Фудбалска репрезентација Србије

  1. JEDAN JE IVICA OSIM!!!

    Bez ljutnje, ali kada ovo pročitam sere mi se.
    1990. smo ladno mogli da osvojimo medalju da nisu igrali Vulić, Baljić, Spasić, Stanojković, Sušić (sa 250 godina), Vujović itd. (a 1 Pančev na primer, je igrao na kašičicu, Jarni takođe...). Šuker bio kilometrima udaljen od ekipe, i slično. Najbolji igrač prolećnog dela Lige (tada izuzetno jake) Jugović (kao igrač Rada) nije ni pozvan.

  2. Можда да почнемо програм као у неким СФ филмовима када бирају "одабране" још као бебе по посебним генима или шта већ , па их одведу у неки подземни фесилити и ту их брутално тренирају и усавршавају само са једним циљем ,да постану савршени фудбалери.Нема емоција , нема ништа , само газиш противнике савршено усклашеном машинеријом , могу да играју 5 утакмица заредом на дан , не осећају умор ,дисциплина Немачка па пута 78.Интервју после текме : "Шта мислите о утакмици и игри тима?" ; "Победили смо." КРАЈ! Уф ал сам отишо у офф :))

  3. Golac prvi stranac u eng fudbalu, četvrti najbolji stranac u istoriji, legenda Sautemptona, trenerska legenda Dandi junajteda, jedini balkanac koji ima premijerligašku licencu, trener koji je obrazovanje i licencu dobio na ostrvu a ne kod Bata Djore. Po mišljenju najeminentnijih eng fudbalskih znalaca čovek koji je odavno trebalo da preuzme neku bitniju funkciju u jugoslovenskom i postjugoslovenskom fudbalu.
    Verovatno se čovek gnuša fudbalske scene u srba pa i nije ni čudo što se ne petlja sa lukićima, djurićima, karadžićima, pižonima...

  4. Prosečan igrač, prosečan trener, jedino što bi gajio napadački fudbal, pa bismo bar viđali puno golova na mečevima reprezentacije.

  5. Sa jedne strane mi je zao Pizona. Na startu je dobio neorganizovanu reprezentaciju, i omalovazavanje navijaca. Da je bolji, pa bi napravio nesto od njih, ali nije on kriv kada Krasic uporno bezuspesno pokusava da na jednu istu fintu zajebe Italiju, u kojoj igra pola njegovog Juventusa.

  6. lakiša, pa ti si se odjavio ahahha

    izvini lucija, malo je nerealno da ćemo ozibiljno shvatiti nekog čiji je nik lucija97, pa imaš cetlnes godinica, osim ako nisi dupli, a jesi verovatno...

  7. Zar ne smatraš da je nama potreban napadački fudbal?
    Zar nam nije dosta više kvarilaca igre (stanković, kuzmanović, petrović, milijaš, kačar) već da nam treba i desetka, plej i da nam treba pokretljiv, ubitačan napad. Da ne smaram sa Golcem, evidentno je da niste upućeni u njegovu reputaciju u svetskim okvirima.

  8. По овом твом искреном размишљању, да те не знам, претпоставио бих да ниси одгледао ниједну текму под његовим вођством.

    Џабе и најбољи тренер на свету, ако играчи не играју како треба.

    Тренер мотивише играче, бира играче који играју и поставља тактику. Мистер је знао да их мотивише колико толико, тактика и није била нека, против свих иоле јачих репрезентција, смо играли дефанзивно. Једино нас је вадило што је Красић тад још хтео да игра и што је Јовановића кењало. Жигара спусти лопту, а Пантела неверуе.

  9. Kuzmanović i Kačar kvarioci igre?! Pa daj, vicevi su na drugoj temi.

  10. Ima reputaciju, a nema angažman? Čudno.
    A pleja ne može da rodi kad ga nemamo. Jedino Piksija da podmladimo...Mada mogao bi Piksi i sa svojih 46 da objasni neke stvari.

