Фудбалска репрезентација Србије

  1. није толко лоше било, ја сам задовољан. једино она шпанска курветина пада на пријатељској утакмици дете му јебем мртво

  2. Kakav čemer ova formacija, tj. taktička zamisao novog i nadasve talentovanog mladog stručnjaka. Tri štopera koji gledaju kako onaj lik lagano prolazi pored njih i zakucava ga glavom, jedan špic i to Lekić raspali... Ali aj, to je ionako priprema i uigravanje, mada sumnjam da ovakvom postavkom sa tri odbrambena i ovim ofanzivnim bekovima može nešto da se uradi protiv Makedonija, a kamoli protiv Belgije i rvacke.

    Suvišno je skretati pažnju na uvaljivanje menadžerskih pulena u repstaciju, samo da kažem da me je stra' svaki put kad lopta priđe Subotiću, dečko možda igra odlično za Borusiju, ali brate uvek ista priča kad igra za Srbiju.

    Ima par igrača koji su zaslužili poziv, Đuričić, Ignjovski, Matić i Tadić, to je OK, ali za svakog Đuričića pozovu Duška Tošića, Fejsu i Ninkova čisto da izbalansiraju kvalitet ekipe.

  3. У животу нисам слушао очајнијег и иритантнијег коментатора од овог на првој.
    Момак је промашио професију, да проба са временском прогнозом.

    Jad i beda. Drugo poluvreme sam gledao na RTRS jer ovog nisam više mogao da slušam.

  4. И мени се свиђа ово. Мислим, игра је била курац, али мислим да није лоша ова постава. Ја би овако играо:
    - Бркић -
    Ивановић - Суботић - Бишевац
    Нинков - - Коларов
    Кузмановић - Матић
    Тошић - - Тадић
    Касалица

  5. Да будем искрен, ништа ми се ово не свиђа... Јебаће нас Хрвати само тако.

  6. Е, да. Белгија има да нас уништи. Баш као и Хрватска.

  7. А полако бре људи, па ово је Шпанија. Шта сте очекивали? Нови тренер, нови играчи, скроз нова тактика, све ново, а они имају уигран систем, имају целу фудбалску филозофију и школу. Какви сте бре то људи? Сачекајте прво мало бар да се уиграјум, онда цените.

  8. Navodno formacija 3-4-2-1....
    Zapravo smo igrali sa 7 defanzivnih igraca (Karleusa, Minja Subota , Bane, Kolarov, Basta, Rodavanovic, Ignjovski izmena -Ljubomir Fejsbuk isti kurac), zatim sa jednim u manevru koji moze da napravi nesto (Djuricic), jednim koji carini loptu i glup je ko kurac (Ljajic) i kineskom verzijum Zigare (Lekic...no okej, nemamo spiceve pa aj)....
    Tako da lagano moze da se kaze da smo igrali 5 - 2 -2-1 , sto je sramno.
    Takva je bila i igra - sramna. Bolje da primis 7, ali bar da pribas nesto da uradis, nego da igras blok ko pizda i pritom primis dva iz kontre.

    Ne znam, aj da ne serem , prva je tekma...ali ako cemo ovom formacijom pokusavati nesto da uradimo...tesko jebiga.

  9. Da reMIZIramo..

    Meni je ova postavka mega jebačka, i ne verujem da baš treba 5 godina da je igrači ukapiraju. Kao i uvek problem će biti napadač, ali kad se u ofanzivi priključe Kolarov i Basta, pa još sa strane Boško i Toške i sredina sa Ignjovskim i verovatno Kuzmanovićem može se stvoriti jedna kompaktonst ekipe, mada će vreme pokazati. Sve u svemu, nešto novo nešto drugačije, i ima neki cilj i temelj za razvijanje igre.

    Ignjovski je jebena životinja, sećam se kad je zaigrao za mladu reprezentaciju, plakao je kad se svirala himna. Danas je pošteno izudarao Špance i polako se nameće kao odličan zadnji vezni kojeg dugo nemamo.

    Djuričić je podbacio, kao i Ljajić kao i većina u napadu, ali Španci su ih ubili sa posedom lopte i nije mnogo toga moglo da se postigne sa 35% vremena sa loptom u posedu.

