Фудбалска репрезентација Србије

  1. Нисмо имали среће, имали смо превише реШпекта према противнику, ветар превише терао ка истоку, тешки временски услови, такође се није сукобила енергија Плутона и Сатурна, што се по тароту морало десити да бисмо победили!
    врло сам утучен због свега и надам се да ћете нам ово опростити, ваш Жонпи

  2. Dobro je da nisu prošli, pa da dobiju ove moje balijaće da ih napune.. Sabili francuze u sred Pariza.. AJmo BOSNO BOSNO BOSNO AJMO HERCEGOVINO!!!

    Aj da i ja malo palamudim:

    Jorgačević - Najbolji golman kojeg smo imali od Kralja na ovamo.. Šteta što će ostati upamćen tako što je primio gol iz svlačionice
    Kolarov - Roditelj, najbolji igrač ekipe poslednje 4 utakmice ..
    Ivanović - Karinaaaaaa, nijednom nije probio, spor loše se postavlja, očaj
    Vidara - Njegova igra po meni nikad nije dolazila u pitanje..Uvek je davao sve od sebe i imao je muda da uzme loptu, pošto se ostali i nisu nešto otimali ko će da šuta penal..
    Subotić - Kiksara, ali valjda će se popraviti vremenom..
    Raća - Kreten
    Ninković - Duh
    Stanković - Nit smrdi nit miriše. Nema se šta zameriti, igra isto kao u Interu, udara, trči i to je to..
    Krasić - Mutavo stvorenje koje zabije glavu u zemlju i radi jednu te istu fintu..
    Tošić - Previše solira, ne trči kad nema loptu
    Jovanović - (vidi pod Krasić) + je i gori od njega..
    Pantelić - Možda bi i uradio nešto da dobije koju loptu.. Dobro proigrava igrače, loše sebi izgradjuje poziciju
    .....

  3. Ne znam sto kukate sto nismo otisli dalje u baraz kad je ovakvo igranje uobicajeno za nasu repku. Bilo bi iznenadjenje da smo prosli.

  4. Znam da nas uvek zajebu, a opet se ponadam... I tako stalno. Užas...Duguju mi par godina života...

  5. Жонпи, само је један селектор Пижон!

    http://vukajlija.com/recnik/autori/139784

  6. 1) Kada predsednik Fudbalskog Saveza Srbije smeni selektora jer nije prošao grupu na SP, a na njegovo mesto postavi svog Pi(ž)ona, i izjavi da plasman na EP nije imperativ.
    2) Kada u grupi sa nikada slabijim Italijanima, bez obzira na katastrofalne rezultate dođeš u poziciju da jednom pobedom u poslednja 2 meča obezbeđuješ baraž, a ni to ne iskoristiš (da Estonci nisu pobedili u S.Irskoj čak bi i bod u poslednje 2 utakmice bio dovoljan!)
    3) Kada ti je najbolji igrač 33-ogodišnji kapiten, a najborbeniji njegov vršnjak i kum...
    4) Kada "navijači" pokušaju da linčuju golmana svoje reprezentacije.
    5) Kada 2 igrača iz prve postave ne govore srpski
    6) Kada penal izvodi najjači.
    7) Kada novinari ne smeju da napišu, i kažu da je glavni krivac za neuspeh predsednik Saveza
    8) Kada u Mariboru primiš gol iz Celja.
    ...
    Ne razumem zbog čega je iko razočaran zbog ispadanja iz kvalifikacija?

  7. Ne razumem zbog čega je iko razočaran zbog ispadanja iz kvalifikacija?

    To i ja kazem, to je uobicajeno.

  8. Očekivao sam poraz. Šta više, i bolje što nismo prošli. Ko zna kolko bi se obrukali u baražu sa ovakvom igrom. Jedini koji se trudi nešto i pokazuje znake živote jeste Kolarov i možda malo Panta. Niko više!!! Reprezentacija nam je 0. Pižon nije toliko loš trener ali on nema muda ko Antić da se odupre Toletu i da sam pravi tim.

    edit: Vidić jeste šutirao penale ali kad je morao. Sad smo imali mnogo bolje izvodjače od njega poput Kolarova, Stankovića...

    edit2: Ali žalosno je koliko je srpski fudbal nisko pao. Kad mi SEVERNOJ IRSKOJ prepuštamo ulogu favorita, kad nas Estonija pobedjuje kod kuce, kad primamo gol sa pola terena. Šta više da pričamo.

  9. nema muda ko Antić da se odupre Toletu i da sam pravi tim.

    Ne mogu da verujem da jos ima ljudi koji veruju da Tole vuce konce. Nije on nikakav kurac u odlucivanju ko ce da igra, a ko ne. Vidite koliko igraca igra samo da bi se prodali. Znaci, menadzeri su najodgovorniji. Zasto ne igraju Dusan Tadic, Sulejmani, Danko Lazovic, Darko Lazovic i jos dosta kvalitetnih igraca? Zato sto nemaju uticajne menadzere koji ce preko repke da im nadju sto bolji transfer. Nas fudbal je smesan. Jebes repku u kojoj se igraci dele na one koji treba da se prodaju i na one koji su vec obezbedili dobre pare u nekom klubu i jebe im se sad za drzavni dres.

