Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ајмо Двајте, за мајку Србију!!! :)
Иначе није лоше за данас. Имао сам Робена, Переиру и Снајдера. :)
E ljudi, Dvajt bi mogo triplu krunu da osvoji.
Само преко мене мртвог! :)
Moguće, ali ne verujem da će baš toliko da me ukenja. Meni je dovoljan i onaj obeliksov fantazi(ako Pike i Stekelenburg ne odigraju savršeno i kasper me zajebe). Pogotovo jer sam mislio da će Obeliks da nas razvali sve.
Zbog ovoga će mi užitak biti 55% veći kad te na kraju preskočim za 20 poena. :)
Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u finalu ovog eminentnog takmičenja.
Какав окршај у финалу! Иран против Срвије! Ја се надам да ће Двајт осветлити образ Србије, а Гвозденовићу желим да да све од себе. :)
Radujem se duelu sa uvek neugodnim Iranom i očekujem neizvesnu borbu do poslednjeg boda.
Ja bih pozvao i navijače.Oni su mi uvek bili drugi igrač.
Pa to se podrazumeva. :)
Čestitam, Dvajte. Juče nisam stigo.
Честитке и од мене Двајту и Гвозденовићу. Двајте Србине! :))
Направио сам на брзака и лого лиге, ставио га на први пост. Дорадићу га кад стигнем.
Bravo, Peki, odlično si odradio ceo prvi post :)
Pridruzujem se cestitkama :) svaka cast Dvajte i Gvozdenovicu. Igramo li ja i Grof za trece mesto?
Peki , odlican logo...
valjalo bi kad pocnu prvenstva da napravimo opet ligu...
Igramo, Kaspere, štomogajeći :)
Испушио сам га овде жестоко. Ал' важно је учествовати (утеха за губитнике). Иначе, Пеки, одлично си одрадио све ово. Све у свему, било је добро, нисам очекивао да ће нас бити толико. И придружујем се овим идејама да се направи нешто и за неку лигу, биће је занимљивије пратити.
Брате, види га овај Пеки, шта је све направио тамо на почетку! Хахахахаха! Браво краљу!
Хоћу и ја да се направи нешта слично за Премиер лигу!
Пеки , јеби се, за једну ствар си ме зајебо! Ја сам на овај Фифин сајт ишао увијек и искључиво преко оног линка који си оставио на првом посту и немам појма како се зове тачно тај сајт! Тако да сад не могу да га посјетим
hahahha i ja sam imao isti problem , jedva ga nadjoh u istoriji
па како иде?
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/table.mc?id=101866&phase=1
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com