McDonalds WC 2010 fantasy

1. pa koliko to bodova imate? ja imam sve holandjane strelce i Robena kapitena i jednog pereiru ali ne znam da li je on dao gol

2. Немам овог последњег стрелца, али мислим да нема ни Пеки, пошто је ово писао пре више од пола сата. Сад ћу да видим бодове.

3. ja imam 65 bodova a imao sam 6 holandjana i 2 urugvajca

4. Лоше мислиш Стивене, имам и њега :)

Мада, он ми је донео само један бод, с обзиром да сам његовим голом добио 5, али изгубио 4 поена (три одбрамбена Холандије по -1, голман -1)

5. 3 холанђанина и 2 уругвајца - 57. Избацићу Переиру, па ћу да паднем на 53. Сутра ће ми играти 7 играча.

ЕДИТ: Ал' си убо, немам речи. :)

6. Мени 6 Холанђана и 4 Уругвајца - 80 поена. Мада, Хеитинга ми је донео само 2 поена тако да иде на клупу, улази Кедира. Имам за сутра Ђавија и Виљу ког убацујем уместо Каванија који ми је донео 4 поена.

7. ja sutra igram bez Španaca i sa 6 Nemaca, pa sta bude

8. Ја сам у овој рунди, тренутно 785. на свету од 900000 играча.

9. Hu da fak iz Veni vidi vici? :)

10. neki Norvežanin, kad se bre taj ubacio? :)

11. Неовлашћен упад. :)

12. Ja samo 40 poena večeras(kad poništim 6), a sutra 5 Španaca i 2 Nemca. Koliko tebi igrača igra sutra Vlajko? Ako nije tajna. :)

13. pa ti će me rasipeš :) ajd će ti pustim na PVT sastav neću ovde pa da mi se drugi smeju :)

14. Апдејтован и преуређен први пост

ВАЖНА ПОРУКА ЗА ТИМ "ВИДИ ВИДИ ВИЦИ" И ВЛАСНИКА СА НИКОМ "КРАСИЋ 17":

Превише касно си се прикључио, мораћу да те избацим из лиге. Нека се јави ко је тај.

15. Pustio sam ti PVT, Dvajte...

16. E Peki, ne izbacuj čoveka, šta ima veze...

17. Па има везе. Прво, пише на првом посту да ко се пријави, јави мени због евиденције. Друго, лик има већ гомилу поена, а није играо са нама него сам. Ионако игра већ у 5,6 других лига.

18. Hahah Peki ugrabio prvo mesto i sad ga čuva kao Italijani. :)) Mada u pravu si 100%, ko ga jebe što se nije ranije javio.

19. Нисам први, трећи сам :)

20. Jes, sad vidim, ali mislio sam da ćeš izbiti na čelo tabele zbog ovih 80 poena. :) Ovo mi se sviđa, biće fotofiniš.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.