McDonalds WC 2010 fantasy

1. Мени одрало 20-ак бодова у првој рунди јер нисам сконтао правила. И Кака ме сјебао због црвеног ал' шта сад... сутра се чекају Шпанци и Лиедсон.

2. ja sam šestotrijes i neki Iranac.
    Fak jea!
    Pitam se šta bi bilo da završim prvi tu.

3. Који си ти цар! :)

А што си баш ставио да си Иранац ако није тајна? ... и ако ниси Иранац стварно...

4. Kakve su jajare ovi Brazilci i ovi Drogbini fajteri. Dobra utakmica, ali takvo tepanje skoro nisam video.

Drogbin gol umetnost.
    A onaj Luis Fabijano koske mu jebem lažovske, svim srcem sam navijao za Obalu Slonovače bolelo me što imam Majkona u timu na oba fantazija.

Na ovom sam ga ugasio načisto...sutra mi doduše igraju Deko (možda i neće) i Kasiljas i Vilja, mogu valjda do negde da se izdignem :)

Pitam se šta bi bilo da završim prvi tu.

Gvozdene, dobio bi počasnu katedru na DIF-u islamskog univerziteta u Teheranu :) Ali stvarno de ti Iran padna na pamet, jel to zbog Kavkaza...mada jebem li ga gde beše Kavkaz? Doduše znam da su ti svi belci pa su zato kavkejžn mejls svi :) EDIT: Kavkaz veze s Iranom nema, sad sam video :)

5. Majka mi je Persijka koja je ovde završila medicinu 80-ih.

Edit:
    Pravoslavne vere,da neko ne pomisli da mi je spominjanje muslimana u bilo kom kontekstu neprijatno. :)

6. Majka mi je Persijka koja je ovde završila medicinu 80-ih.

A ja ladno mislio da se zajebavaš, izvini ako je kojim slučajem bilo uncool. (u vezi Irana, a ne muslimana ko što si sam reko).

7. Цар Дарије Гвозденовић Седми! :-)

8. Е и ја сам мислио да је зезање :)

9. Хехе таман сам крен'о да кунем што нема Лиедсона.. овај га убаци и он одма' даде гол. Брука.

Португалци деру...

10. И то не да деру, него...

11. Krivo mi, što su ih ovi napunili, al ajde, ko zna zašto je to dobro :)

12. Dobro je zbog toga što mi Ronaldo dobio 19 poena. :)

13. Јеботе, како сам ја лош :-)

14. Него, је л' игра неко оно на б92? Ментоли ставили дан пре СП-а, ја случајно налетио и рек'о да пробам и овде и излупам нешто за минут и нисам ни ишао до сад, тек се сад сетио да сам опичио и тај, уђем и видим:

Učinak

Ukupno: 92 (74)

Učesnika: 7976

Najnoviji poeni: 63

74 од скоро 8000. Ето, да се похвалим.

http://www.b92.net/sport/sp2010/fantasy_sp2010.php?section=top

15. Не играм, играм онај тип где се погађају коначни резултати имам једно 5 погођених до сад.

16. Које је то место?

17. Хиљаду и неки сам зато што два дана за редом није хтео да ми се учита сајт па нисам одиграо 6 утакмица иначе био би у првих 1000 сигурно...

18. Брате, не можеш до краја да се вадиш на ту струју. Ипак је то Ниш...

19. Ја дебил овде налупао играче и ставио Јовановића за капитена и још ми ушао Тиаго из Португала са клупе.

20. Брате, не мораш да ми верујеш ако нећеш, ја ти само кажем...

А ја на овом фентазију сад чекам Ћавија и Виљу, надам се да ће да кану поени ту. Виља ми је и капитен.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.