Обожаваоци Артемиде

1. TT :))))))))
    ти ћеш да будеш пословни саветник :*

2. :))) Zahvaljujem Boginjo mada bih se zadovoljio i time da budem zrtva prineta tebi. ;)

3. Ne smete toliko da se priblizavate gazdarici!Odstupi!Danas prima poklone samo na sporedni ulaz.

4. Ma, ti ces da mi kazes, koja ti je funkcija? :P :D

5. Sevast ima ingerencije da odrađuje posao šefa bezbeđenja u odsustvu Corleonea:)

6. Kulence je primljen u klub...

7. Evo propusnice, placite. :P

8. Ulaziš na sopstvenu odgovornost:)))
    Pazi na sevasta, malo je zajeban kad popije(među nama), prošle godine je izrešetao komšijinog malog misleći da je neki paparaco:)
    :P

9. Ma ne brinem se, to je nas Sev bre. :D A i ako pokusa nesto i ubije me, proganjacu ga dok god je ziv. :D

10. A kad će meni pored imena na spisku članova da piše "маwa матза", kao što si obećala? A? Awte? :/

11. Tako je wetj bolje. Dusho moja mawa bubitj :*

12. Ja da se pitam ovog gamby-ja bih reshio jednim metkom, a corleone?Pusti me, mogu li samo malo, samo malo da ga upucam, necu mu nista drugo raditi?m?

13. ARTEMIDA je mitološko-povijesno-multimedijalni fenomen koji će moju malenkost isprovocirati da napravim film dokumentarističke provinijencije. film će imati PREMIJERU na stranicama ovog sajta.SPONZORI nisu neophodni već su POŽELJNI. kako ne bih imao problema sa poreskim organima SPONZORSVO PRIHVATAM SAMO U PLUSEVIMA (ko mrzi ARTEMIDU daće mi minus). svi smo na tapeti.

VIP pozivnice će deliti autor.

14. @eternal seljak
    Ah! Hvala ti prijatelju. Pronašao sam novu muzu.

15. Reservoir dog ako nisi milijarder nemoj se dzabe udvarati ovoj....nemas sanse

16. Izlazim iz fan kluba. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.