    Protiv Francuske će biti mnogo jebenije, jer će im igrati dosta standardnih igrača.
    Srbija je bila pod velikim pritiskom da se ne izblamira, dok su Španci igrali za dokazivanje selektoru i bili su znatno opušteniji, što je i normalno.

  10. a sad realno..proćiće jedno par godina dok ne postanemo tim (ovakav kakav je) vredan rispekta reprezentacija tipa Rusije, Švedske, Ukrajine i sličnih. Špance, Francuze,Nemce i Engleze neću ni da trpam u taj koš, tj, ima da nas peru kad god nas uvate lo lo.
    EDIT: osvojićemo mi to evropsko za minimum 20 godina.

  11. да бре формација јебе, требали смо њу одавно ми да форсирамо тим пре што немамо нападаче а ово је идеално за ту ситуацију и форсирају се бокови де смо јаки, чека се Марковић...

  12. Meni je ova postavka mega jebačka

    Pa dobro, ima nas raznih. Neko voli igru sa 7 defanzivaca jebiga...

  13. Pa dobro, ima nas raznih. Neko voli igru sa 7 defanzivaca jebiga...

    Ne vidim šta je problem da se igra defanzivan fudbal kad je očigledno da NEMAMO potencijal da igramo lepršavo i ofanzivno.

    Basta je drugi strelac u Udinezeu, posle tate Di Natalae, i igra na istoj poziciji kao što je danas u reprezentaciji. Kolarov ima veću slobodu u napadu, i širina u igri mu dozvoljava do dodje i do šesneasterca, pa ili ubačaj ili šut. Ionako nam je najbolji asistent u reprezentaciji upravi on.

  14. Давид

    да бре формација јебе, требали смо њу одавно ми да форсирамо тим пре што немамо нападаче а ово је идеално за ту ситуацију и форсирају се бокови де смо јаки

    Džabe to kad ostaje samo Ivanović nazad koji je dobar u odbrani, ostali štoperi su žalosni i biće zajebano svaki put kad krila iskoriste taj prostor.

    Imamo ofanzivne bekove, ali su u defanzivi loši i koliko god ja gotivio Kolarova, on je nazad skoro neupotrebljiv. Bolje bi prošao kao krilo.

  15. Koliko sam ja skapirao ovo je bila utakmica provjere za Mihu, provjeravao je da li će svi igrači pjevati himnu, što se igre tiče ona je bila u drugom planu. olololol

  16. el pevao Ljajić himnu, nisam gledo uvod?

  17. А Бушидо брате, и ти га тупиш, није 7 дефанзиваца. И Коларов и Баста су играчи који лагано играју у везном реду, а могу да покривају целу страну. Таква је поставка да ми практично играмо са једним правим штопером (Суботић), док Тошић и Бане играју и бекове. То је такав систем. Ко гледа Наполи, зна да су они годинама јебачки форсирају ту тактику. Није ни њима добро ишло у почетку, али последње две сезоне без проблема туку и у ЛШ, и плус равноправно побеђују и Јуве, и Милан и Интер.

    Фазон је што они на позицијама иза шпица имају Лавеција и Хамшика, а ми смо данас играли на тим местима са Игњовским тим и са Ђуричићем. Кад почне да се игра са Бамбијем и Јанковићем на тим позицијама, и плус кад заигра Кузмановић, биће боље. Ако мене питате, то је права формација за нас.

  18. Ne vidim šta je problem da se igra defanzivan fudbal kad je očigledno da NEMAMO potencijal da igramo lepršavo i ofanzivno.

    Prvo - jedno je igrati defanzivno, a sasvim drugo parkirati autobus (igrati sa dva beka, tri stopera i dva zadnja vezna, ptirom pribiti vezu i zadnju liniju na 3 metra razdaljine prim.prev)
    Drugo - Po cemu si zakljucio da ne mozemo da igramo ofanzivno? Po tome sto imamo dobru odbranu? Valjda je to jedan od preduslova da mozes da igras ofanzivan fudbal. Pritom uopste ne mislim da ne mozemo da irgamo ofanzivno.

  19. Laveci akeselerjš 20, Đuričić -4. lololol

    Pojma nema da mi igramo takvu formaciju, Siniša poludio pa tako odigrao.
    Nemamo mi igrača osim Baste i Kolarova koji mogu po krilu da igraju u oba smjera, samo Kolarov i Basta.
    Imamo krila na izvoz i stidimo se da igramo preko njih, kaman.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.