A-N-T-I-S-T-R-E-S T-H-R-E-A-D

1. Иначе, мене је Џими натерао да ставим ову слику на аватар. Па ви сад гледајте какве ставове има...

2. аууу, контам да сте ви супер људи! =)) Хифоза цару :)

3. Мене боли пола стомака.

4. зозовача је касније била бре, нешто око 2000 колико ми се чини, мада нисам сигуран :Ѕ

5. hahahahah, de nismo brate, šta da ti kažem, 4.05 jebenih promila..
    fazon, išli smo ortak i ja do bga na neku žurku, kod njegove ribe, i do tamo smo zdunuli litru džure i bombu nektara, i onda kad smo se oko 4 ujutru vraćali, zaustave nas panduri i ćao ćao dozvola, i brate, vratimo se na žurku, i dalje znaš, čito si defku :D

6. jebem li ga @borko, znam da je u to neko vreme miloševića, ali kad tačno ne znam, pa sam odvalio datum :)

7. Хипх, расположен си данас видим ја :)

8. aha, dobio sam 2 iz matiša danas :)

9. Ако ти треба неки онлајн час јави се! :)

10. blah, rešio sam ja svoj onlajn čas, tj matiku za nekih 2-3 meseca, tamo maja će opet da me drka, do tad slujke u uši i gg ;)

11. joj Ime moje, ni ne znaš kako mi je zajebata profesoresa ;)

12. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13. Ja sam zajebao jednu profesorku. Sad mi je žena..:-(

14. ahahahahahahhaha
    :O

15. Jbg Džoni, nije stigla žena od učenja da vidi i izrepuje ostatak muškog roda;)

16. Kasno aurora, sad je kasno...Al zato ja naučio da pregledam kontrolne!:-)

17. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa u napaaaaad

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.