McDonalds WC 2010 fantasy

1. Ma da bre šta kurac menjanje.
    Samo pravo.

2. Danas, Majkon, ženiš svoga sina, ženiš svoga sina.

Za sad vodi Gvozden i ona ekipa. Čestitke. Sutra ćemo konačno da vidimo posle Španaca na oba fantazija koja je situacija na tabeli.

Obavljajte transfere sutra (na ovom imate džabe jedan, na onom drugom idem da proučim).

3. da ja nisam sam sebi ponistio 22 boda imao bih oko 60 posto su mi gospoda izmene donele celih 7 poena... bice valjda bolje u drugom kolu

4. Људи, направите измене!
    Имате форе до пола 9.

5. Је л' још неко препознао Игуаинов потенцијал? :)

6. Kako nam se Stiven diskretno pohvalio. :) Svaka čast majstore, još kaži da si ga stavio za kapitena, pa u kurac... Drugar moj dao crvenu da će biti najbolji strelac, eto možda je on prepoznao...

7. Морам мало. :)
    Ја нисам ни обраћао пажњу на то, тек сад видим да ми је Малуда капитен.
    Колика је квота била на то?

8. Осорио ми донео 9 поена :)

9. Како вас је укењало за Рафаела. :)

10. Красић 7 поена, Видић 5 (да није направио пенал било би 7 или више), Швајни само 4. :)

11. Е да, забораио сам - хвала Грофе. :)
    Красић 7? Није лоше. :)
    Френки, ниси ми одговорио, колика је била квота за Игуаина? Ако знаш.

12. Данас није тако лоше прошао дан. Красић 7, Ивановић 6 и Новаковић 7. Још сада Енглезе да сачекам против Алжира. :)

13. Е и ја Енглезе чекам, ако не приме гол, Тери има бар 8 поена да ми донесе.

14. Де Роси ми је сад у првој постави. Игра прекосутра. Поулсен је на клупи и игра сутра. Ставио бих га да видим шта ће да уради. Ако буде лош. да ли могу да вратим Де Росија сутра увече, тј. у поноћ?

15. Наравно, тако и треба да се ради. Ја сам то хтео раније али ми нестајала струја и зезао ме интернет па сам био задњи прво коло.

16. Možeš, al ti se gube Poulsenovi bodovi...ja sam to radio s Jebdom.

17. Ево како сам ја тебе схватио, ти можеш да ставиш Поулсена уместо де Росија, а онда ако ти он не буде урадио нешто, онда можеш да замениш њега са де Росијем, али онда ти се губе Поулсенови бодови.

18. Капирам да ми се губе Поулсенови. Већ сам мењао неке играче тако. Али сад ми пише "потврди промене блабла... роси (0 бодова)", па сам се збунио. Нисам до сад избацивао играча пре него што је играо, па га опет враћао. Значи, могу без прблема?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.