Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Jel se pitanje udalo za nekog Bajata pošto postoji prezimee Bajat?

2. To je vrlo smesna fora...

3. Pitam se kako li ce govoriti za moju zenu kad se bude udavala za mene, kako ce to rogobatno zvucati... "A ona se umironijala!", sjajno...

4. Jadna žena koja se uda za lika koji ne zna šta znači RASMC.

5. Joj Zgembooo! Pa nisam te prepoznao! Sta koj kurac spamujes na ovu temu? xD

6. Perdurabo je bio jedan od alter egova koje poznate istorijske kontroverzne licnosti?

Alister Krauli, jel?

7. Ових последњих пар питања су убили квиз. Гледајте да не завлачите толико, јебига. Лаганица, да мош пијан да одговориш. :)

По модерним теоријама, најјачи удар метеора у Земљину чврсту (значи, океани се не рачунају) површину догодио се где?

8. Јукатан у Мексику?

9. Тунгузија, то је то. :)

Настави.

10. Постави ти питање ако хоћеш, или неко други, ништа ми не пада на памет...

11. Ааааааааааааааааааааааааааа!

Научник је, има наочаре са црним оквиром, тримовану брадицу, нем је, а узгред пајсером убија којекакву жгадију. Ко је он?

12. Onaj iz HalfLife, Gordon Freeman?

13. Тај је!

Ајде даље, ал немој ко прошли пут, ипак смо аматери. :)

14. Мрко дете - Петар Мркоњић. Црни ђед - Карађорђе.

Према старогрчкој митологији, како се зове место које се налази и испод Хада. Место где су заточени Титани, претходници Богова Олимпа?

15. Тартар, беше?

16. Ето, не може бити лакше :)
    Цепај!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.