Moguće, ali ne verujem da će baš toliko da me ukenja. Meni je dovoljan i onaj obeliksov fantazi(ako Pike i Stekelenburg ne odigraju savršeno i kasper me zajebe). Pogotovo jer sam mislio da će Obeliks da nas razvali sve.
Само преко мене мртвог! :)
Zbog ovoga će mi užitak biti 55% veći kad te na kraju preskočim za 20 poena. :)
Испушио сам га овде жестоко. Ал' важно је учествовати (утеха за губитнике). Иначе, Пеки, одлично си одрадио све ово. Све у свему, било је добро, нисам очекивао да ће нас бити толико. И придружујем се овим идејама да се направи нешто и за неку лигу, биће је занимљивије пратити.
Пеки , јеби се, за једну ствар си ме зајебо! Ја сам на овај Фифин сајт ишао увијек и искључиво преко оног линка који си оставио на првом посту и немам појма како се зове тачно тај сајт! Тако да сад не могу да га посјетим
Ајмо Двајте, за мајку Србију!!! :)
Иначе није лоше за данас. Имао сам Робена, Переиру и Снајдера. :)
E ljudi, Dvajt bi mogo triplu krunu da osvoji.
Само преко мене мртвог! :)
Moguće, ali ne verujem da će baš toliko da me ukenja. Meni je dovoljan i onaj obeliksov fantazi(ako Pike i Stekelenburg ne odigraju savršeno i kasper me zajebe). Pogotovo jer sam mislio da će Obeliks da nas razvali sve.
Zbog ovoga će mi užitak biti 55% veći kad te na kraju preskočim za 20 poena. :)
Zadovoljan sam što ću predstavljati Iran u finalu ovog eminentnog takmičenja.
Какав окршај у финалу! Иран против Срвије! Ја се надам да ће Двајт осветлити образ Србије, а Гвозденовићу желим да да све од себе. :)
Radujem se duelu sa uvek neugodnim Iranom i očekujem neizvesnu borbu do poslednjeg boda.
Ja bih pozvao i navijače.Oni su mi uvek bili drugi igrač.
Pa to se podrazumeva. :)
Čestitam, Dvajte. Juče nisam stigo.
Честитке и од мене Двајту и Гвозденовићу. Двајте Србине! :))
Направио сам на брзака и лого лиге, ставио га на први пост. Дорадићу га кад стигнем.
Bravo, Peki, odlično si odradio ceo prvi post :)
Pridruzujem se cestitkama :) svaka cast Dvajte i Gvozdenovicu. Igramo li ja i Grof za trece mesto?
Peki , odlican logo...
valjalo bi kad pocnu prvenstva da napravimo opet ligu...
Igramo, Kaspere, štomogajeći :)
Испушио сам га овде жестоко. Ал' важно је учествовати (утеха за губитнике). Иначе, Пеки, одлично си одрадио све ово. Све у свему, било је добро, нисам очекивао да ће нас бити толико. И придружујем се овим идејама да се направи нешто и за неку лигу, биће је занимљивије пратити.
Брате, види га овај Пеки, шта је све направио тамо на почетку! Хахахахаха! Браво краљу!
Хоћу и ја да се направи нешта слично за Премиер лигу!
Пеки , јеби се, за једну ствар си ме зајебо! Ја сам на овај Фифин сајт ишао увијек и искључиво преко оног линка који си оставио на првом посту и немам појма како се зове тачно тај сајт! Тако да сад не могу да га посјетим
hahahha i ja sam imao isti problem , jedva ga nadjoh u istoriji
па како иде?
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/table.mc?id=101866&phase=1
http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com