McDonalds WC 2010 fantasy

1. Ево вам пример људи. Мени јуче Евра донео три бода. Ја ћу сад лепо да убацим Кијелинија уместо њега и у сваком случају ћу да будем бар на нули зато што ће Кијелини за минутажу да ми заради толико поена и плус што НЗ нема шансе да им да гол (ако не приме гол, одбрамбени играчи добијају по 4 поена) , бићу лепо у плусу. Евру би задржао само да га је укењало нешто.

2. И хвала свој тројици, врло сте ажурни. :)

3. Možeš ja sam tako Defoa izbacio da ga više ne vrnem :)

4. Иначе, ако је неко имао муда да стави Стојкета у тим данас, има сад 15 поена више. :)

5. Хвала још једном.

6. браво Бентнеру, фала брете имам те на фентазију!

7. Imam ga i ja :)

a Etoa imam na ovom Obeliksovom sajtu :)

8. meni je u timu na b92 pored stojkovica ivanovic i kolarov.... esli kol i glen dzonson..:)

9. И ја Етоа имам тамо! :) А Бентера сам ставио чисто да видим да ли ће нешто да га укења, па ако не одигра ништа, да убацим неког везног :)

Влајко, јел играш можда онај "тип" на б92?

10. Добро бре Ромедале баци Бентнеру!

11. Па тамо погађаш резултате коначне па добијаш поене за свашта. Мене данас тамо просрало, погодио сам да ће Холандија да победи 1-0 и да ће Гана-Аустралија да буде 1-1. Ово сам играо 2-1 за Камерун. :) Штета што нисам то наплатио на кладионици... :)

Иначе, Стивене, ај напиши брате твој тим да видимо ко ти игра! :)

Имаш 62 поена само у овој рунди... :)

12. E, Peki, Peki...da si to unovčio, bilo bi kul :)

13. Овај Ромедал је неки дански Пантелић. :))

14. Ово сам играо 2-1 за Камерун. :) Штета што нисам то наплатио на кладионици... :)

Ја се зајебао, погледам сад и ја сам заправо ставио 2-1 за Данску. :))

http://i45.tinypic.com/jae5ch.jpg

Куку мајци, да сам ставио ова три коначна резултата и 100 кинти, узео би минимум 500 евра...

15. Од сад играм коначне резултате... Већа шанса да то погодим него фикс....

16. Brate, retko će opet da te usere za tri uzastopne utakmice u istom danu :)

17. Ма једном у 100 пута нека ме усере и на коњу сам :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.