Kviz opšte kulture i informisanosti

1. Монте карло! па Сингапур

2. Страјо, па Чајна вол, дај бре та питања из трећег основне. :)

3. E pa Peki to je bilo trik pitanje, ne vidi se niti jedna. Razmišljaj logično, kineski zid je dugačak ali ne preterano visok ili širok da bi bio uočljiv, tako da je to bila samo buva, više ne važi. :)

4. VATIKAN
    u vreme letovanja!

5. Грешиш, види се као веома танка линија.

6. ЛИЛА! ЈЕСАМ ЛИ У ПРАВУ :))

7. Vidi se sigurno :D ja sam gledao

8. ej, Fejz, jesi.
    tj, ja sam nasla neki podatak po kom je Singapur na prvom mestu al se svejedno uvazava :)

9. Ja sam čak video snimke iz satelita na kojima se vidi kineski zid. A sve zavisi sa koje daljine se gleda. Granica svemira je ....., e pa eto novog pitanja.

10. Ok, sad može da se vidi i broj registarske tablice, ali sa uređajima dostupnim u vreme kada je nastala ova ideja, nije bilo moguće videti niti jednu građevinu. Pričalo je par astronauta o tome a i našao sam davno jedan članaka o tome.

11. ЉУДИ ПИТАЊЕ!

Које је место Чарли Чаплин освојио на такмичењу за најбољег имитатора Чарлија Чаплина. Значи он се такмичио, који је био?

12. da Strajo, i ja sam skoro nesto nasla o tome...cela ideja oko kineskog svemirskog zida je nastala jos pre nego sto su ljudi leteli u svemir...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.