovaj spiker, on je moje oči...
Petrović, Milijaš i Jovanović, neko od njih mora da se menja što pre!
Sjajno Pantelić, čista osmica za njegovu igru...
Dub, pa ono, na trenutke je u pravu, ali se mnogo gubimo ponekad... I Estonci su sve opasniji.
Joj, jebeš TV, svako dodavanje je kao da se spremam da skačem bandži..
ЖИГАРАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ma, čitao postove na Vukajliji, definicije, postere... Rešio da nas natera da pojedemo sopstvene reči. :)
Sta 'oces bre, covek je morao da namesti onaj konac na glavi :)
Пантелић је јебени цар. Толико о томе.
Тошић наш најбољи играч, добро је пробијао по страни, активан у нападу, свака част. Јовановић лоше, Коларов је имао она два кикса, али биће боље. Добро је што смо дали гол у првом, јер да нисмо било би јако зајебано.
Pantelinjoooooooooo....... Ako ostane ovaj rezultat, sve ti je oprosteno.
Jovanovic izgubljen u vremenu i prostoru, Miralem u drugom bi trebao.
Bog i Srbi
Jovanovic kao da je na klupi a ne na terenu, veci kontak sa loptom imao je cak i pomocni sudija od istog.
U pravu ste za Jovanovića, ne vidi se, trebalo bi se probati sa Sulejmanijem, ili sa Branom...
Ja samo da kažem da se ovaj komentator na radio bgd 1 toliko uživio da sam i ja skočio kad je rekao gol, i proderao se i ja :DD PANTA KRALJUJE!!!
Triatlon?
Sta je ono Panta rekao u kameru, kad je dao gol?
Radujte se Srbi...
Pa kako ce Jovanovic kad od fudbala vidi samo trening, jebo ga Liverpul!
-Zapamtićete Srbiju!
madafaka, ne huli!!
Daj ga jebem te u nogu!
Imamo pas igru, znamo šta hoćemo i do izražaja dolazi naš mnogo mnogo veći kvalitet reprezentacije... Ko je ovaj spiker, on je moje oči...
Petrović, Milijaš i Jovanović, neko od njih mora da se menja što pre!
Sjajno Pantelić, čista osmica za njegovu igru...
Dub, pa ono, na trenutke je u pravu, ali se mnogo gubimo ponekad... I Estonci su sve opasniji.
Joj, jebeš TV, svako dodavanje je kao da se spremam da skačem bandži..
ЖИГАРАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!