Немам овог последњег стрелца, али мислим да нема ни Пеки, пошто је ово писао пре више од пола сата. Сад ћу да видим бодове.
ja imam 65 bodova a imao sam 6 holandjana i 2 urugvajca
Лоше мислиш Стивене, имам и њега :)
Мада, он ми је донео само један бод, с обзиром да сам његовим голом добио 5, али изгубио 4 поена (три одбрамбена Холандије по -1, голман -1)
3 холанђанина и 2 уругвајца - 57. Избацићу Переиру, па ћу да паднем на 53. Сутра ће ми играти 7 играча.
ЕДИТ: Ал' си убо, немам речи. :)
Мени 6 Холанђана и 4 Уругвајца - 80 поена. Мада, Хеитинга ми је донео само 2 поена тако да иде на клупу, улази Кедира. Имам за сутра Ђавија и Виљу ког убацујем уместо Каванија који ми је донео 4 поена.
ja sutra igram bez Španaca i sa 6 Nemaca, pa sta bude
Ја сам у овој рунди, тренутно 785. на свету од 900000 играча.
Hu da fak iz Veni vidi vici? :)
neki Norvežanin, kad se bre taj ubacio? :)
Неовлашћен упад. :)
Ja samo 40 poena večeras(kad poništim 6), a sutra 5 Španaca i 2 Nemca. Koliko tebi igrača igra sutra Vlajko? Ako nije tajna. :)
pa ti će me rasipeš :) ajd će ti pustim na PVT sastav neću ovde pa da mi se drugi smeju :)
Апдејтован и преуређен први пост
ВАЖНА ПОРУКА ЗА ТИМ "ВИДИ ВИДИ ВИЦИ" И ВЛАСНИКА СА НИКОМ "КРАСИЋ 17":
Превише касно си се прикључио, мораћу да те избацим из лиге. Нека се јави ко је тај.
Pustio sam ti PVT, Dvajte...
E Peki, ne izbacuj čoveka, šta ima veze...
Па има везе. Прво, пише на првом посту да ко се пријави, јави мени због евиденције. Друго, лик има већ гомилу поена, а није играо са нама него сам. Ионако игра већ у 5,6 других лига.
Hahah Peki ugrabio prvo mesto i sad ga čuva kao Italijani. :)) Mada u pravu si 100%, ko ga jebe što se nije ranije javio.
Нисам први, трећи сам :)
Jes, sad vidim, ali mislio sam da ćeš izbiti na čelo tabele zbog ovih 80 poena. :) Ovo mi se sviđa, biće fotofiniš.
pa koliko to bodova imate? ja imam sve holandjane strelce i Robena kapitena i jednog pereiru ali ne znam da li je on dao gol