Фудбалска репрезентација Србије

  1. Eframe, pa nema te sto godina. Vidim i avatar si promijenio.

  2. Tu sam, pratim, ali se nisam prijavljivao 2-3 meseca sve do pre neki dan. Ispit se sprema pa nemam vremena. Vratio sam Eframa na avatar, moram nik i avatar da uskladim.

  3. Nek mi neko objasni ko ovde koga zajebava
    Ako selektor kaže da je zadovoljan bodom onda znači da priprema igru za remi ako priprema igru za remi kako igrači mogu da pričaju da idu na pobedu
    http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/pantelic-i-rajkovic-nema-kalkulacija-bod-nas-ne-interesuje-49541.html
    jebe lud zbunjeno

  4. Ма не припрема он игру за реми, он припрема стандардних 1-0 и онда ај се бранимо. Где ће свој раскошни таленат показати Ел Маестро Раћа и наравно Жонпијев пулен Весељко. А "доста нам је реми" је алиби за случај да нам га Ирци ипак утерају до краја, што је врло вероватно, да после може да каже "па рекао сам да је доста бод, шта сад оћете?" као да смо против Бразила јебеног играли.

  5. Ja jebeno ne mogu da vjerujem. Koji je to lik. Protiv onog prdeža od zemlje kad igramo, da izjavi da su oni favoriti. Jebeno ne vjerujem kakve besmislene izjave daje čovjek. Pa kako sada igrači da igraju, nakon ovakve izjave?

  6. Ma bre to su psihološke igre, oće on da prebaci pritisak na njih pa da se useru od uloge favorita i daju 2 autogola, stari je to lisac, Murinjo mu nije ravan :D

  7. Ako može da učačkamo samo jedan šugav i da tako ostane do kraja.

  8. Ја бих волео да рснемо обе, и да се не пласирамо, и да тако сав смрад исплива на површину, и да крену ствари већ једном да се решавају, јер овако стварно не иде. Ако и прођемо, опет ћемо тамо да се нервирамо. Овако ћемо да имамо пар година да се лепо реогранизујемо, избацимо шљам, па шта нам Бог да.
    Ево како нам је пријао одмор у баскету.

  9. Јел ће да гледа неко уопште ове несрећнике вечерас?

  10. Нису вредни живаца. Ја ћу још мало код ортака да упуцамо по неког Јелена.

  11. Gledaću al ne znam za koga da navijam.. S'jedne strane bi voleo da potonu što više mogu pa da ode ovaj skrndelj, al to opet niko ne garantuje.. A s'druge strane voleo bih da pobede pa da se nečemu nadam a ovaj skrndelj ode nekako... Ne znam kaki su da su, naši su..
    SRBIJA!!!

  12. Pizon -> Irci su favoriti...

    Ja mislim da je najbolje mene da postave za trenera, vise bih uradio od njega..

  13. Daće bog da puknemo 3:0 da ode ovaj pajac od selektora

  14. Džanki, brate, tebe ćemo za Kolinu.

  15. Ajmo golube! Dokaži da si ćaća za Murinja i Fergusona i Hidnika i Rehagela i Krojfa i Bekenseljačinu!

  16. гледаћу ја. толико сам скептичан поводом текме (јебига, верујем пижону, а он, као врхунски тренер, каже да су ирци, ипак, фаворити), али мислим да можемо да извучемо добар резултат. рецимо, 1:1, или тако нешто. лоололо
    не, дупла победа на наше данас (кладионичари сте, знате шта је), дакле негде 0:3, 1:4 би био леп резултат. да, немогуће, ал' можда нас и усере. :Д

    кога и ја зајебавам... 0-1 гол, мртва цела утакмица, па да их пљујемо после овде.

  17. Ne znam, ja sam se već kladio danas dva tiketa, ne da mi se da singliram ovu utakmicu. A gledaću je, evo za 20 minuta krećem u kafanu.

  18. Kad vidim Jorgačevića na golu smuči mi se i utakmica i tim i reprezentacija i jebem ti fudbal i kad je danas svako selektor i svako igra i majku majčinu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.