Prijava

A evo rezultata i ovde, ja mislim da će Peki d boj to da odradi stručno, ali nije zgore da napomenemo da je Dvajt osvojio duplu krunu.

I u ligi, i u kupu.

Čestitke svima koji su u vrhu naravno...(da ne nabrajam, Peki će :P)

Pogotovo čestitke Dvajtu (koji kad se uzme i ono drugo takmičenje, bar po mom skromnom mišljenju biva prvi Vukajlijaški šampion).

Moderatori su javili, da je sve proteklo u najboljem redu i da će neko od njih uručiti medalje, vaučere i rečnik Ivana Klajna najboljima.

Честитке Двајту, као и Гвозденовићу и Влајку за прва три места у купу, а такође и свима осталима који су играли фантази, а ја сам задовољан што сам освојио 5. место. :)

svaka cast Dvajtu
cestitke Gvozdenovicu i Vlajku

Hvala obojici, a kaspere da si se ranije uključio svašta bi i u ligi napravio :)

Do jaja zezanje. :)
Bravo Dvajt,dobro je finale bilo.

Mogli bi neki duži kad krenu prvenstva.

Hvala svima na čestitkama, bilo je odlično i tesno takmičenje. Zadovoljan sam rezultatom, ali pitanje je šta bi bilo da su se Kasperkaz i Stiven priključili ranije i Frenki nije zapalio u nepoznatom pravcu posle grupne faze. Ali to naravno ne znači da će moje kurčenje biti išta manje. :)

Svaka čast svima na borbi i fer pleju i to.

Da jebote, kako komesara da zaboravim. :) Svaka čast Pekiju na odličnoj organizaciji i vođenju turnira.

Хвала Двајте, хвала. :)

Честитке Двајту на титули, хвала осталима на учешћу, надам се да је било добро. Ја тренутно нисам кући тако да нећу моћи да апдејтујем табелу але одрадићу то првом приликом.

Двајте, свака част. Честитке и осталима, и надам се да ћемо се такмичити кад почне Премијер лига.