Ја ћу сутра то да одиграм са комбинацијом 2/3 и да уплатим 150 кинти. На сваки тачан резултат квота мора да буде бар 10. Ако две погодим 10х10х50=5000, ако све три дођу, 15000. :)
Добро је. :)
Малуда ми је капитен, освојио је 5, што значи да ми је уствари донео десет бодова. Ако га заменим неким игречем, хоће ли тај да ми буде капитен, тј. хоће ли му се дуплирати бодови?
Стивене, не могу да ти дам одговор на то питање, стварбо не знам.
Иначе, ја управо избацио Евру (3 поена), убацио сам га само да видим да га нешто не усере, али сад сам убацио Кијелинија. Ако Италијани не приме гол, могу бар 8 поена да очекујем од њега.
Влатко, нисам мислио да ставим за капитена неког ко је већ играо, него једног што тек треба да игра. Ако освоји 7, хоће ли ми донети 14?
Пеки, ја у првом нисам учествовао, пријавио сам се 2 сата након прве утакмице на првенству и не вреди... морао сам цело коло да чекам, да крену да ми рачунају бодове.
ЕДИТ: Избацио сам Малуду, Поулсена и Рунија, убацио Фелипеа, Де Росија и Виљу. И ставио сам Каку за капитена. Сад сам пао на 49 бодова, надам се да ће ови бити бољи од избачених.
Јеботе, избацио сам Евру и убацио Кијелинија, био сам сигуран да ови нема шансе да им дају гол... Е Жабари, Жабари, губите против Новог Зеланда који има један једини професионални клуб.
Оно је срамота за шта је онај дебил судија досудио црвени карнон Каки. Ја би оном црнцу дао доживотну забрану играња на СП. Изгуби џабе три поена због тога. И онај глупи гол Обале Слоноваче, добио би 11 поена за Жулиа Цезара, овако само 5...
Штета, у једно тренутку сам имао 74 поена, а за 10ак минута 64. Кака црвени, и плус примише гол. За примљен гол сам изгубио 7 поена и за црвени 3... Мада у сваком случају, остала су ми још два играча и плус Виља који ми је капитен. Ако га да сутра, могу да добијем бар 20 поена и плус ми Ћави игра... Надам се да могу на крају да завршим у топ 5...
Иначе, кад се заврши групна фаза, сви бирамо тимове за други круг опет, али сам може више играча из једног тима.
У осмини финала, можеш до 4 играча из једног тима
У четвртини - по 6
У полуфиналу и финалу по 8 играча из једне екипе.
Нисам само сигуран да ли само неки пролазе у другу фазу или сви, не могу да нађем у правилима...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Пази овако, ја сам јуче, кад сам ове резултате прогнозирао, прогнозирао и резултате за наредних пар мечева. Ево шта сам играо за сутра:
Словачка-Парагвај 1-1
Италија-Нови Зеланд 3-0
Бразил-Обала Слоноваче 2-0
Ја ћу сутра то да одиграм са комбинацијом 2/3 и да уплатим 150 кинти. На сваки тачан резултат квота мора да буде бар 10. Ако две погодим 10х10х50=5000, ако све три дођу, 15000. :)
Super. Uplati. I kako beše ono: slomi nogu :)
Ау, Пеки, каква штета...
Него, ево тима, јер сте ви то тражили:
Касиљас
Евра (3)
Е. Кол (9)
Алкараз
Красић (7)
Малуда (10)
Поулсен (5) - избацићу га сад, убацујем Де Росија
Кака
Суарез (8)
Игуаин (19)
Руни (4) - и њега ћу сад да избацим, убацујем Виљу
А значи тебе је Игуаин извуко :)
Иначе, имаш право само један беспатан трансфер за свако коло. За сваки наредни губиш 3 поена.
Мислиш за измену? Ја већ 2 или 3 заменио...
Имаш само један трансфер по колу, а измене кол'ко 'оћеш. :)
Добро је. :)
Малуда ми је капитен, освојио је 5, што значи да ми је уствари донео десет бодова. Ако га заменим неким игречем, хоће ли тај да ми буде капитен, тј. хоће ли му се дуплирати бодови?
Стивене, не могу да ти дам одговор на то питање, стварбо не знам.
Иначе, ја управо избацио Евру (3 поена), убацио сам га само да видим да га нешто не усере, али сад сам убацио Кијелинија. Ако Италијани не приме гол, могу бар 8 поена да очекујем од њега.
Jok, Stivene! Mislim, jok!
Ubedljivo sam zadnji na ovom fantaztiju, al glavni mi igraju sutra.
Ја сам био задњи после првог кола, тренутно сам осми. Да сам мало паметније играо у првом колу и да ми није нестајала струја, био би много бољи.
Влатко, нисам мислио да ставим за капитена неког ко је већ играо, него једног што тек треба да игра. Ако освоји 7, хоће ли ми донети 14?
Пеки, ја у првом нисам учествовао, пријавио сам се 2 сата након прве утакмице на првенству и не вреди... морао сам цело коло да чекам, да крену да ми рачунају бодове.
ЕДИТ: Избацио сам Малуду, Поулсена и Рунија, убацио Фелипеа, Де Росија и Виљу. И ставио сам Каку за капитена. Сад сам пао на 49 бодова, надам се да ће ови бити бољи од избачених.
Јеботе, избацио сам Евру и убацио Кијелинија, био сам сигуран да ови нема шансе да им дају гол... Е Жабари, Жабари, губите против Новог Зеланда који има један једини професионални клуб.
Охохо, асистенција за Каку, то ми дође 3 поена.
dve asistencije za Kaku ali i crveni
Оно је срамота за шта је онај дебил судија досудио црвени карнон Каки. Ја би оном црнцу дао доживотну забрану играња на СП. Изгуби џабе три поена због тога. И онај глупи гол Обале Слоноваче, добио би 11 поена за Жулиа Цезара, овако само 5...
Sramota je i sto Luis Fabiano u oci gleda sudiju i laze da nije igrao rukom :) , a i Kaka, u pravu si , nije trebao crveni da dobije.
Ali sto se tice Drogbinog gola, umetnost, samo je reko "dobar dan" Cezaru.
Штета, у једно тренутку сам имао 74 поена, а за 10ак минута 64. Кака црвени, и плус примише гол. За примљен гол сам изгубио 7 поена и за црвени 3... Мада у сваком случају, остала су ми још два играча и плус Виља који ми је капитен. Ако га да сутра, могу да добијем бар 20 поена и плус ми Ћави игра... Надам се да могу на крају да завршим у топ 5...
Иначе, кад се заврши групна фаза, сви бирамо тимове за други круг опет, али сам може више играча из једног тима.
У осмини финала, можеш до 4 играча из једног тима
У четвртини - по 6
У полуфиналу и финалу по 8 играча из једне екипе.
Нисам само сигуран да ли само неки пролазе у другу фазу или сви, не могу да нађем у правилима...
I mene sjebao gol Drogbe, imao bih šes' više za Žulija..
Mene na ovom zeze šifra, učita je svaki 5 dan, pa sam digo ruke!