  10. I koji kurac je Vidic suto penal? Ja sa njim kad god sam sutao penal na PES-u nisam dao. Kaze Pizon, reko da se dogovore Stankela, Vidara i Kolarov ko ce da suta. Jebem ga konja kad on nije autoritet da sam odredi ko ce da suta.

  11. Zasto ne igraju Dusan Tadic, Sulejmani, Danko Lazovic, Darko Lazovic

    Мени од ових само Сулејмани играчина. Ови остали, ништа посебно. Данко се труди, Дарко је смешан још увек, а Тадић није ништа посебно..

  12. Kurac Tadic nije nista posebno. Pogledaj njegove snimke na yt covek ima skill, u Groningenu je standardan, dovoljno pokazuje to koliko je jebo grobare dok je igro u Vosi.
    Danko je u zivotnoj formi. Darko kida! Dosta bi bolje igrao od Krasica na desnoj strani, a moze ladno i na levu. Odgovaralo bi Zvezdi da igra za repku jer cemo ga prodati kako okrenes za godinu-godinu i po, pa da izvucemo sto vise pare.
    Sulejmani kida, jedan od najboljih u holandskom sampionatu.

  13. Kada u Mariboru primiš gol iz Celja.

    + 356
    Znam Dankane, ovo sam metio samo na par dana, sprdam se :)
    Meni samo nije jasno zašto su se svi toliko potresli sad, mi smo bili i ostaćemo go kurac.
    Ne zato što imamo loše igrače, već zato što ih jednostavno boli kurac da igraju za neku Srbiju, a kao ostavljaju srce na terenu kuracpalac. Ja nikad, ali NIKAD nisam čuo ni za jednog Slovenca što je igrao juče, a mi smo imali premijerligašku odbranu, krilo iz Juventusa i centralnog veznog iz Intera. Da igraju kao u klubovima, mi bismo osvojili šesnes svetskih prvenstava. Al jebi ga, ne igraju.
    @ YeahBatch Danko Lazovic je rekao da nikada više neće da igra za repku..zato Milijaš i nosi osmicu.

  14. Danko Lazovic je rekao da nikada više neće da igra za repku.

    Ko ga jebe ako nece da igra, oduzeti mu drzavljanstvo mamu mu jebem. Sad je nasao da napusti repku kad igra nikad bolje.

  15. Da igraju kao u klubovima, mi bismo osvojili šesnes svetskih prvenstava.

    Potpisujem.

  16. Danko Lazovic je rekao da nikada više neće da igra za repku.

    Pa i ja da sjedim na klupi umjesto Pantelića ili Jovanovića, ne bih htio više.

  17. Ko ga jebe ako nece da igra, oduzeti mu drzavljanstvo mamu mu jebem

    Nikada nisam tako razmišljao. Ko neće ne mora i tačka. To važi za sve sportove.
    Nažalost, većina (čast izuzecima) i igra za reprezentaciju jer to donosi nove unosnije ugovore...

  18. Bogti jadan reko bi čoik kad bi došo Miralem i taj Tadić sve bi se pokrenulo.. Nije u tome problem.. Krv ti jebem gledam Bosance sinoć u sred Pariza jebu.. I na kraju Nasri pade nekakko iscenira penal i izvukoše se francuščići.. Čitave kvalifikacije se ne vidi želja i ono da grizeš svoja muda za pobedu.. I ovaj link me još više uverio da oni i nisu hteli da idu u baraž i da je Vidara namerno onako ošutao

  19. e jebi ga sunshine, ko će ga sad znati da li je namešteno ili golman ima tikove...

  20. Ma kakve teorije zavjere? Pa samo je omašio penal u ključnoj utakmici za baraž, napravio penal na drugoj utakmici baraža za SP u Njemačkoj, napravio penal na SP u JAR-u. Ali jebi ga to je fudbal. Ne mogu da vjerujem da niko nije imao muda da šuta. Kolarov i Stanković pustili njemu da šuta?! Nema smisla.
    Isto tako nema smisla što se toliko radujemo njihovim individualnim uspjesima u klubovima, kad sa reprezentacijom ne mogu na evropsko da se kvalifikuju već 12 godina. Ako zna da igra, nek pokaže to u dresu reprezentacije. Pa nije to radni mantil, što nosiš u štalu, kad ideš da radiš, pa poslije samo gledaš da ga baciš sa sebe. Jebem li ga, igraš za svoju zemlju, ako nećeš, idi jebi se sa svojom astronomskom sedmičnom platom. Ono što oni zarade za mjesec dana, neko ne može za čitav život.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.