Фудбалска репрезентација Србије

  1. 1. Stojković

    Kolarov (c)
    Rajković
    Subotić
    Volkov

    Tadić
    Matić
    Ljajić

    Sulejmani

    Marković
    Mudrinski

    Selektor: Veliki IVAN GOLAC

  2. Gde je tu Pantela?

  3. Sa ovakvim timom i strategom bi imali budućnost i posle opet kažete Srbija nema igrača, puna je zapadna Evropa mladih talenata srpskog porekla koji bi zaigrali za Srbiju i puna su naše fudbalske škole igrača koji će uglavnom propadati pod ovakvim sistemom i radom a svi znamo da sistem od glave ne valja kod nas. Reprezentaciju mora da vodi stručnjak a ne nepismeni bivši fudbaler koji ima 4 razreda osnovne i koji o savremenoj fudb strategiji zna koliko i NASA pilot rekreativni basketaš o Filipu Čoviću. Marin je izjavio da bi zaigrao za SRB da su ga ijednom kontaktirali iako im se nudio.

  4. Jasta da mora strucnjak. Mister.

  5. ТРОЛОЛОЛОЛО

  6. Lucija bi da (se) igra sa 2 zadnja vezna...

  7. Mene samo zanima dokle će Kinezi da budu šikanirani od strane FSS? Mislim, ljudi moji, pa tu su oni već nekoliko decenija. Mora biti neki talentovan Srbin, kineskog porijekla, samo ga mi još nismo našli.

  8. Stegla se bulja da devojčica bude veći fudbalski poznavalac od vas zadriglih nolajfera koji znaju samo da pljuju ali ne i da ponude rešenje.
    Verovatno i ne znate kakav je gosp. Golac stručnjak.
    Ponudite vaše rešenje a ne doveka Pantela, Stankela i Žigara koji će ostati upamćeni kao reprezentacija koju je Estonija izbacila iz kval i kao prva repr iz bivše Juge koju je kilava Slovenija za par srpskih izbeglica, hrvatskih gastarbajtera i sinova bosanaca sa mešalice karala u bulju bez ikakvog imperativa da ima seks te noći. Kakvi su joj navijači i ova repr je dobra

  9. Golac postaje novi trener Anžija, provereno. Samo oni imaju dovoljno love da ga angažuju.

  10. Jebote koji vam je kurac ljudi? Kao da ne pravite idealnu postavu posle svake utakmice. Nama ne treba trener, nama treba bokser, koji će da ih leši kao volove kad neće da trče i a u pičku materinu. A i najvise ste napljuvali ljude koji su najvise pretrcali. Ali nema veze. a i Antara nije bio neki trener, protiv slabih Francuza smo sa igracem vise igrali kao picke. Nabusili nejake Rumune kojima je kapiten igrao nadrogiran. Pa jebes mu sve ni ta Australija nije jaca od Slovenaca, verujte mi. Jedina prednost Antare u odnosu na Zonpija je sto u mecu u kom moramo da pobedimo, Zonpi pocinje mec sa dva defanzivna vezna i jednim duhom, a Antara makar ne cuva rezultat. Ali iskren da budem i sa njim je igra bila go kurac.

    A ti dete, ne nerviraj se, sacekaj da ti se smire hormoni za neke tri-cetiri godine, pa onda ponovo komentarisi.

  11. Šta sad ti ponudila rešenje. Ajde lepo kod Toleta u ofis pa napismeno objasni kako i šta..
    Lako je sad palamuditi dovedi ovu djecu ona će da igraju mali iz Austrije najveći talenat bla bla bla.. To su sve psreravanja.. Isto je i bilo i kad su pukli od Azerbejdžana pa su tad govorili dovedi onu decu iz U21 repke oni će da kidaju za zemlju.. Pa ta deca sada igraju i karina su.. Kao što će se Djurićić, Nastasić, Medojević i ostali okurčiti za koju godinu i biće sve isto.. A da budem iskren neam pojma ko je taj Golac..

    Jedina prednost Antare u odnosu na Zonpija je sto u mecu u kom moramo da pobedimo, Zonpi pocinje mec sa dva defanzivna vezna i jednim duhom, a Antara makar ne cuva rezultat. Ali iskren da budem i sa njim je igra bila go kurac.

    Tačno..

  12. Sa dužnim poštovanjem sisaj kurac

  13. Pa nisu navijači stoka, pa da trpe sva sranja saveza, trenera, igrača, fife, uefe... I navijačima nekad dopizdi. A taj Golac je stručnjak, je li? Sukomentator od sinoć?
    JEDAN JE IVICA OSIM!!!

  14. A i protiv sam nasih trenera dok god se licenca dobija kod bata Đore u školici u zamenu za dva piva.

  15. Uvedemo lepo zakon-fudbaler može u inostarnstvo sa 23 ako je REPREZENTATIVAC, a sa 25 ako nije... I ima da izginu svi da budu reprezentativci, a možda i malo gledali fudbal na domaćim terenima...

  16. Golac je bio trener Partizana pre više od 20 godina. Igrali su tada "za gol više", ali je dobio otkaz jer su počeli da primaju gol više...

  17. Hahaha to Dože, a i muka mi je više od demagoga kojima je najveći uspeh u karijeri gostovanje na rts-u. Svi su oni pametni kad ništa od njih ne zavisi.

  18. Ali iskren da budem i sa njim je igra bila go kurac.

    По овом твом искреном размишљању, да те не знам, претпоставио бих да ниси одгледао ниједну текму под његовим вођством.

    Џабе и најбољи тренер на свету, ако играчи не играју како треба.

  19. Peme Mister je uveo postovanje u tim. Ne bi Vidic sutirao sigurno.
    Sto se kaze, vratio je duh reprezentacije u narod.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.