Обожаваоци Артемиде

1. :gomila razjarenih napaljenih fanova leži na ivičnjaku i jauče držeći se za genitalije, dok Bodigard stresa prašinu sa revera i vraća bubicu u uvo:

2. :седа у ауто и затвара врата и даље ван себе због терета популарности:

3. ja ostajem da dokusurim ove sto se mrdaju

4. Sevaste, dođi suta po utoku, motorolu,GPS, navigaciju,mikrokameru, čipovani smoking i po Audi Q7 koji ti sleduje kao drugom čoveku obezbeđenja naše zvezde.Čestitam primljen si.:)

5. Hvala cast mi je da budem njen hranitelj tela

6. i naravno...kao i u svakom glupom Američkom filmu,,,sevast će izdati svog šefa Corleonea, ubiće ga kao kera na nekom doku s'leđa, i pobeći sa zvezdom...:)

7. ali pssst to ne smemo jos da otkrivamo, pusti nek radnja ide, mozda zavrsimo i na nekom bushmanskom dokumentarcu

8. Ја иступам из клуба!
    И иступам из Артемиде.

9. Извини... А зашто?

10. А што да будем?
    Ко си ми ти?
    Очигледно да имаш и ПРЕВИШЕ фанова који ти се увлаче под сукњу. Што и није нарочито тешко..

11. Хоћеш да кажеш да ми пуно стане?

12. Не, хоћу да кажем да си неморална и да је то главни разлог. Не дружим се са фуксама. Само са финим и лепим и образованим и младим девојкама са чета.

13. Па иди онда на чет па се поздрављај с њима!!!
    дрољо!!! хермафродиту недефинисани

14. Недефинисана је твоја фризура и шминка.

15. јер их немам

16. Знао сам! То је све перика (јефтина!)
    И фотошоп како би испала као фул риба.

17. ИЗВИНИ али ти таквој риби никад нећеш ни на метар прићи, снобе

18. Таква "риба" (пре ће бити мртва сомина) ми и не треба. Ја се забављам и прилазим само девојкама. Сигуран сам да оне и теби прилазе јер нису сигурне.

19. Прилазе ми редовно... И радо раширим ноге кад ми се приближавају...

20. Не сумњам да шириш ноге. То је, вероватно и тренутак када оду.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.