Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хаха Пеки баш си паљевина да нема веће. И мени иста ситуација, Виља капитен + Ћави.
Имам осећај да ће виља жешће да нас испали...
Мени је био капитен Руни, а он је скупио једва 4 бода па ја пребацио на овог, да скупи 5 мени доста.
И Капдевила да одигра добро... он ми је на б92 у тиму.
Мени прошло коло Ћави био капитен, само 4 поена, тј 4х2... Ја рачунам да Виља може бар 2 гола да да...
Тооооооо браво капитену, ај сад још један!
Волео би да испуше ови Шпанци уфф јебеш бодове...
Може, ал' да Ћави намести Виљи 2 комада и да на крају изгубе 4:3 :)
Хаха може и то. И један гол Капдевиле с пола терена.... ок, не мора баш с пола, нек' га да само.
Moram da se pozalim, Tiago osvojio 21 bod, a presedeo mi na klupi.. Shmrcccccc
Аууу брате, ја би полудео... :)
Тооооооо још десет поена за мене!
To Vilja, ovde te imam u igri i plus ko kapitena, nema više za Vlatka deveto mesto :)
То Виља смраду!
И Гроф и Самхаин и ја Виљу као капитена! :)
Мени и Ћави добро игра, 4 поена атакинг бонус. :)
Svaka čast momci :) Ja samo zadnji da ne budem :)
Дај Виљи или Ћавију!
Нек' приме неко гол маму им јебем Франковску...
Виља пичко продата каталонска, јебем те у уста...
Е сад губимо дупло зато што је капитен, дакле, минус 4 поена набијем га.