  11. .Mada mogao bi Piksi i sa svojih 46 da objasni neke stvari.

    Ne bi Pikseta sada ni igrao.. Dresovi nemaju kragnu :D

  12. Nemojte tako, bio je Ergić dobar, al nije odgovarao nekome.

  13. Ergić je previše inteligentan (i nema dečko dlake na jeziku) da bi mogao da prođe kod ekipe iz FSS-a...
    Ima čovek kolumnu u Politici, a Pižon ni ne zna šta je kolumna (misli da tamo žive hipici).

  14. А пазите што би била жешћа репрезентација бивше Југе сада :
    http://footballformation.co.uk/team/442/121011134330.png

    А измене :

    Салиховић
    Красић
    Класнић
    Олић
    Пантела
    Папац

    Duhovito, nema šta. 'Ajmo polako : šta Krasić radi na klupi i otkad to Kolarov igra desnog, a Ivanović levog beka? Šta će jebeni Džo Šimunić na štoperu? Šta Stankela radi na krilu i šta Srna radi na sredini kad mu je to prinudna pozicija? Kapiram šta si hteo da kažeš, ali evo ti moj sastav.
    GK Begović
    RB Srna
    CB Vidić
    CB Ivanović
    LB Kolarov
    LM Jovetić
    RM Krasić
    CM Pjanić
    CM Modrić
    ST Džeko
    ST Vučinić
    Rezerva ima bogaoca i mrzi me da pišem.

  15. Naravno da su i Kačar i Kuzmanović po vokaciji kvarioci igre u svojim klubovima. Prati fudbal malo i vidi na kakvim pozicijama igraju.
    Golac ima privatnih firmi i njegove usluge koštaju, nije mnogo aktivan kao trener ali je savetnik za Balkan najvećih svetskih klubova. Jednostavno nije mu potrebno, ali u nekom novom sistemu mislim da Srbiju ako hoćemo srbina na mestu stratega nac tima nema većeg stručnjaka.

  16. izvini luce jel ti golac ujkica? :P

  17. Kuzmanović kvari igru? Kako, tako što uzme i šutne sa pedesć metara i da gol? To da, tako kvari protivničku igru jer ih ujebe za petoricu. O kakvom bre kvarenju igre ti pričaš i šta troluješ koj' kurac bezveze?

    Golmani: Vladimir Stojković, Branimir Aleksić
    Odbrana: KOLAROV KAPITEN, Subotić, Rajković, D. Tošić, Volkov, Ćosić, Nastasić, Milan Milanović
    Sredina: Luka Milunović, Nemanja Gudelj ,S. Marković, Ignjovski, Lazović, Medojević, Ljajić, Sulejmani, Tadić, Nemanja Matić, Luka Milivojević
    Napad: Lazar Marković, Kaludjerović, Milić, Ubiparip, Ognjen Mudrinski, Nemanja Kojić

    FTW!

  18. GK Begović
    RB Srna
    CB Savić
    CB Ćorluka
    LB Kolarov
    LM Pjanić
    RM Perišić
    CM Krančar/Pranjić
    CM Modrić
    ST Džeko
    ST Vučinić/Jovetić/Petrić/Kalinić/Ibišević/Pandev/Mandžić/Eduardo

    Neki veliki evropski trener i seks sa špancima u finalu ep i sp-a

  19. S tim da je Džeko kapiten i bogotac reprezentacije NDRJ

  20. Kaćar i Kuzmanović treba da čine oslonac naše sredine. A ne neki Milijaši i Stankovići. Njima još priključiti Đuričića, Ljajića, ili ko se već pre pokaže. Trebalo bi gurati i Lazovića, kao i malog Markovića. I Tadića i Sulejmanija naravno. Ima tu potencijala. Za odbranu ne treba da se brinemo. Jedino se ne nazire golman. Može Bajko, da dribla malo ;)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.