Обожаваоци Артемиде

1. Mene zanima kakva je vasa ideologija i sta vas club propagira i koja je njegova orijentacija?
    bio sam u suparnickom fan clubu ali njihova ideologija mi je malo.......

2. Laki, što misliš da Artemida nosi naočare? Tako je, u pravu si što ti je palo na pamet da ima samo jedno oko i pufivu nasred nosa. Vrći se kod Eternal seljaka u njegov fan klub, pa ću zaboravit' da sam te vidio ođe.

3. Мешјо не терај нам госте!!!
    Ми промовишемо божанствену лепоту, нектаре, љубав, вођење љубави и мажење.

4. Ne ćeram ih ja Artemida, no mi se ne dijeliš s nikim. Posebno ne s Lakijem, posle njega ne bi te ništa ostalo za nas druge.

5. Meщa L@ki je suvise kul za nas, neka ga ov

6. Дебели и масни, сеље... Вратите се својим одајама.

7. Arte? Molim te pogledaj pvt...

8. polako arte ne daj da te isprovociraju.

9. Ja ostajem u Eternalov i Artemidin klub, jer imam erekcije za obadvoje...

10. svidja mi se plan i program vaseg udruzenja,al nekako ne vidim sebe ovde.Suvise sam veliki alfa muzjak,pa bi se ostali muski clanovi udruzili protiv mene...tako da............

11. Лаки, апсолутно не дозвољавам у мом клубу удруживања, нико против никога, осећај се сигурно у мојим одајама.

12. pa majstore, da si ti alfa muzijak , kako tvrdis, ne bi se plasio da se ostali muski clanovi udruze protiv tebe...bio bi isuvise zajeban da se plasis drugih muslih clanova i udruzivanja njihovog...

Ja sam mislio da si ti...ali NE...ipak si ti devojcica ;)

13. Обавештавамо верне фанове да је дошло до кадровских промена у клубу. Наиме услед светске кризе , експертски тим из Лондона је сачинио следеће:
    2pan će biti KUM
    JTU-stilista
    Vukašin95-resor za omladinu
    rockangel-resor za kulturu
    Domina-prvi model
    Kolachuchorbi-zastupnik za istočnu Evropu
    ThunderTemplar-konsiljeri(poslovni savetnik)
    gamby-mawa swatka matza
    cryngknife-art director
    celt-zastupnik za severnu i zapadnu Evropu
    sevast-Bodyguard
    Djape-driver
    Ljižanin-jahting klub
    Korleone-PR menažer,šef obezbeđenja
    BelliLoodiZnik-doušnik, skaut
    kulence-officialni DJ
    Bushido-finansijer organizacije, monopolista, tajkun

spisak će se proširivati, tako da, svi zainteresovani iz organizacije Snobs&Bitches mogu da emigriraju.
    Pošto je PR služba donela ovu odluku, stupa na snagu ODMAH, čeka se samo verifikacija...

НАПОМЕНА: Група је антидискриминишућа и антисепаратистичка, ово је група за љубав љубав и љубав ♥

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.